verhuizer Wilrijk

Ontdek talentvolle verhuizers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Wilrijk

Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Verhuizer in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.97/5 (39 reviews)
Ik draag altijd zorg voor eigen materiaal en nog meer zorg voor dat van anderen. Ik heb al verschillende vrienden en familie van hulp voorzien tijdens het verhuizen.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Heb periodes gewerkt als verhuizer /helper Wat mijn specialiteit is ....inladen !!! Containers vulle /huizen leegmake /kuise /en geef me even een vraagje dan geef ik je spoedig mogelijk een antw.. Samen staan we sterk
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Youssef
Youssef
Antwerpen
4.0/5 (4 reviews)
Hulp nodig bij je verhuis en sterke mankracht nodig dan ben je bij de juiste adres je kan op mij rekenen bij en verhuis en kan ook heel nuttig zijn qua tijd besparing
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Verhuizer in Aartselaar (2630) - Fried
Fried
Aartselaar
5/5 (2 reviews)
Ik ben gewoon om allerlei te verhuizen met de nodige voorzichtigheid; ik kan ook steeds helper regelen indien dat nodig is;ik ben ervaren chauffeur.(maar momenteel geen eigen vervoer) Als u hulp nodig bij ineenzetten /uiteenhalen van kasten enz en inpakken, kan ook.
Verhuizer in Antwerpen (2020) - Sabir
Sabir
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Camionette en mankracht is zeker van toepassing. En een vriendelijke en snelle service! Ik kan mij overal in België verplaatsen. En blijf tot u dienst tot u effectief ik kan trekken en alles netjes en proper op zijn plaats staat. Meerdere mankracht kan altijd voorziene worden. Veiligheid staat op nummer 1!
Verhuizer in Antwerpen (2018) - Joris
Joris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Verhuizen is best stress, gelukkig hoef je het niet alleen te doen! Vrienden hebben mij al een aantal keer gebeld voor hun verhuis binnen Antwerpen of van de rand naar Antwerpen of omgekeerd. Zolang ik er maar snel kan geraken. Ze denken dan vaak aan extra mankracht, maar dan geef ik hen gelijk ook tips, zoals op de verhuisdozen met stift schrijven voor welke kamer ze bedoeld zijn.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Iedereen heb wat ik heb , ik ben denk ik niet beter dan andere , dus de keuze is aan jullie. Maar na zoveel jaar als zelfstandige ben ik wel iemand die netjes zijn job afmaakt
Verhuizer in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Een verhuis doe je niet alleen,ik kom je graag helpen, meubels uit elkaar halen en terug in elkaar steken, volhouden tot het klaar is, betrouwbaar en correct!
Verhuizer in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Grote break auto ter beschikking. Reeds veel geholpen met verschillende verhuizen van vrienden en familie. Ervaring met verhuislift maar ook met het besturen van een kleine vrachtwagen. Goede hulp dus voor uw verhuis.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Hello, Ik heb al een heel aantal verhuizen gedaan van vrienden en familie. Ik ga meestal te werk samen met een goede vriend. We verhuizen zelfs tot in het buitenland Van Belgie tot London Of Berlijn. Ik ben voor alles te vinden. Ik draag ook altijd uiterst zorg voor de spullen die ik verhuis aangezien deze vaak Materiële en Emotionele waarde hebben voor de werkgever.
Verhuizer in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Ik heb een wagen van het werk met vrij veel ruimte. kan gebruikt worden voor personenvervoer of boodschappen (beide) of kleine verhuizen). de wagen wordt niet apart verhuurd, dus steeds met chauffeur. de prijs is inclusief brandstof (dus enkel een uurtarief !)
Verhuizer in Antwerpen (2020) - Lorenz
Lorenz
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf heel sportief en fysiek werk is helemaal geen probleem. Ik kan altijd helpen in het weekend of op feestdagen. Contacteer mij zeker als uw mankracht nodig heeft.
Verhuizer in Hoboken (2660) - Ya sin
Ya sin
Hoboken
Nieuw
Met mijn Peugeot Partner lichte vracht, laadruimte: lengte 2m05, breedte 1m25 en hoogte 1m25, ben ik u graag van dienst voor het vervoeren van alles dat er in past.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Wilrijk: geëvalueerd met 4.83 door 166 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Wilrijk, verhuizingen Wilrijk, verhuizers gezocht Wilrijk, verhuisfirma Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Wilrijk

move from Aalst to Wilrijk - hulp bij verhuis (13) - hulp bij verhuis (12) - hulp bij verhuis (11) - Transport - Verhuis : Aanhangwagen - Vervoer van dozen en eventueel kleine meubelstukken - hulp bij verhuis (10) - hulp bij verhuis (9) - hulp bij verhuis (8) - hulp bij verhuis (7) - hulp bij verhuis (6) - Verhuizen van zetel - hulp bij verhuis (5) - hulp bij verhuis (4) - hulp bij verhuis (3) - hulp bij verhuis (2) - hulp bij verhuis - Ophalen meubel en afleveren magazijn - GEVRAAGD hulp met camionette bij verhuis WILRIJK - ladderlift - fitness toestel verhuizen - Needing van transport + 2 helpers - Needing van transport + 2 helpers - Verhuis van een kast - Kleine verhuis - Ikea kleerkast verhuizen - Verhuizen van Wilrijk naar Veurne - Verhuis in Wilrijk (2610)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden