verhuizer Brecht

Ontdek talentvolle verhuizers in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Brecht

Verhuizer in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
4.98/5 (52 reviews)
Ik beschik over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Ook indien je enkel extra mankracht zoekt kan u mij contacteren. Opruimen van afval naar het containerpark is ook zeker een mogelijkheid.
Verhuizer in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (23 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking en indien nodig een camionette ('s weekends). Ik ben handig en steek graag mijn handen uit de mouwen. Ben al enkele malen zelf verhuisd en heb helpen verhuizen, aangezien ik dit allemaal graag doe zal ik ook u met een glimlach verder helpen!
Verhuizer in Wuustwezel (2990) - Gert-jan
Gert-jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (19 reviews)
Het leeg halen van huizen en appartementen en terug in propere staat achter laten eventueel vers laagje verf mocht het nodig zijn we laten de ruimte steeds gestofzuigd en spinnennetten vrij achter
Verhuizer in Malle (2390) - Guido
Guido
Malle
5/5 (16 reviews)
ik heb in het verleden nogal veel verhuiswerk moeten doen (kinderen op kot en later volledige verhuis) ik heb een aanhangwagen en een stationwagen waarbij ik het nodige materiaal heb om alles veilig te vervoeren
Verhuizer in Zoersel (2980) - Bram
Bram
Zoersel
4.56/5 (9 reviews)
Ik heb een auto met remork beschikbaar, waarmee ik mensen kan met helpen om verschillende goederen/apparturen te verhuizen. Daar naast kunnen twee extra handen het werk zeer hard verlichten. Al enkele verhuizen meegedaan bij mezelf en enkele vrienden.
Verhuizer in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring in het verhuizen van zaken. U kan mij gerust laten weten wat er dient te gebeuren en dan kunnen we dit samen bekijken.
Verhuizer in Zoersel (2980) - Mike
Mike
Zoersel
5/5 (5 reviews)
Hallo, door het bezit van mijn aanhangwagen heb ik veel plaats in en aan mijn wagen om u te helpen verhuizen. Ik help u ook altijd graag met tillen en heffen.
Verhuizer in Malle (2390) - Kenneth
Kenneth
Malle
5/5 (4 reviews)
Hallo , ben een jonge sportieve kerel dat wel een droogkast kan verplaatsen. Heb een zeer ruime wagen en eventueel een aanhangwagen ter beschikking mocht dit nodig zijn.
Verhuizer in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Leeg maken van woning , (Na overlijden ) of (Verhuis naar rustoord voor Bejaarden) met persoonlijke aanpak. In en uitladen van huisraad. Woning verhuur of verkoop klaar maken. verwijderen van lusters , tapijten enz... Afvoeren van huisraad (schenkingen goede doelen ). Kleding , schoenen ... Het ophalen en of plaatsen meubelen .
Verhuizer in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Reeds veel zelf verhuisd gehad en veel mensen beholpen, ook met camionette gereden , ..... alles wat met verhuizen te maken heeft lukt . Verder als je nog vragen hebt kunt u deze steeds vragen
Verhuizer in Schilde (2970) - Yorben
Yorben
Schilde
5/5 (1 reviews)
Zelf al een aantal keren verhuisd, zeer voorzichtig met andere hun spullen , zelf beschik ik over een aanhangwagen, camionette op aanvraag (meerkost wordt gerekend voor de huur)
Verhuizer in Rijkevorsel (2310) - Fabrice
Fabrice
Rijkevorsel
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 3 jaar als student in de bouwsector en ben gewoon om zwaarder werk te doen .We hebben via school de opdracht om een mini onderneming op te richten en zoek hiervoor allerlei jobs.
Verhuizer in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb verscheidene vrienden helpen verhuizen. Ik rijd met een camionette en heb een pick up truck en een grote aanhangwagen waar ik met kan rijden indien nodig.
Verhuizer in Halle (2980) - Maxime
Maxime
Halle
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in de bouwsector en als schilder. Heb ik al heel wat kasten en zware meubilair moeten verplaatsen. Ik ga dan ook een zeer actief fitnessen dus zware gewichten zijn geen probleem.
Verhuizer in Halle (2980) - Jeffrey
Jeffrey
Halle
Nieuw
Heb een a6 met een remork en kan wel wat verzetten bij mij mag het voorruit gaan ik ben gewoon van boilers de trap op te zuele
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ regelen betaling; snelle respons van aanbieders bij aanvragen van een dienst! ”
Robby
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Brecht: geëvalueerd met 4.92 door 143 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Brecht, verhuizingen Brecht, verhuizers gezocht Brecht, verhuisfirma Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden