verhuizer Lier

Ontdek talentvolle verhuizers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Lier

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Lier (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (31 reviews)
Ik kan u helpen met een kleine verhuis en het vervoer ervan, heb een bestelwagen van 6m3 ter beschikking . Nationaal of internationaal , 40 jaar ervaring op de Europese wegen.
Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (20 reviews)
Ter beschikking van een extra wagen of camionette. In het weekend kan ik meehelpen om uw spullen naar het juiste adres te brengen. Misschien heeft er net iemand op het laatste ogenblik afgezegd? Laat mij iets weten
Verhuizer in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik beschik over een Renault Kangoo camionette en een eigen remorque. Hiermee kunnen grote stukken en hoeveelheden eenvoudig verhuist worden. Zware stukken vormen ook geen probleem.
Verhuizer in Koningshooikt (2500) - Sukri
Sukri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
5/5 (9 reviews)
Meestal snel beschikbaar voor verhuizen. Kan zowel met 1 of 2 mannen, kan met camionette en of grote aanhangwagen. Indien intressen hoor ik het graag.
Verhuizer in Lier (2500) - Hugo
Hugo
Lier
5/5 (6 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking die je kan gebruiken om goederen te verhuizen of dingen naar containerpark te doen. Ik heb al verschillende verhuizen gedaan. Ik kan tillen, ik werk veilig en zorg ervoor dat je verhuis vlotjes verloopt.
Verhuizer in Broechem (2520) - Abs
Abs
Broechem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het bezit van een Mercedes Sprinter (zeer groot) L3H2. Voor de volgende zaken ben ik de man die u zoekt: - Transport van A naar B - Groot en klein verhuis - Opruimdienst - Diverse klussen in en rond het huis - Voor grote klussen zijn er extra werkmannen beschikbaar Weinig is mij te gek, contacteer me en we bespreken wat er mogelijk is!
Verhuizer in Berlaar (2590) - Sonny
Sonny
Berlaar
1.0/5 (1 reviews)
Wil graag een handje komen helpen mits kleine vergoeding 15e per uur kom ik je graag een handje helpen en ik kan me verplaatsen groetjes sonny
Verhuizer in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
In tegenstelling tot vele mensen vind ik het wel fijn om te verhuizen. Ik heb momenteel een Opel Astra ter beschikking dus veel grote dingen kan ik niet verhuizen maar ik ben altijd wel te vinden om te helpen tillen.
Verhuizer in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Meubels uit elkaar halen is voor mij geen probleem. Ik heb ook een goede inzicht in dingen stapelen/inladen. Bij een verhuis worden er meestal zware meubels vervoerd, daarvoor ben ik de perfect man! Ik heb veel kracht en werk graag hard!
Verhuizer in Duffel (2570) - Jordy
Jordy
Duffel
Nieuw
Een nieuw bed gekocht in de ikea ? Maar geen grote auto om het op te halen? Geen nood ik beschik over een grote bestelwagen waar zeker en vast al je aan aangekochte goederen inpassen. Wil je ook de montage van je gekochte items? En Natuurlijk de opruiming van de verpakkingen ? Dan ben je aan het juiste adres. Ik zie je snel!
Verhuizer in Koningshooikt (2500) - George
George
Koningshooikt
Nieuw
Anytime you have something heavy to carry or put together when moving in or out of an apartment, i am always available to get the job done. I did house moving as a side job and i always did it right.
Verhuizer in Lier (2500) - Thierry
Thierry
Lier
Nieuw
Ik heb 3j bij een verhuisfirma gewerkt en heb daar heel veel uit geleerd. Ben zeker niet vies om men handen vuil en te helpen tot dat de klant helemaal geholpen is.
Verhuizer in Duffel (2570) - Frederik
Frederik
Duffel
Nieuw
Ik ben in het bezit van een camionette Max lengte 4m Mogelijk in het weekend en in de week na 5 uur Grote of kleine zaken Afstanden >30 km kan besproken worden
Verhuizer in Berlaar (2590) - Jolan
Jolan
Berlaar
Nieuw
Mijn vw caddy rolstoelauto heeft een handige ramp waar spullen makkelijk in kunnen geladen worden. Dat is dus goed voor wat kleinere, zware spullen. Heb je een camionette nodig? Ik heb geen schrik en al best wat ervaring met het besturen van bestelwagens en bakwagens! (Nu nog B rijbewijs, maar ik wil graag meer halen) Verder ben ik een fitte 18 jarige die u graag helpt dragen, decoreren en zo!
Verhuizer in Lier (2500) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
ik heb een bakwagen ter beschikking voor veruizen alsook bied ik alles aan wat bij verhuizen komt kijken. zowel verhuizen binnen als buitenland . alles is bespreekbaar
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ regelen betaling; snelle respons van aanbieders bij aanvragen van een dienst! ”
Robby
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Lier: geëvalueerd met 4.43 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Lier, verhuizingen Lier, verhuizers gezocht Lier, verhuisfirma Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden