verhuizer Muizen

Ontdek talentvolle verhuizers in Muizen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Muizen

Thomas is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Hofstade-Zemst (1981) - Thomas
Thomas
Hofstade-Zemst
4.95/5 (59 reviews)
Beste, ben gepensioneerd en heb een SUV wagen, ik kan kleine leveringen doen alsook vervoer personen en vervoer naar Zaventem alsook taxi. Ben zeer correct en alles volgens afspraak. Groeten Thomas
Stefan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Rumst (2840) - Stefan
Stefan
Rumst
4.67/5 (30 reviews)
Ik ben in het bezit van aanhangwagen (500 kg), en durf me wel aan een verhuis te wagen. Indien het over iets zwaarder materiaal gaat dat moet vervoerd worden, kan dit met de van, waar ik het driedubbele gewicht mee kan vervoeren.
Verhuizer in Peutie (1800) - Mohammad
Mohammad
Peutie
5/5 (29 reviews)
Ik wil graag helpen met verhuizen, zware meubels die verplaatst moeten worden,dozen,... ook demonteren en monteren van meubels kan ik doen. Ik heb een auto waar evt ook kleine dingen mee verhuist kunnen worden.
Verhuizer in Kampenhout (1910) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
4.89/5 (28 reviews)
In combinatie met mijn 4x4 en gesloten aanhangwagen met eenvoudige laadklep en verhuisdoeken. Kan ik u bijstaan bij kleine verhuizen. Eventueel kunnen we ook tegen meerprijs een ladderlift voorzien
Verhuizer in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.95/5 (19 reviews)
Kan netjes werken. Niet bang van zware of vuile werken, kan bijna alles aan, ervaring in verschillende klusjes werk, alle thuis werken van kraan maken tot behangen
Verhuizer in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik beschik over een Renault Kangoo camionette en een eigen remorque. Hiermee kunnen grote stukken en hoeveelheden eenvoudig verhuist worden. Zware stukken vormen ook geen probleem.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Tijl
Tijl
Sint-katelijne-waver
4.89/5 (9 reviews)
citroen berlingo lichte vracht of personenwagen + aanhangwagen verhuis van enkele dingen. heb ook steekwagentje voor grotere zaken zoals wasmachines, etc
Verhuizer in Putte (2580) - Sven
Sven
Putte
5/5 (8 reviews)
Heeft u enkele zware spullen die verhuisd moeten worden, kan kan ik u daarbij zeker helpen. Ik beschik niet over een voldoende grote bestelwagen maar kan u zeker wel helpen met wat mankracht.
Verhuizer in Berg (1910) - Jelle
Jelle
Berg
5/5 (6 reviews)
Ik heb enorm actief en help graag met zware dingen heffen, verhuizen enzovoort. Ik heb er ook de kracht en doorzettingsvermogen voor. Actieve jobs als dit zijn echt iets voor mij.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Sven
Sven
Sint-katelijne-waver
4.0/5 (2 reviews)
Dag, mijn naam is Sven en ik ben zeer goed met kleindere kinderen liefst kinderen waarme ik zelf nog in interactie mee kan gaan, kleine jongens die graag met autotjes spelen etc. Ik zou ook geen probleem hebben om op uw dochter te letten wanneer de grootouders niet kunnen.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik ben ondertussen al 7 maal verhuisd en vele vrienden en familie geholpen met verhuizen. Ik beschik over en Citroën Berlingo Camionette. Ik ben handig en help graag met het demonteren of monteren van meubels.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking om allerlei goederen te verhuizen. Zoals wasmachines, meubels etc. Daarnaast beschik ik over 2 grote handen om te helpen tillen en te verplaatsen. Ik heb in het verleden verschillende verhuizingen gedaan.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Robby
Robby
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine bestelwagen en aanhangwagen ter beschikking en soms heb je ook gewoon nood aan iemand extra die kan helpen met het inpakken, verhuizen, versjouwen van zware opbjecten.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Christophe
Christophe
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Enorm goed in het tetrissen en zorgvuldig inladen van vracht- en bestelwagen. Het is een taakje dat mij veel energie geeft en dus vaak ook goed vooruit gaat. Hoe groter en zotter de lading, hoe meer vreugde. Zo verhuisde ik al eens een satellietschotel van 6m doorsnede.
Verhuizer in Keerbergen (3140) - Gunnar
Gunnar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Keerbergen
5/5 (1 reviews)
ik ben niet vies van hard werken. momenteel heb ik geen bestelwagen meer, hier komt wel verandering in, maar momenteel kan ik enkel helpen met het zware werk, ik kan ook helpen met het schoonmaken en schilderen van het pand, zodat het perfect wordt opgeleverd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Muizen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Muizen: geëvalueerd met 4.85 door 212 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Muizen, verhuizingen Muizen, verhuizers gezocht Muizen, verhuisfirma Muizen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Muizen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden