verhuizer Brecht

Ontdek talentvolle verhuizers in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Brecht

Verhuizer in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (39 reviews)
Ik beschik over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Ook indien je enkel extra mankracht zoekt kan u mij contacteren. Opruimen van afval naar het containerpark is ook zeker een mogelijkheid.
Verhuizer in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring in het verhuizen van zaken. U kan mij gerust laten weten wat er dient te gebeuren en dan kunnen we dit samen bekijken.
Verhuizer in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Leeg maken van woning , (Na overlijden ) of (Verhuis naar rustoord voor Bejaarden) met persoonlijke aanpak. In en uitladen van huisraad. Woning verhuur of verkoop klaar maken. verwijderen van lusters , tapijten enz... Afvoeren van huisraad (schenkingen goede doelen ). Kleding , schoenen ... Het ophalen en of plaatsen meubelen .
Verhuizer in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Reeds veel zelf verhuisd gehad en veel mensen beholpen, ook met camionette gereden , ..... alles wat met verhuizen te maken heeft lukt . Verder als je nog vragen hebt kunt u deze steeds vragen
Verhuizer in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb verscheidene vrienden helpen verhuizen. Ik rijd met een camionette en heb een pick up truck en een grote aanhangwagen waar ik met kan rijden indien nodig.
Verhuizer in Brecht (2960) - Phil
Phil
Brecht
Nieuw
Hallo ik ben dus Philippe,Phil voor de vrienden☺️ als u een camionet of een camion nodig hebt voor een verhuis van een zetel of dergelijke bent u bij mij aan het juiste adres ☺️de prijs bespreken we dan wel onderling... Mvg Philippe
Verhuizer in Brecht (2960) - Mark
Mark
Brecht
Nieuw
Ruime ervaring met vervoer en verhuizingen, indien gewenst ook helpers ter beschikking. Ook klein vervoer van meubelen enz , ophalen bij Ikea enz. bv
Verhuizer in Brecht (2960) - Ricko
Ricko
Brecht
Nieuw
Ik beschik over een aanhangwagen en een ruime auto. Binnekort ook een camionette. Ik steek zelf graag handen uit de mouwen en hou van het harde werk..
Verhuizer in Brecht (2960) - Bob
Bob
Brecht
Nieuw
Camionette + aanhangwagen + toebehoren ter beschikking. Meubels demonteren en terug monteren. Ikea meubels monteren. Oude elektrotoestellen ophalen. Schoonmaken na verhuis. You name it!
Verhuizer in Brecht (2960) - Alen
Alen
Brecht
Nieuw
In het verleden heb ik al vaak vrienden helpen verhuizen. Ik beschik over een aanhangwagen waar zeker heel veel inpast . Zo bespaar je kosten bespaard om een camionette te huren.
Verhuizer in Malle (2390) - Jorg
Jorg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Malle
Nieuw
Hey, ik ben Jorg en met mijn zaak heb ik de nodige ervaring met het leegmaken van inboedels. Verder kan u bij mij ook terecht indien er bepaalde zaken moeten verhuisd worden.
Verhuizer in Malle (2390) - Jan
Jan
Malle
Nieuw
Ik heb zelf een grote tuin en doe er de eenvoudige onderhoudswerken in. Ik beschik over basismateriaal. Ik heb ook een aanhangwagen waarmee ik eventueel naar het containerpark kan rijden.
Verhuizer in Brecht (2960) - El
El
Brecht
Nieuw
ik ben een sterke jong, sport ik graag en verhuizen is een sport voor me, zal goed zijn als kan ik sporten en extra geld verdienen mee, van kleine tot grote verhuizen
Verhuizer in Malle (2390) - Tim
Tim
Malle
Nieuw
Verhuizingen heb ik veel gedaan voor mijn vrienden & families. Het is altijd fijn om iemand helpen verhuizen naar nieuw nestje en heb eigen aanhangwagen.
Verhuizer in Brecht (2960) - Alae
Alae
Brecht
Nieuw
Ik ben Alae ,bus/trambestuurder,stipt,mijn werk reizigers van A naar B veilig brengen,ik hoop dat ik via deze weg ,iets zou vinden om mensen te leren kennen en iets te bijverdienen. Mvg Alae
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Brecht: geëvalueerd met 4.87 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Brecht, verhuizingen Brecht, verhuizers gezocht Brecht, verhuisfirma Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden