verhuizer Mortsel

Ontdek talentvolle verhuizers in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Mortsel

Verhuizer in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Verhuizer in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik heb kennis met ladderliften , monteren en demonteren van meubels , laden en lossen van vrachten en heb uithoudingsvermogen om dit uit te voeren , heb voldoende kracht en technieken voor alles veilig en slim uit te voeren Ik kom ook graag in contact met mensen
Verhuizer in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Verhuizer in Boechout (2530) - Morris
Morris
Boechout
4.5/5 (2 reviews)
Hi Ik heb enkele jaren vakantiejob gelopen bij een garage, waar mijn job bestond uit het ophalen en verhuizen van grote onderdelen met een camionette. Ik ga zeer voorzichtig te werk, en ben zeer flexibel beschikbaar.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Hossam
Hossam
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik doe allerlei soorten bewegingen. Apparaten, meubels, fietsen, motorfietsen, wasmachines, koelkast, van een locatie naar andere. Van en locatie naar containerpark. Etc..
Verhuizer in Antwerpen (2018) - Joris
Joris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Verhuizen is best stress, gelukkig hoef je het niet alleen te doen! Vrienden hebben mij al een aantal keer gebeld voor hun verhuis binnen Antwerpen of van de rand naar Antwerpen of omgekeerd. Zolang ik er maar snel kan geraken. Ze denken dan vaak aan extra mankracht, maar dan geef ik hen gelijk ook tips, zoals op de verhuisdozen met stift schrijven voor welke kamer ze bedoeld zijn.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Verhuizer in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Een verhuis doe je niet alleen,ik kom je graag helpen, meubels uit elkaar halen en terug in elkaar steken, volhouden tot het klaar is, betrouwbaar en correct!
Verhuizer in Antwerpen (2018) - Omar
Omar
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ben fysieke sterk dus dingen oppakken is geen probleem en ik help graag dus da is waarom ik deze job leuk vind omdat ik mensen graag help
Verhuizer in Borsbeek (2150) - Erik
Erik
Borsbeek
Nieuw
Ik kan u helpen met Verhuis en Transport in het Antwerpse. (voorlopig enkel buiten de LEZ) Ford camionette met grote aanhangwagen 2x4 meter. Ophalen en monteren van bv. Ikea of Seats&Sofa's meubelen. ik kan ook een ladderlift voor u huren en bedienen. Ik zorg steeds voor beschermingsdekens en spanbanden
Verhuizer in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Grote break auto ter beschikking. Reeds veel geholpen met verschillende verhuizen van vrienden en familie. Ervaring met verhuislift maar ook met het besturen van een kleine vrachtwagen. Goede hulp dus voor uw verhuis.
Verhuizer in Borsbeek (2150) - Kenneth
Kenneth
Borsbeek
Nieuw
Een kleine verhuis? Een artikel ophalen? En u hebt geen vervoer? Indien het in mijn wagen kan (opel Agila), doen we het hiermee. Andere oplossing (maar dan komt er wel de huur van de camionette bij), kan zijn dat ik voor u met een gehuurde camionette rijd voor rijbewijs B. Enkel mankracht nodig om iets te verplaatsen? Met alle plezier.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Hello, Ik heb al een heel aantal verhuizen gedaan van vrienden en familie. Ik ga meestal te werk samen met een goede vriend. We verhuizen zelfs tot in het buitenland Van Belgie tot London Of Berlijn. Ik ben voor alles te vinden. Ik draag ook altijd uiterst zorg voor de spullen die ik verhuis aangezien deze vaak Materiële en Emotionele waarde hebben voor de werkgever.
Verhuizer in Hove (2540) - Rufus
Rufus
Hove
Nieuw
Ik kan u helpen met verhuis, grof huisvuil ed. Werk in het antwerpse. POTK groeten ..............................................................................
Verhuizer in Berchem (2600) - Erik
Erik
Berchem
Nieuw
Hulp bij verhuis, ik help je ook graag bij inpakken en uitpakken... stipt, discreet en soepel. Eigen wagen, niet groot maar wel handig. Kan ook zorgen voor dozen, opvulmateriaal, plakband, etiketten, stift...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Mortsel: geëvalueerd met 4.86 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Mortsel, verhuizingen Mortsel, verhuizers gezocht Mortsel, verhuisfirma Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Mortsel

Van mortsel naar wijnegem - 2Mannen om te helpen bij een verhuis - Aantal spullen weg brengen naar grofvuil en storage . - Camionette en mankracht gezocht voor kleine verhuis in 2 delen - Zetel vervoeren - Verhuis zetel - Vervoer van dozen en klein huisraad - Moving help - Tafel + kastje in Mortsel + transport roeselar( - Verhuis van Mortsel naar Edegem - Hoeksalon naar containerpark brengen - moving in antwerp, end of june - verhuis buffetpiano - waarschijnlijk gekochte zetel naar mij thuis brengen - Grond van plantage weg halen.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden