verhuizer Lier

Ontdek talentvolle verhuizers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Lier

Verhuizer in Lier (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (30 reviews)
Ik kan u helpen met een kleine verhuis en het vervoer ervan, heb een bestelwagen van 6m3 ter beschikking . Nationaal of internationaal , 40 jaar ervaring op de Europese wegen.
Verhuizer in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Onze-lieve-vrouw-waver
4.82/5 (11 reviews)
Dag, in bezit van een grote gesloten aanhangwagen. Mogelijkheid tot een groter voertuig ook. Extra mankracht is ook mogelijk. Van zolder tot kelder.
Verhuizer in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
Ranst
5/5 (11 reviews)
Heeft u wat extra hulp nodig bij een verhuis? Als stevige vent is dat geen probleem. Standaard wordt ik opgeroepen als mijn vrienden of familie verhuizen. In totaal heb ik zo geholpen met al heel wat verhuizen. Verder heb ik ook heel wat ervaring met het uiteen halen en in elkaar zetten van meubelen, bevestigen van verlichting, ophangen van kaders, ...
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Tijl
Tijl
Sint-katelijne-waver
4.89/5 (9 reviews)
citroen berlingo lichte vracht of personenwagen + aanhangwagen verhuis van enkele dingen. heb ook steekwagentje voor grotere zaken zoals wasmachines, etc
Verhuizer in Putte (2580) - Sven
Sven
Putte
5/5 (8 reviews)
Heeft u enkele zware spullen die verhuisd moeten worden, kan kan ik u daarbij zeker helpen. Ik beschik niet over een voldoende grote bestelwagen maar kan u zeker wel helpen met wat mankracht.
Verhuizer in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik heb kennis met ladderliften , monteren en demonteren van meubels , laden en lossen van vrachten en heb uithoudingsvermogen om dit uit te voeren , heb voldoende kracht en technieken voor alles veilig en slim uit te voeren Ik kom ook graag in contact met mensen
Verhuizer in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
U heeft een transportmiddel en een leuke opdracht, ik een rijbewijs C met B+E. Deutschland, Nederland, La France,... centrum Brussel of de rest van Europa? Ik ben benieuwd waar de rit me met mijn militair rijbewijs nog nog naar toe zal brengen. Groeten, Jan!
Verhuizer in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen transporteren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Verhuizer in Nijlen (2560) - Deborah
Deborah
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Wij hebben een camionette, hier past een 2 en 3 zits bank volledig in, het is een grote ruime wagen. Wij zijn met zijn tweeën en wij kunnen u dus ook helpen tillen en verplaatsen, wij hebben in het verleden al vaker mensen geholpen te verhuizen
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Sven
Sven
Sint-katelijne-waver
4.0/5 (2 reviews)
Dag, mijn naam is Sven en ik ben zeer goed met kleindere kinderen liefst kinderen waarme ik zelf nog in interactie mee kan gaan, kleine jongens die graag met autotjes spelen etc. Ik zou ook geen probleem hebben om op uw dochter te letten wanneer de grootouders niet kunnen.
Verhuizer in Boechout (2530) - Morris
Morris
Boechout
4.5/5 (2 reviews)
Hi Ik heb enkele jaren vakantiejob gelopen bij een garage, waar mijn job bestond uit het ophalen en verhuizen van grote onderdelen met een camionette. Ik ga zeer voorzichtig te werk, en ben zeer flexibel beschikbaar.
Verhuizer in Broechem (2520) - Abs
Abs
Broechem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het bezit van een Mercedes Sprinter (zeer groot) L3H2. Voor de volgende zaken ben ik de man die u zoekt: - Transport van A naar B - Groot en klein verhuis - Opruimdienst - Diverse klussen in en rond het huis - Voor grote klussen zijn er extra werkmannen beschikbaar Weinig is mij te gek, contacteer me en we bespreken wat er mogelijk is!
Verhuizer in Mortsel (2640) - Hossam
Hossam
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik doe allerlei soorten bewegingen. Apparaten, meubels, fietsen, motorfietsen, wasmachines, koelkast, van een locatie naar andere. Van en locatie naar containerpark. Etc..
Verhuizer in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking om allerlei goederen te verhuizen. Zoals wasmachines, meubels etc. Daarnaast beschik ik over 2 grote handen om te helpen tillen en te verplaatsen. Ik heb in het verleden verschillende verhuizingen gedaan.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Robby
Robby
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine bestelwagen en aanhangwagen ter beschikking en soms heb je ook gewoon nood aan iemand extra die kan helpen met het inpakken, verhuizen, versjouwen van zware opbjecten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Lier: geëvalueerd met 4.44 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Lier, verhuizingen Lier, verhuizers gezocht Lier, verhuisfirma Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden