schrijnwerker Geel

Schrijnwerker Geel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Geel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Kasterlee (2460) - Dirk
Dirk
Kasterlee
5/5 (23 reviews)
kleinschalige werken aan muren, plafond, meubilair, ... vernieuwing of herstelling geen grote verbouwingen waarvoor vergunningen, stellingen en dergelijke vereist zijn
Schrijnwerker in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Ik ben van vele markten thuis mijn passie en hobby is werken met hout vooral tuinhuizen en carports maar ook algemene timmer werken kleine meubels tuin afscherming en laminaat of parket kan ook voor gezorgd worden
Schrijnwerker in Mol (2400) - Michaël
Michaël
Mol
5/5 (9 reviews)
Ik volgde een avondopleiding houtbewerking & heb al de machines voorhanden voor kleine en middelgrote projecten. Maken van kippenhok, afsluitingen plaatsen, herstellingen van meubilair etc.
Alexander is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Oevel (2260) - Alexander
Alexander
Oevel
5/5 (8 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de hout technieken. Dus schrijnwerker van beroep maar ook naast het werk blijf ik bezig op hobby gebied met hout. Het starten, opbouwen en afwerken van een stuk is iets wat mij tevredenstelt.
Schrijnwerker in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik heb 15 jaar ervaring als timmerman en heb onze eigen huis helemaal verbouwd. Momenteel ben ik werkzaam in park en groen beheer dus ervaring zat in tuinwerken
Schrijnwerker in Laakdal (2430) - Roy
Roy
Laakdal
5/5 (7 reviews)
Ik hou er van om mooie en functionele zaken te creëren en te repareren. Ik zorg er steeds voor dat deze nauwkeurig zijn afgewerkt. Ook heb ik aandacht voor uw noden en wensen. Ik voer werken uit aan: ramen, deuren, tuinhuizen, kasten, stoelen, banken, bureaus, keukens, badkamers, parket vloeren, trappen enz.
Schrijnwerker in Kasterlee (2460) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (7 reviews)
Kasten op maat, deuren plaatsen, plaatsen van kliklaminaat, plinten, valse wanden en/of plafonds, steeds een vaste prijs per project. Ook het ophalen en monteren van jouw Ikea keuken kan ik voor je regelen, en dit aan 6% ipv 21%( indien woning ouder dan 10 jaar is. Wij doen diverse klussen, raadpleeg ons, en wie weet is jouw klus in no time geklaard.
Schrijnwerker in Eindhout (2430) - Yannick
Yannick
Eindhout
5/5 (4 reviews)
Klusjesman met ervaring en kennis. Heb al verschillende werken uitgevoerd. tuinhuizen plaatsen, klinkers leggen, tuinschermen zetten,... Ik doe dit graag en zit niet graag stil. Ook heb ik redelijk wat materiaal van mijzelf, wat de werken ten gunste komt.
Schrijnwerker in Kasterlee (2460) - Rens
Rens
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf heel wat ervaring met schrijnwerk het kan binnen zijn maar ook buiten ik heb al een heel huis verbouwd en buiten schuttingen zetten is ook geen probleem ik kan ook meubels maken want ben van opleiding schrijnwerker
Schrijnwerker in Geel (2440) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
4.5/5 (2 reviews)
Alle interieurwerken. Ook keukens en badkamers maken en plaatsen. Tuinhuizen, carports, houten terrassen, houten gevels, enz....40j ervaring in het vak. Perfecte afwerking. Gratis prijsofferte. Vraag meer info of foto’s van projecten via mail.
Schrijnwerker in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een creatief persoon, heb veel ideeën en breng die graag ook tot werkelijkheid. Na de ombouw van een camionette tot camper en heel wat ander houtwerk is de goesting naar meer werken met hout zeker daar! Ik ben gemotiveerd en sta open voor uw feedback.
Schrijnwerker in Geel (2440) - Tom
Tom
Geel
5/5 (1 reviews)
ik ben al meer dan 20 jaar actief in het interieur. dus dit kent geen geheimen meer voor mij. ook tuinpoortjes of repareren van beschadigde meubels. Gyproc of tuinmeubels maken doe ik ook met alle plezier !
Schrijnwerker in Geel (2440) - Wies
Wies
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik werk al met hou van mijn 5jaar en ik werk graag op de 0,1 mm juist als je tuin meubels nodig hebt. Dan help ik je graag. Ik kan je ook wat ideeën geven als je iets wilt maar nog niet goed weet wat je wilt.
Schrijnwerker in Geel (2440) - Jef
Jef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (1 reviews)
12 jaar ervaring in interieurwerk, Plaatsen van maatwerk, afwerkingen e.d. is mijn vakkennis. Maar ook Ikea meubels of andere meubels ga ik niet uit de weg. Ook plaatsen van laminaat en vinylvloeren, of het plaatsen van deuren horen bij mijn takenpakket
Schrijnwerker in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Plaatsen en renovatie van parketvloeren / laminaat hebben voor mij geen geheimen. Dat zie je dan ook aan het eindresultaat... Met 10 jaar ervaring als werknemer van "Beste Parketplaatsers van Belgie" met daarbovenop mijn eigen expertise als voormalig zelfstandige in dezelfde sector bent u bij mij aan het juiste adres.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ even wennen in het begin maar dat is altijd zo maar zeer professioneel en makkelijk ”
Dirk
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Geel: geëvalueerd met 4.95 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Geel, timmerman Geel, kasten op maat Geel, schrijnwerkerij Geel, maatkasten Geel, buitenschrijnwerk Geel, binnenschrijnwerk Geel, schrijnwerkers Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan schrijnwerker in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden