schrijnwerker Temse

Schrijnwerker Temse gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Temse: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Ik help je graag verder met allerlei schrijnwerken. Ik heb vooral veel ervaring in het plaatsen van badkamers, gyproc, laminaatvloeren en plinten, valse plafonds, binnendeuren. Voor eventueel bijhorende klussen zoals breekwerk, metselwerk, pleisterwerk, electrische installatie, e.d. ben ik graag jouw one-stop-shop!
Schrijnwerker in Elversele (9140) - Arkin
Arkin
Elversele
4.5/5 (6 reviews)
Ik ben ervaren timmerman. Ik heb laminaat gelegd, muren gemaakt van giproc. Ik heb een zolder geisoleerd...de plinten gezet...gipsen muren gezet.
Schrijnwerker in Temse (9140) - Mathias
Mathias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam als schrijnwerker en werfleider in de bouw. Grondwerken, funderingen, rioleringswerken, schrijnwerkerij en meubelmakerij. Steeds nauwkeurig afgewerkt zonder problemen achteraf. U kunt me elke dag bereiken en maak steeds tijd vrij voor mijn klanten. Mvg Mathias
Schrijnwerker in Temse (9140) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben gespecialiseerd in schrijnwerk met een ervaring van 15 jaar reeds.buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk,paardenstallen,opmaat gemaakte inbouwkasten,daken,gyprocwerken,...... Mvg Nicolas
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Hassan
Hassan
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
-plaatsen van laminaat/Parket - kasten op maat maken -Cinewall op maat maken -trap renovatie -hout skeletten Oog voor details en zeer nauwkeurig!
Schrijnwerker in Sint-niklaas (9100) - Pletor
Pletor
Sint-niklaas
Nieuw
Ik heb 4 jaar ervaring als schrijnwerker.ik week meestal met plaatsen van wanden, vloeren, plaatenkasten en veel andere klussen. Ik werk graag en voor heel goedkoop. Aarzel niet om mij te kontakteren . Dank u
Schrijnwerker in Beveren-Leie (8791) - Nicholas
Nicholas
Beveren-Leie
Nieuw
ik ben een schrijnwerker met de nodige ervaring, grotere werken geen probleem, van binnendeuren, gyprocwerken, meubilair tot op maat gemaakte inbouwkasten kwaliteit verzekerd tot in de details.
Schrijnwerker in Beveren-Leie (8791) - Jef
Jef
Beveren-Leie
Nieuw
ik ben dus een schrijnwerker met ervaring ik zit al 5jaar in de bouwsector waar ik verschillende werken moet uitvoeren, binnendeuren, meubels , tabletten,gordijnbakken,gyproc enz ... ik ben dus tot alles in staat van binnen en buitenschrijnwerk.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Jesse
Jesse
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een diploma houtbewerking. Op mijn stageplaatsen waren ze telkens laaiend enthousiast over mijn prestaties. Ik ben een harde werker. Hout is mijn passie.
Schrijnwerker in Bornem (2880) - Rudi
Rudi
Bornem
Nieuw
Klusjesman met ervaring, al 35 jaar bezig in de sector. Vooral schrijnwerk. Maar ook allerhande kleine klussen van loodgieterij tot elektriciteit. Al het materiaal om klussen uit te voeren.
Schrijnwerker in Elversele (9140) - Bachayev
Bachayev
Elversele
Nieuw
Ik heb niks meer om iets toe te voegen behalve 10 jaar stage daar tussen zit alles.ik kan verschillende werken doen.ik kan met meerdere werk instrumenten werken.
Schrijnwerker in Montegnée (4420) - Jens
Jens
Montegnée
Nieuw
Mijn vader is een schrijnwerker. Hij is al meer dan 30 jaar zelfstandig en heeft een grote kennis van allerlei zaken. Ik ga vaak met hem mee en leer dan ook daardoor veel bij. Ik heb al parket gelegd, betegeld, gyproc gezet, geschilderd enz.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een ervaren schrijnwerker met een plus en plaats voor u oa keukens, badkamers, repareren en monteren van deuren, plaatsen van laminaat en parketvloeren, ramen en deuren, gyproc-werken, plafonds, wanden, meubels, terrassen en nog meer ... Naast dit schrijnwerk zorg ik tevens voor de andere afwerking zoals het plaatsen van uw toestellen in uw keuken/badkamer, het betegelen maar ook renovatie.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een ervaren klusjesman en schrijnwerker. Kasten monteren, verandas maken....Alles wat gemaakt word van hout is mijn specialiteit en kom u daar ook graag mee helpen.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Joannis
Joannis
Nieuwkerken-waas
Nieuw
ik kan elk meubelstuk op maat maken wat u ook wenst. parkettenvloeren leggen is geen probleem. meubelen in het herstellen kasten vernissen etcccccccc
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Overzichtelijk en duidelijk. Gemakkelijk om iemand te vinden om kleinere klusjes te doen. Recensies geven een gevoel van vertrouwen in de keuze van de vakman. Super toffe site ook naar betaling toe is het veilig. ”
Stijn
“ Zeer goede verbinding tussen verlenen en uitvoerder. Correcte service inlichtingen en uitleg. Zeer tevreden ,ook 5 sterren waardig. ”
Sea
“ Voor kleinere klussen is het soms moeilijk om iemand te vinden. Bij listminut is er een gevarieerd aanbod. ”
Christian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Temse: geëvalueerd met 4.9 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Temse, timmerman Temse, kasten op maat Temse, schrijnwerkerij Temse, maatkasten Temse, buitenschrijnwerk Temse, binnenschrijnwerk Temse, schrijnwerkers Temse,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden