verhuizer Edegem

Ontdek talentvolle verhuizers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Edegem

Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Verhuizer in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik heb kennis met ladderliften , monteren en demonteren van meubels , laden en lossen van vrachten en heb uithoudingsvermogen om dit uit te voeren , heb voldoende kracht en technieken voor alles veilig en slim uit te voeren Ik kom ook graag in contact met mensen
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Hossam
Hossam
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik doe allerlei soorten bewegingen. Apparaten, meubels, fietsen, motorfietsen, wasmachines, koelkast, van een locatie naar andere. Van en locatie naar containerpark. Etc..
Verhuizer in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Bent u op zoek naar een flexibele, sterke en aangename verhuiskracht? Dan bied ik u graag mijn hulp aan. Ik woon zelf in de provincie Antwerpen maar kan mij gemakkelijk verplaatsen met de wagen om u bij te staan bij jullie verhuis. Hopelijk tot later ;)
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Iedereen heb wat ik heb , ik ben denk ik niet beter dan andere , dus de keuze is aan jullie. Maar na zoveel jaar als zelfstandige ben ik wel iemand die netjes zijn job afmaakt
Verhuizer in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Een verhuis doe je niet alleen,ik kom je graag helpen, meubels uit elkaar halen en terug in elkaar steken, volhouden tot het klaar is, betrouwbaar en correct!
Verhuizer in Kontich (2550) - Matthias
Matthias
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met het verhuizen en verplaatsen heb ook een camionette dat eventueel ter beschikking kan zijn. Het tillen van zware dingen is ook niets waar ik tegenop kijk.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Grote break auto ter beschikking. Reeds veel geholpen met verschillende verhuizen van vrienden en familie. Ervaring met verhuislift maar ook met het besturen van een kleine vrachtwagen. Goede hulp dus voor uw verhuis.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Hello, Ik heb al een heel aantal verhuizen gedaan van vrienden en familie. Ik ga meestal te werk samen met een goede vriend. We verhuizen zelfs tot in het buitenland Van Belgie tot London Of Berlijn. Ik ben voor alles te vinden. Ik draag ook altijd uiterst zorg voor de spullen die ik verhuis aangezien deze vaak Materiële en Emotionele waarde hebben voor de werkgever.
Verhuizer in Hove (2540) - Rufus
Rufus
Hove
Nieuw
Ik kan u helpen met verhuis, grof huisvuil ed. Werk in het antwerpse. POTK groeten ..............................................................................
Verhuizer in Kontich (2550) - Lijs
Lijs
Kontich
Nieuw
Wij hebben een grote wagen en een aanhangwagen. Twee jonge mensen met een gezonde doe het zelf mentaliteit. Jullie helpen en zelf een centje bij verdienen doen we met veel plezier
Verhuizer in Mortsel (2640) - Joshua
Joshua
Mortsel
Nieuw
Naast al mijn sporten beschik ik van heel wat kracht dus ik moet het ergens goed voor kunnen gebruiken. Iemand nodig om zware dingens te doen aarzel zeker niet om me te sturen
Verhuizer in Edegem (2650) - Yassine
Yassine
Edegem
Nieuw
Ik help graag mensen, ik ben altijd enthousiast. Ik kan goed met mensen omgaan, ik respecteer iedereen. Ik heb al meerdere verhuizingen gedaan met mijn familie
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Edegem: geëvalueerd met 4.89 door 124 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Edegem, verhuizingen Edegem, verhuizers gezocht Edegem, verhuisfirma Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Edegem

Kleine verhuis 10 mei s'avonds - ophalen inLimburg leopoldsburg (2) - ophalen inLimburg leopoldsburg - Verplaatsen defecte wasmachine - Opruim van overdaad aan huisvuilniszakken - Demontage + verhuis keuken - ophalen kledingkast IKEA - Opzoek naar verhuiswagen met chauffeur - Verhuis van een 3slaapkamer huis naar ee appartememt - Transport Trampoline - Mankracht bij verhuizing - Verhuis in Edegem (2650)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden