verhuizer Kapellen

Ontdek talentvolle verhuizers in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Kapellen

Verhuizer in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hulp nodig bij een verhuis? Ik beschik over een camionette met lang chassis, dus ook langere voorwerpen (max 2,8m) zijn geen probleem. Ben een sportieve man dus laden en lossen van zwaardere voorwerpen is mogelijk.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (23 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking en indien nodig een camionette ('s weekends). Ik ben handig en steek graag mijn handen uit de mouwen. Ben al enkele malen zelf verhuisd en heb helpen verhuizen, aangezien ik dit allemaal graag doe zal ik ook u met een glimlach verder helpen!
Verhuizer in Kapellen (2950) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (16 reviews)
Voor verhuizingen en transporteren van goederen ben ik de geschikte persoon, met 2 aanhangwagens (2 dubbel assers)en 2 bestelwagens kan ik in een keer meer als 10 cuub vervoeren. Ook heffen en sleuren is geen probleem.
Verhuizer in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
beste ik ben vooral actief in omgeving kapellen , ik heb een kleine camionette met een laadvermogen van 1M³ en heb een aanwagen met dubbele as mvg marc
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Beste Helpen om te verhuizen zelf heb ik geen camionet wel maar wel kracht genoeg om te helpen dozen dragen ,elektrische machine of planken van kasten geen probleem
Verhuizer in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Voor al uw verhuiswerken en kleine transporten mag u me altijd contacteren. Ik voer de werken uit met de meeste zorg waarvan referentie van bestaand cliënteel voorgelegd kan worden. Mvg
Verhuizer in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Vooral voor hulp met verhuizen , als extra mannetje , helpen met zware spullen te verplaatsen/inladen. Minder qua transport, zelf eigenaar van een pick up met een gesloten bak waar wel veel kleine spullen inkunnen, kasten ect niet.
Verhuizer in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, ik beschik over een ruime pick-up (laadbak van 2.5m lang) en mag bijna 800kg laden. Ik ben niet vies van zware gewichten en/of delicate voorwerpen. Ik haal/breng je goederen veilig en correct (ondertussen 17 jaar ongevalvrij). Met 6 zitplaatsen kan ik ook jou en/of je kroost mee vervoeren indien nodig.
Verhuizer in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een auto en camionet en kan hiermee u vervoeren of iets voor u transporteren in en rond Antwerpen. Zowel overdag als in het weekend.
Verhuizer in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel een grote aanhangwagen dubbelas, .aar ook kracht om uw te helpen met transport van verschillende producten. Meubel of tuingros, afval en nog meer...
Verhuizer in Stabroek (2940) - Jean-pierre
Jean-pierre
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Gepensioneerd met rijbewijs D. Kan helpen met allerlei vervoer per auto. Ik heb ook een trekhaak en eventueel aanhangwagen. Ik ben alle dagen beschikbaar.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Renault Master type meubelbak beschikbaar met laadklep, zeer praktisch om te verhuizen en om grof huisvuil of tuinafval naar het containerpak te brengen. Ik steek graag een handje toe om het werk voor u lichter te maken.
Verhuizer in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Ik heb een grote camionette en aanhangwagen geef me gerust een belletje om te kijken wat er juist moet gebeuren en we kijken samen even verder .ik ben wonende te Stabroek
Verhuizer in Kapellen (2950) - Mathieu
Mathieu
Kapellen
Nieuw
Hallo, Ik zou u graag helpen bij u verhuis. Bent u maar alleen en heeft u iemand nodig om al uw spullen het huis uit te krijgen? Dan zou ik hier graag bij helpen.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Il heb een wagen om mezelf te verplaatsen en eventuele kleine zaken mee te vervoeren. Voor de rest ben ik steeds beschikbaar de zware stukken of de grote hoeveelheid voor u te verhuizen zodat dit op een aangename manier kan gebeuren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Kapellen: geëvalueerd met 4.99 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Kapellen, verhuizingen Kapellen, verhuizers gezocht Kapellen, verhuisfirma Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden