schrijnwerker Deinze

Schrijnwerker Deinze gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Deinze: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Machelen-Zulte (9870) - Maxime
Maxime
Machelen-Zulte
5/5 (54 reviews)
Laminaat leggen, deuren vervangen en plaatsen alsook meubilair in elkaar zetten. Herstellen van scharnieren, herstellen van rolluiken en dergelijke. Plaatsen van badkamer meubilair en keuken meubilair.
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (37 reviews)
10 jaar ervaring in de sector,gedreven,proper en snel tewerk gaan.tevreden klanten heeft veel mogelijkheden..zelf heb ik materiaal zoals machines... tot snel.
Schrijnwerker in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (31 reviews)
Plaatsen van deuren, maatwerk van kasten, leggen van laminaat, plaatsen van plinten monteren van kasten of keukenkasten, plaatsen van tuinhok of tuinafsluiting.
Schrijnwerker in Nevele (9850) - Serge
Serge
Nevele
4.92/5 (24 reviews)
Mijn inzicht en handigheid geeft u de mogelijkheid aanpassingen te doen volgens uw verwachtingen. Ik heb ervaring in allerlei hang en sluitwerken ook als slotenmaker.
Schrijnwerker in Hansbeke (9850) - Jordy
Jordy
Hansbeke
5/5 (6 reviews)
Laminaat, gyproc plaatsen, muur verkleinen, deur plaatsen, tuinhuis zetten, afsluiting plaatsen, inbouw kast maken. Vraag gerust vrijblijvend en wij bespreken alles samen verder. Hoe en wat.
Schrijnwerker in Dentergem (8720) - Aaron
Aaron
Dentergem
4.25/5 (4 reviews)
Ik ben al altijd bezig geweest met klussen thuis en voor anderen en heb dit altijd graag gedaan. Het is altijd leuk om naar perfectie te streven en dan uiteindelijk het resultaat te zien!
Schrijnwerker in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik volgende houtbewerking op school kan dus wel overweg met hout. Afhankelijk wat de job is kan ik mijn diensten aanbieden ik beschik ook over wat gereedschap
Schrijnwerker in Kruishoutem (9770) - Florian
Florian
Kruishoutem
3.0/5 (2 reviews)
Vroeger op school altijd schrijnwerker geweest , vond dat wel een leuke uitgaging , nu zit ik wel ik het metaal maar wie weet dat ik ooit verander verloopig wil ik eerst iets zoeken als Flexijob
Schrijnwerker in Zulte (9870) - Robbe
Robbe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zulte
5/5 (1 reviews)
Creatief met hout is ons leuze. de passie en ervaring voor werken met hout wordt nu naar de 3de generatie doorgegeven. Samen met mijn vader met 30 jaar ervaring zijn wij een top team die afwerking tot in de kleine puntjes belangrijk vinden.
Schrijnwerker in Aalter (9880) - Pablo
Pablo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalter
1.0/5 (1 reviews)
I do both interior and exterior joinery with more than 18 years of experience. Also bathrooms, kitchen installation, windows, doors, hardwood floor and laminates. I have also much experience in tiling placement such as kitchens, bathrooms and floors in general as well as sheetrock and plaster.
Schrijnwerker in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
Schrijnwerk en houtbewerking met ervaring, kleinere klussen of artistieke projecten. indien nodig kunnen we samen creatieve oplossing bedenken. Steeds netjes afgewerkt. Ook herstellingen van voorwerpen waaraan u gehecht bent hout draaien enz. Eerlijke prijs correcte uitvoering en altijd kwaliteit!
Schrijnwerker in De pinte (9840) - Marnix
Marnix
De pinte
Nieuw
Een vakman met ervaring, een opleiding als bouwkundige gehad maar daarna toch gekozen om de handen uit de mouwen te steken. Ik kan allerlei reparaties uitvoeren aan ramen en deuren, heb zeer goede kennis van glas en dergelijke. Ik kan een handje toesteken bij de aanleg van je houten terras, onderhoud van je veranda deuren en ramen. enz
Schrijnwerker in Zulte (9870) - Laurens
Laurens
Zulte
Nieuw
Hoi, mijn naam is laurens. Ik ben op zoek naar een bijverdienste waarbij ik men creativiteit en energie in kwijtkan. Ik heb ervaring in het plaatsen van houtskeletbouw en carports, ook kan ik u helpen met het schrijnwerk in de woning zoals gyproc, osb, wbp, enz.. Binnendeuren plaatsen, overstekeken opvullen Vragen staat vrij. In blijde afwachting naar uw aanvraag.
Schrijnwerker in De pinte (9840) - Nick
Nick
De pinte
Nieuw
Voor al u dak en timmerwerk, alsook asbest verwijderen, Epdm, platte daken, hellende daken, dakgoten, hanggoten, zolderinrichtingen NDR Construct helpt jou graag, neem gerust contact op Alvast bedankt
Schrijnwerker in Aarsele (8700) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarsele
Nieuw
Ik ben Tom, 53 jaar en al 30 jaar actief in de bouwsector met als specialisatie het plaatsen van gipskartonwanden en -plafonds alsook alle andere schrijnwerken en pleister- en plamuurwerken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ even wennen in het begin maar dat is altijd zo maar zeer professioneel en makkelijk ”
Dirk
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Deinze: geëvalueerd met 4.21 door 161 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Deinze, timmerman Deinze, kasten op maat Deinze, schrijnwerkerij Deinze, maatkasten Deinze, buitenschrijnwerk Deinze, binnenschrijnwerk Deinze, schrijnwerkers Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan schrijnwerker in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden