schrijnwerker Deinze

Schrijnwerker Deinze gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Deinze: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Machelen-Zulte (9870) - Maxime
Maxime
Machelen-Zulte
5/5 (54 reviews)
Laminaat leggen, deuren vervangen en plaatsen alsook meubilair in elkaar zetten. Herstellen van scharnieren, herstellen van rolluiken en dergelijke. Plaatsen van badkamer meubilair en keuken meubilair.
Schrijnwerker in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (30 reviews)
Plaatsen van deuren, maatwerk van kasten, leggen van laminaat, plaatsen van plinten monteren van kasten of keukenkasten, plaatsen van tuinhok of tuinafsluiting.
Schrijnwerker in Nevele (9850) - Serge
Serge
Nevele
4.92/5 (24 reviews)
Mijn inzicht en handigheid geeft u de mogelijkheid aanpassingen te doen volgens uw verwachtingen. Ik heb ervaring in allerlei hang en sluitwerken ook als slotenmaker.
Schrijnwerker in Kruishoutem (9770) - Frank
Frank
Kruishoutem
5/5 (18 reviews)
Ervaring in houtbewerking , Cyproc wandje plaatsen , binnendeur afhangen enz. Bouwbeslag plaatsen en vervangen , kleine schilderwerken en herstellingen .Ervaring met het op maat maken van vliegenramen in allu . Monteren Ikea kasten . Inbouwen keukentoestellen . Laminaat plaatsen .
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (17 reviews)
10 jaar ervaring in de sector,gedreven,proper en snel tewerk gaan.tevreden klanten heeft veel mogelijkheden..zelf heb ik materiaal zoals machines... tot snel.
Schrijnwerker in Aalter (9880) - Rudi
Rudi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalter
4.67/5 (15 reviews)
welkom op mijn profiel,ik ben een handige harry in bijberoep.doe allerhande klussen in hout kasten maken,laminaat leggen,plafonds leggen, keukens plaatsen,gyproc werken dus bel me en ik kom langs om het werk te bespreken
Schrijnwerker in Deinze (9800) - Dirk
Dirk
Deinze
4.92/5 (12 reviews)
Ik heb een eigen schrijnwerkerij en heb in het verleden ervaring opgedaan door alle schrijnwerk van mijn eigen woning zelf te doen en ik durf zeggen dat het beter is dan wat veel vaklui soms afleveren
Schrijnwerker in Waregem (8790) - Kurt
Kurt
Waregem
4.86/5 (7 reviews)
Zelf houten tuinhuis, afdak, carports geplaatst op allerlei plaatsen en op maat gemaakt. Eigen werkmateriaal voorhanden. Alle klusjes klein en groot. Ik maak ook steigerhoutenmeubelen
Schrijnwerker in Hansbeke (9850) - Jordy
Jordy
Hansbeke
5/5 (6 reviews)
Laminaat, gyproc plaatsen, muur verkleinen, deur plaatsen, tuinhuis zetten, afsluiting plaatsen, inbouw kast maken. Vraag gerust vrijblijvend en wij bespreken alles samen verder. Hoe en wat.
Schrijnwerker in Dentergem (8720) - Aaron
Aaron
Dentergem
4.25/5 (4 reviews)
Ik ben al altijd bezig geweest met klussen thuis en voor anderen en heb dit altijd graag gedaan. Het is altijd leuk om naar perfectie te streven en dan uiteindelijk het resultaat te zien!
Schrijnwerker in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik volgende houtbewerking op school kan dus wel overweg met hout. Afhankelijk wat de job is kan ik mijn diensten aanbieden ik beschik ook over wat gereedschap
Schrijnwerker in Kruishoutem (9770) - Florian
Florian
Kruishoutem
3.0/5 (2 reviews)
Vroeger op school altijd schrijnwerker geweest , vond dat wel een leuke uitgaging , nu zit ik wel ik het metaal maar wie weet dat ik ooit verander verloopig wil ik eerst iets zoeken als Flexijob
Schrijnwerker in Nokere (9771) - Arnaud
Arnaud
Nokere
5/5 (1 reviews)
Ik werk als timmerman schrijnwerker te beveren-leie ( waregem) en ik ben iemand die graag nauwkeurig werkt en die mensen helpt, ik heb mijn eigen materiaal om uw project te realiseren ik heb alsook meerdere ervaringen zoals betegelen van vloeren en faience , metselen enzo..
Schrijnwerker in Zulte (9870) - Robbe
Robbe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zulte
5/5 (1 reviews)
Creatief met hout is ons leuze. de passie en ervaring voor werken met hout wordt nu naar de 3de generatie doorgegeven. Samen met mijn vader met 30 jaar ervaring zijn wij een top team die afwerking tot in de kleine puntjes belangrijk vinden.
Schrijnwerker in Drongen (9031) - Mustafa
Mustafa
Drongen
Nieuw
Hallo.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Deinze: geëvalueerd met 4.68 door 193 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Deinze, timmerman Deinze, kasten op maat Deinze, schrijnwerkerij Deinze, maatkasten Deinze, buitenschrijnwerk Deinze, binnenschrijnwerk Deinze, schrijnwerkers Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schrijnwerker in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden