verhuizer Merksem

Ontdek talentvolle verhuizers in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Merksem

Verhuizer in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik kan een grote vrachtwagen huren, ik heb mensen die me kunnen helpen, als je interesse hebt laat het me van te voren weten, bedankt.
Verhuizer in Merksem (2170) - Dany
Dany
Merksem
4.8/5 (15 reviews)
Ik ben in het bezit van een aanhangwagen 2mx1m20 en een kleine camionette. Dus voor een kleine verhuis kan u altijd bij mij terecht. 2de man kan ook..
Verhuizer in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (8 reviews)
En verhuisje groot of klein moet je bij mij zijn ik heb ervaring met materiaal te vervoeren aangezien ik en vrachtwagen chauffeur ben en hier heel veel moet in vervoeren vriendelijke groet
Verhuizer in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben Younes, ik heb een Mercedes C200. Ik kan me dus verplaatsen om u te helpen bij kleine verhuizen, boodschappen doen en/of leveringen doen. Ik werk en woon in het Antwerpse. Ik kan me bijna elk weekend vrij maken en gedurende de week op afspraak.
Verhuizer in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Heb zelf in een verhuis bedrijf gewerkt, dus heb zeker wat ervaring. Heb wel geen busje maar ik kan ik huren mocht het nodig zijn. Eventueel kan ik ook voor wat mankracht zorgen
Verhuizer in Merksem (2170) - Roel
Roel
Merksem
Nieuw
Laat me weten wat er aan uw wagen dient te gebeuren of welke problemen u ondervind en ik geef altijd een vaste scherpe prijs voor de werken. Meestal erg snel beschikbaar!
Verhuizer in Merksem (2170) - Habib
Habib
Merksem
Nieuw
Altijd ben ik bereid om mee te helpen met verhuizen. Ik ben zeer flexibel en help graag mensen. Niet in het bezit van wagen maar wel brommer om tot daar te geraken.
Verhuizer in Merksem (2170) - Wannes
Wannes
Merksem
Nieuw
Ik heb een Skoda Octavia. Het is niet de allergrootste auto maar ik kan er wel wat verhuis dozen in kwijt. Voor de rest kom ik zonder meer graag helpen met verhuizen. Met of zonder auto
Verhuizer in Merksem (2170) - Armando
Armando
Merksem
Nieuw
Hallo, ik ben bereid om kleine dozen of goederen voor u te verhuizen tot zelfs kleine kasten. Ik ben in het bezit van een eigen auto, hopelijk kan ik u snel helpen!
Verhuizer in Merksem (2170) - Philip
Philip
Merksem
Nieuw
Voorzichtig en stipt met andermans goederen net zoals mijn goederen en heb wel al ervaring in de vehuissector en niet bang om men handen vuil ge maken
Verhuizer in Merksem (2170) - Angelo
Angelo
Merksem
Nieuw
Ik heb een wagen met trekhaak beschikbaar en een aanhangwagen Ik rijd graag rond en heb 2 handen om te tillen
Verhuizer in Merksem (2170) - Ahmed
Ahmed
Merksem
Nieuw
Ben er heel goed in en zeer flexibele en corect en heb meer dan 20 jaar ervaring ? Heb mij eigen compleet gereedschappen. Ik help graag mensen op de juiste manier ik laat ze niet graag wachten .
Verhuizer in Merksem (2170) - Ivanildo semedo
Ivanildo semedo
Merksem
Nieuw
Ik ben iemand de een hond kat al thuis hebben samen met mijne kinderen, en ik heb veel ervaring in a real life met dieren katen en honden. En ik ben heel sportiev ik lop heel graa elke dag daarom vind ik dat honden wandelen is ook een extra win win project.
Verhuizer in Merksem (2170) - Isham
Isham
Merksem
Nieuw
Een grote kast of zetel verplaatsen, meestal lukt dat niet alleen. In deze tijden heeft niet iedereen onmiddellijk beschikbare hulp. Via Ring Twice kunnen we elkaar helpen.
Verhuizer in Merksem (2170) - Lasha
Lasha
Merksem
Nieuw
Ik werkte een lange periode bij Vandenborre en CooleBlue als leverancier van huishoudelijke electronica. Hier door zou het makkelijk zijn voor mij om bij verhuis mee te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Merksem: geëvalueerd met 4.93 door 77 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Merksem, verhuizingen Merksem, verhuizers gezocht Merksem, verhuisfirma Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Merksem

Ladderlift nodig - Laderlift nodig voor 6 de verdieping verhuis - Mankracht uitladen - Mankracht om uit te laden - Verhuis (enkel dozen) - kleine verhuis - Verhuizen naar 200 meter verderop - Wasmachine & koelkast naar beneden helpen dragen (1ste verdieping) - gevraagd hulp bij verhuis op 27 nov 2021 - Verhuis alu profielen 6m - Salon - verhuis - 2 man à 1 tot 1,5 uur, inladen in verhuiswagen - Kast demonteren en vervoeren 25-08-20 - Verhuis van Merksem naar Eilandje - Verhuis - helpers om 3 wasmachines te verhuizen - Zoek een betrouwbaar iemand die een appartement helemaal mee wil "leeghalen": vooral inpakken en naar beneden breng - Hoge kast van ene nr andere kamer brengen - naar eerste verdiepingv dragen - Helpen bij het afladen van OSB-platen - ophaling kast in bonheiden en levering in merksem
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden