verhuizer Brasschaat

Ontdek talentvolle verhuizers in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Brasschaat

Verhuizer in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
4.98/5 (52 reviews)
Ik beschik over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Ook indien je enkel extra mankracht zoekt kan u mij contacteren. Opruimen van afval naar het containerpark is ook zeker een mogelijkheid.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Hulp nodig bij een verhuis? Ik beschik over een camionette met lang chassis, dus ook langere voorwerpen (max 2,8m) zijn geen probleem. Ben een sportieve man dus laden en lossen van zwaardere voorwerpen is mogelijk.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (23 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking en indien nodig een camionette ('s weekends). Ik ben handig en steek graag mijn handen uit de mouwen. Ben al enkele malen zelf verhuisd en heb helpen verhuizen, aangezien ik dit allemaal graag doe zal ik ook u met een glimlach verder helpen!
Verhuizer in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
beste ik ben vooral actief in omgeving kapellen , ik heb een kleine camionette met een laadvermogen van 1M³ en heb een aanwagen met dubbele as mvg marc
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (8 reviews)
Beste Helpen om te verhuizen zelf heb ik geen camionet wel maar wel kracht genoeg om te helpen dozen dragen ,elektrische machine of planken van kasten geen probleem
Verhuizer in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Leeg maken van woning , (Na overlijden ) of (Verhuis naar rustoord voor Bejaarden) met persoonlijke aanpak. In en uitladen van huisraad. Woning verhuur of verkoop klaar maken. verwijderen van lusters , tapijten enz... Afvoeren van huisraad (schenkingen goede doelen ). Kleding , schoenen ... Het ophalen en of plaatsen meubelen .
Verhuizer in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Reeds veel zelf verhuisd gehad en veel mensen beholpen, ook met camionette gereden , ..... alles wat met verhuizen te maken heeft lukt . Verder als je nog vragen hebt kunt u deze steeds vragen
Verhuizer in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, ik beschik over een ruime pick-up (laadbak van 2.5m lang) en mag bijna 800kg laden. Ik ben niet vies van zware gewichten en/of delicate voorwerpen. Ik haal/breng je goederen veilig en correct (ondertussen 17 jaar ongevalvrij). Met 6 zitplaatsen kan ik ook jou en/of je kroost mee vervoeren indien nodig.
Verhuizer in Kapellen (2950) - Caro
Caro
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel een grote aanhangwagen dubbelas, .aar ook kracht om uw te helpen met transport van verschillende producten. Meubel of tuingros, afval en nog meer...
Verhuizer in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb verscheidene vrienden helpen verhuizen. Ik rijd met een camionette en heb een pick up truck en een grote aanhangwagen waar ik met kan rijden indien nodig.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Renault Master type meubelbak beschikbaar met laadklep, zeer praktisch om te verhuizen en om grof huisvuil of tuinafval naar het containerpak te brengen. Ik steek graag een handje toe om het werk voor u lichter te maken.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Il heb een wagen om mezelf te verplaatsen en eventuele kleine zaken mee te vervoeren. Voor de rest ben ik steeds beschikbaar de zware stukken of de grote hoeveelheid voor u te verhuizen zodat dit op een aangename manier kan gebeuren.
Verhuizer in Brecht (2960) - Phil
Phil
Brecht
Nieuw
Hallo ik ben dus Philippe,Phil voor de vrienden☺️ als u een camionet of een camion nodig hebt voor een verhuis van een zetel of dergelijke bent u bij mij aan het juiste adres ☺️de prijs bespreken we dan wel onderling... Mvg Philippe
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Hallo, als je op zoek bent naar een transport middel, heb ik voor jouw een break in de aanbieding eventueel in combinatie met aanhangwagen. Indien uitzonderlijk kan er ook een camionette geregeld worden.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik ben in beziet van een kleine lichte vracht om kleine spullen mee te verhuizen of grof vuil. ik werk vooral in het Antwerpse maar niet in de stad want daar mag ik niet meer binnen met de huidige euronorm. S'avonds werken is geen probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ regelen betaling; snelle respons van aanbieders bij aanvragen van een dienst! ”
Robby
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Brasschaat: geëvalueerd met 4.98 door 135 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Brasschaat, verhuizingen Brasschaat, verhuizers gezocht Brasschaat, verhuisfirma Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden