verhuizer Evergem

Ontdek talentvolle verhuizers in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Evergem

Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (254 reviews)
Ik ben eigenaar van een FIAT Talento, lang model, én Euro 6. Ik mag dus in de LEZ. Indien gewenst, kunnen er tot 4 personen, comfortabel meereizen. Heb ook rijbewijs CE, én code 95. Mag dus, indien nodig, met een door U, gehuurde vrachtwagen rijden. Ben zeer zorgzaam, zeker met andermans gerief. Beschik ook over de nodige tools betreffende lading zekeren.
Verhuizer in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (97 reviews)
Ik kan uw hulp zijn bij verhuiswerkzaamheden. Ik beschik over een Ford Fiësta waarin ik iets kleins kan verhuizen. Ik werk graag in dienst van anderen.
Verhuizer in Evergem (9940) - Wojtek
Wojtek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (21 reviews)
IK heb een aanhangwagen 3,5t en camionette met laadruimte 15m3 ter beschikking waarmee ik u kan helpen om goederen te verhuizen zoals wasmachine , meubels etc. Daarnaast beschik ik ook over twee handen om te helpen tillen en verplaatsen .Ik heb in verleden al meerdere verhuizen meegeholpen bij vrienden en kenissen .
Verhuizer in Ertvelde (9940) - Bart
Bart
Ertvelde
5/5 (11 reviews)
Geen ding te groot of te klein . Ik breng het waar je wilt. Eens verpakt en vast gemaakt is het zo in uw nieuwe woonst. U vraagt ,ik verhuis. Mvg
Verhuizer in Evergem (9940) - Bart
Bart
Evergem
4.89/5 (9 reviews)
Ik beschik over een dubbelas aanhangwagen. Hiermee kunnen grotere stukken vervoerd worden. Indien uitsluitend mankracht nodig: geen probleem, laat maar weten
Verhuizer in Ertvelde (9940) - Anton
Anton
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
ik ben ervaren in het besturen van zwaar geladen voertuigen met of zonder aanhangwagen, en ben zelf in het bezit van deze voertuigen. Ik ben een enthousiast persoon.
Verhuizer in Ertvelde (9940) - Niels
Niels
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Beste, graag help ik u graag met u verhuis, ik beschik over een camionette en vrachtwagen met laadbrug die volledig ter uwe beschikking kan zijn......
Verhuizer in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb naar België 6 maanden geleden en ik volg een cursus Nederlands. Door Corona mijn lessen zijn online en ik ben bijna elke dag vrij. Ik ben jong en gezond en ik ben ook sterk :) Dus deze job is perfect voor me! Ik wil graag u helpen.
Verhuizer in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Evergem
Nieuw
helpen waar ik kan, bij een verhuis, afbraak van iets, het weer in elkaar steken van kasten, fysiek nog steeds oke om dozen enz te versleuren, zolang ze niet te zwaar zijn uiteraard
Verhuizer in Wondelgem (9032) - Coulon
Coulon
Wondelgem
Nieuw
ik doe het graag en het is zwaar werk waar mensen meestal niet veel voor komen opdagen veel mensen staan er altijd alleen voor en in zou graag een handje helpen bij de mensen die wiening kennissen hebben etc
Verhuizer in Evergem (9940) - Gaetan
Gaetan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Eerlijke open communicatie vaste afgesproken prijs. Kwaliteit en service is onze specialiteit. Wij gaan voor een uitmuntende service met een goede kwaliteit. Een tevreden klant komt altijd terug. Dat is waar we echt in geloven.
Verhuizer in Wondelgem (9032) - Olivier
Olivier
Wondelgem
Nieuw
Ik heb een camionette ter beschikking waarmee ik u van dienst kan zijn voor verhuis werken. Ook ben ik sportief dus zware lasten zijn geen probleem. Daarnaast ben ik ook een handige harry die u altijd te hulp kan schieten.
Verhuizer in Evergem (9940) - Christof
Christof
Evergem
Nieuw
Heb een camionette hou me aan alle regels in het verkeer heb nooit schaden met het verhuizen van hoederen mensen die ik ken zijn heel tevreden van me
Verhuizer in Evergem (9940) - Jens
Jens
Evergem
Nieuw
Ik ben iemand die graag dingen in mijn auto in laat en ook al graag eens puzzelt om er zo veel mogenlijk in te krijgen zonder het te beschadigen natuurlijk. En het is ook altijd leuk om mensen te helpen met dingen vervoeren natuurlijk.
Verhuizer in Wondelgem (9032) - Ihab
Ihab
Wondelgem
Nieuw
Hallo, ik heb een mercedes sprinter L3 h2 ter beschikking. Dit is een lange versie. Dus ideaal voor verhuizingen of pakketjes op te sturen, een wasmachine gaan halen en dergelijke...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ regelen betaling; snelle respons van aanbieders bij aanvragen van een dienst! ”
Robby
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Evergem: geëvalueerd met 4.98 door 397 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Evergem, verhuizingen Evergem, verhuizers gezocht Evergem, verhuisfirma Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden