verhuizer Schoten

Ontdek talentvolle verhuizers in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Schoten

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (73 reviews)
heb stationwagen dus kan wel wat vervoeren kan in de week na 16.00 zaterdag of indien op afspraak op vrije dagen indien nodig
Verhuizer in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik kan een grote vrachtwagen huren, ik heb mensen die me kunnen helpen, als je interesse hebt laat het me van te voren weten, bedankt.
Verhuizer in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (39 reviews)
Ik beschik over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Ook indien je enkel extra mankracht zoekt kan u mij contacteren. Opruimen van afval naar het containerpark is ook zeker een mogelijkheid.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hulp nodig bij een verhuis? Ik beschik over een camionette met lang chassis, dus ook langere voorwerpen (max 2,8m) zijn geen probleem. Ben een sportieve man dus laden en lossen van zwaardere voorwerpen is mogelijk.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking en indien nodig een camionette ('s weekends). Ik ben handig en steek graag mijn handen uit de mouwen. Ben al enkele malen zelf verhuisd en heb helpen verhuizen, aangezien ik dit allemaal graag doe zal ik ook u met een glimlach verder helpen!
Verhuizer in Merksem (2170) - Dany
Dany
Merksem
4.8/5 (15 reviews)
Ik ben in het bezit van een aanhangwagen 2mx1m20 en een kleine camionette. Dus voor een kleine verhuis kan u altijd bij mij terecht. 2de man kan ook..
Verhuizer in Schoten (2900) - Brahim
Brahim
Schoten
5/5 (12 reviews)
Levering en ophaling van goederen, koelkast, wasmachine enz enz enz. Verplaatsingen. Verhuizingen doen zijn ook zeer zeker welkom hoor. Laat maar weten
Verhuizer in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik heb een wagen met aanhangwagen ter beschikking voor het vervoeren van verhuisdozen, grof vuil, bouwafval, oude metalen of andere items...Ik heb hiermee zelf mijn verhuis gedaan + renovatie-afval mee weggedaan (500kg per rit). Ik hou van het betere sleurwerk, is voor mij een leuke uitdaging en gratis fitness. Het vervoeren van breekbare zaken doe ik uiterst zorgvuldig.
Verhuizer in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (8 reviews)
En verhuisje groot of klein moet je bij mij zijn ik heb ervaring met materiaal te vervoeren aangezien ik en vrachtwagen chauffeur ben en hier heel veel moet in vervoeren vriendelijke groet
Verhuizer in Antwerpen (2030) - Ali
Ali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ladderliften grote en normaal bestelwagen(aanhangwagen Ladderlift). Ik heb genoeg ervaring goedkoper 100 % altijd op tijd komen en gratis offerte bij ons. Geen tijd verliezen bij ons werk .
Verhuizer in Wijnegem (2110) - Robby
Robby
Wijnegem
5/5 (5 reviews)
Ik kan helpen met uw verhuis en het vervoer, ik beschik over een ruime wagen en aanhangwagen. Hier geraakt aardig wat in zoals dozen, wasmachines, droogkasten, ijskast, meubels. Uiteraard ben ik zelf ook een helpende hand met het optillen en verplaatsen.
Verhuizer in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Leeg maken van woning , (Na overlijden ) of (Verhuis naar rustoord voor Bejaarden) met persoonlijke aanpak. In en uitladen van huisraad. Woning verhuur of verkoop klaar maken. verwijderen van lusters , tapijten enz... Afvoeren van huisraad (schenkingen goede doelen ). Kleding , schoenen ... Het ophalen en of plaatsen meubelen .
Verhuizer in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben Younes, ik heb een Mercedes C200. Ik kan me dus verplaatsen om u te helpen bij kleine verhuizen, boodschappen doen en/of leveringen doen. Ik werk en woon in het Antwerpse. Ik kan me bijna elk weekend vrij maken en gedurende de week op afspraak.
Verhuizer in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik help met verhuis van groot of kleine onderdelen. Reeds ingepakte goederen neem ik mee en lever ik op de bestemming dat u wenst binnen antwerpen. Let me know
Verhuizer in Ekeren (2180) - Rory
Rory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Met onze bestelwagen en laadklep kunnen we kleine verhuizingen uitvoeren met onze grote bestelwagen. Ook hulp nodig bij het inpakken en meerdere krachten staan klaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Schoten: geëvalueerd met 4.93 door 289 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Schoten, verhuizingen Schoten, verhuizers gezocht Schoten, verhuisfirma Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Schoten

Verhuis zaterdag 3 september as - Verhuis van Schoten naar Brasschaat, enkele zware meubelstukken.... - Voor een klein verhuisje van schoten naar een paar straten verder - Moving - Op zoek naar opruim verhuis hulp - wasmachine - Ik verhuis op woensdag 11 dec, ik heb een firma voorzien met 3 mensen erbij.Maar heb nog iemand extra nodig. - verhuis zwaar stukke - Verhuis van bedframe - Bedframe verhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden