verhuizer Wilrijk

Ontdek talentvolle verhuizers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Wilrijk

Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Heb periodes gewerkt als verhuizer /helper Wat mijn specialiteit is ....inladen !!! Containers vulle /huizen leegmake /kuise /en geef me even een vraagje dan geef ik je spoedig mogelijk een antw.. Samen staan we sterk
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik heb veel ervaring in verhuizingen. Ik had zelf een camionette waar ik regelmatig mensen mee hielp verhuizen maar die is niet door de controle geraakt door roest en onherstelbaar, maar dat komt zo snel mogelijk in orde. Momenteel ben ik dus enkel mankracht zonder wagen maar beter iemand dat goed werkt zonder wagen dan iemand met een wagen die minder goed werkt soms.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik heb zowel een aanhangwagen, een kamionette en een meubelbak met laadbrug ter beschikking en heb ruime ervaring om alles goed en correct te laden zo dat het ook vlekkeloos op de plaats van bestemming toekomt. Uiteraard steek ik graag de mouwen uit de mouwen bij het in & uitladen.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Iedereen heb wat ik heb , ik ben denk ik niet beter dan andere , dus de keuze is aan jullie. Maar na zoveel jaar als zelfstandige ben ik wel iemand die netjes zijn job afmaakt
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Hello, Ik heb al een heel aantal verhuizen gedaan van vrienden en familie. Ik ga meestal te werk samen met een goede vriend. We verhuizen zelfs tot in het buitenland Van Belgie tot London Of Berlijn. Ik ben voor alles te vinden. Ik draag ook altijd uiterst zorg voor de spullen die ik verhuis aangezien deze vaak Materiële en Emotionele waarde hebben voor de werkgever.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jordy
Jordy
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal , Ik kan zwaar fysiek werk aan en geen schrik om de handen uit te mouwen te steken. Uren zijn voor mij ook niet belangrijk ik ben redelijk flexibel.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Hoti
Hoti
Wilrijk
Nieuw
Ik heb en veel te kleine auto voor te verhuizen Maar ik wet wel van aan pakken en kan zwaar fysiek werk aan en doe het graag . Mvg....................
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Dave
Dave
Wilrijk
Nieuw
heb jaren ervaring in verhuis ..gewerkt bij verhuisfirmas dus als ik je hiermee van dienst kan zijn dan help ik je graag verder.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Greetje
Greetje
Wilrijk
Nieuw
Organisatievermogen, best wel heel sterk voor een vrouw, doorzettingsvermogen (ooit eens alles verhuisd naar een derde verdiep zonder lift of mogelijkheid om zaken via ramen etc te verplaatsen. Ik kan het dus echt wel ;)
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Pieter
Pieter
Wilrijk
Nieuw
Kan goede inschattingen maken hoe alles moet getast worden. Kan voorzichtig omgaan met spullen. Kan me goed vinden in team-work. en ben steeds gemotiveerd
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Abdel
Abdel
Wilrijk
Nieuw
Verhuizen doe ik graag omdat ik dan altijd blij ben met het eindresultaat met de ervaring da ik heb opgebouwd in het bedrijfsleven weet ik hoe ik efficiënt te werk moet gaan.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Kenneth
Kenneth
Wilrijk
Nieuw
Ben een goede klusser weet van alles iets Dus kan ook goed verhuizen heb zelf een redelijke groote auto kan ook met een cabinet rijden heb al veel verhuizd
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Nick
Nick
Wilrijk
Nieuw
Ik heb ongeveer een jaar en paar maanden gewerkt voor verhuis firma de vic.6dagen van de week en altijd hard labeur,geen flauw doenerij en gaan tot de job klaar is.
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Dimi
Dimi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Heb je een verhuis geplant en hebben je vrienden of familie geen tijd. Ik maak graag tijd vrij om u te helpen verhuizen , indien gewenst met extra aanhanger en/of auto hopelijk tot snel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Wilrijk: geëvalueerd met 4.86 door 123 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Wilrijk, verhuizingen Wilrijk, verhuizers gezocht Wilrijk, verhuisfirma Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Wilrijk

hulp bij verhuis (10) - hulp bij verhuis (9) - hulp bij verhuis (8) - hulp bij verhuis (7) - hulp bij verhuis (6) - Verhuizen van zetel - hulp bij verhuis (5) - hulp bij verhuis (4) - hulp bij verhuis (3) - hulp bij verhuis (2) - hulp bij verhuis - Ophalen meubel en afleveren magazijn - GEVRAAGD hulp met camionette bij verhuis WILRIJK - ladderlift - fitness toestel verhuizen - Needing van transport + 2 helpers - Needing van transport + 2 helpers - Verhuis van een kast - Kleine verhuis - Ikea kleerkast verhuizen - Verhuizen van Wilrijk naar Veurne - Verhuis in Wilrijk (2610)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden