verhuizer Wilrijk

Ontdek talentvolle verhuizers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Wilrijk

Verhuizer in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (64 reviews)
Ik draag altijd zorg voor eigen materiaal en nog meer zorg voor dat van anderen. Ik heb al verschillende vrienden en familie van hulp voorzien tijdens het verhuizen.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (8 reviews)
Ik heb veel ervaring in verhuizingen. Ik had zelf een camionette waar ik regelmatig mensen mee hielp verhuizen maar die is niet door de controle geraakt door roest en onherstelbaar, maar dat komt zo snel mogelijk in orde. Momenteel ben ik dus enkel mankracht zonder wagen maar beter iemand dat goed werkt zonder wagen dan iemand met een wagen die minder goed werkt soms.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Babak
Babak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring en doe ik altijd nauwkeurig en goedkoop en snelservice gratis offerte 7 dagen per week we zijn beschikbaar in wekend doen we met zelefde prijs en tarief van ons
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Heb periodes gewerkt als verhuizer /helper Wat mijn specialiteit is ....inladen !!! Containers vulle /huizen leegmake /kuise /en geef me even een vraagje dan geef ik je spoedig mogelijk een antw.. Samen staan we sterk
Verhuizer in Antwerpen (2020) - Habib
Habib
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Heb je een extra mankracht nodig voor verhuizing mag je me contacteren. Door vrienden en familieleden heb ik ervaring opgedaan. Geef een seintje wat je nodig hebt. Je kan alvast rekenen op mij!
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Youssef
Youssef
Antwerpen
4.0/5 (4 reviews)
Hulp nodig bij je verhuis en sterke mankracht nodig dan ben je bij de juiste adres je kan op mij rekenen bij en verhuis en kan ook heel nuttig zijn qua tijd besparing
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Verhuizer in Edegem (2650) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (3 reviews)
Ik heb soms af en toe gaatjes in mijn planning en die vul ik graag in door mensen te gaan helpen. Ik ben flexibel en betrouwbaar, goede communicatie is belangrijk.
Verhuizer in Aartselaar (2630) - Fried
Fried
Aartselaar
5/5 (2 reviews)
Ik ben gewoon om allerlei te verhuizen met de nodige voorzichtigheid; ik kan ook steeds helper regelen indien dat nodig is;ik ben ervaren chauffeur.(maar momenteel geen eigen vervoer) Als u hulp nodig bij ineenzetten /uiteenhalen van kasten enz en inpakken, kan ook.
Verhuizer in Antwerpen (2020) - Sabir
Sabir
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Camionette en mankracht is zeker van toepassing. En een vriendelijke en snelle service! Ik kan mij overal in België verplaatsen. En blijf tot u dienst tot u effectief ik kan trekken en alles netjes en proper op zijn plaats staat. Meerdere mankracht kan altijd voorziene worden. Veiligheid staat op nummer 1!
Verhuizer in Edegem (2650) - Michael
Michael
Edegem
5/5 (2 reviews)
verhuizen altijd handig om een beetje te helpen, ik werk altijd van thuis dus heb tijd om mensen daarbij te helpen; Wonend in edegem liefst in de buurt
Verhuizer in Antwerpen (2018) - Joris
Joris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Verhuizen is best stress, gelukkig hoef je het niet alleen te doen! Vrienden hebben mij al een aantal keer gebeld voor hun verhuis binnen Antwerpen of van de rand naar Antwerpen of omgekeerd. Zolang ik er maar snel kan geraken. Ze denken dan vaak aan extra mankracht, maar dan geef ik hen gelijk ook tips, zoals op de verhuisdozen met stift schrijven voor welke kamer ze bedoeld zijn.
Verhuizer in Antwerpen (2020) - Nasr
Nasr
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben iemand die zeer moedig en gemotiveerd is en sterk volhoud ik heb een goed vermogen. Ik heb vaak gewichten opgepakt en ben niet bang om vuil te worden of zwaargewicht te pakken.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Iedereen heb wat ik heb , ik ben denk ik niet beter dan andere , dus de keuze is aan jullie. Maar na zoveel jaar als zelfstandige ben ik wel iemand die netjes zijn job afmaakt
Verhuizer in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Een verhuis doe je niet alleen,ik kom je graag helpen, meubels uit elkaar halen en terug in elkaar steken, volhouden tot het klaar is, betrouwbaar en correct!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Wilrijk: geëvalueerd met 4.91 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Wilrijk, verhuizingen Wilrijk, verhuizers gezocht Wilrijk, verhuisfirma Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Wilrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden