schrijnwerker Sint-niklaas

Schrijnwerker Sint-niklaas gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Sint-niklaas: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Ik help je graag verder met allerlei schrijnwerken. Ik heb vooral veel ervaring in het plaatsen van badkamers, gyproc, laminaatvloeren en plinten, valse plafonds, binnendeuren. Voor eventueel bijhorende klussen zoals breekwerk, metselwerk, pleisterwerk, electrische installatie, e.d. ben ik graag jouw one-stop-shop!
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Emmanuel
Emmanuel
Nieuwkerken-waas
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een ervaren klusjesman en schrijnwerker. Kasten monteren, verandas maken....Alles wat gemaakt word van hout is mijn specialiteit en kom u daar ook graag mee helpen.
Schrijnwerker in Temse (9140) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben gespecialiseerd in schrijnwerk met een ervaring van 15 jaar reeds.buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk,paardenstallen,opmaat gemaakte inbouwkasten,daken,gyprocwerken,...... Mvg Nicolas
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Hassan
Hassan
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
-plaatsen van laminaat/Parket - kasten op maat maken -Cinewall op maat maken -trap renovatie -hout skeletten Oog voor details en zeer nauwkeurig!
Schrijnwerker in Sinaai-waas (9112) - Karim
Karim
Sinaai-waas
1.0/5 (1 reviews)
ben een ervaren timmerman. Van laminaat leggen, tot vloer lijmen, tot plinten zetten, deuren zetten, badkamers betegelen, gyproc muurtjes zetten...maar ook het ruwere verbouwwerk schrikt mij niet af. Buitenschrijnwerk zoals eens een muurtje metsen ed, dit is voor mij geen probleem. Specialities dakwerken
Schrijnwerker in Sint-niklaas (9100) - Pletor
Pletor
Sint-niklaas
Nieuw
Ik heb 4 jaar ervaring als schrijnwerker.ik week meestal met plaatsen van wanden, vloeren, plaatenkasten en veel andere klussen. Ik werk graag en voor heel goedkoop. Aarzel niet om mij te kontakteren . Dank u
Schrijnwerker in Beveren-Leie (8791) - Nicholas
Nicholas
Beveren-Leie
Nieuw
ik ben een schrijnwerker met de nodige ervaring, grotere werken geen probleem, van binnendeuren, gyprocwerken, meubilair tot op maat gemaakte inbouwkasten kwaliteit verzekerd tot in de details.
Schrijnwerker in Beveren-Leie (8791) - Jef
Jef
Beveren-Leie
Nieuw
ik ben dus een schrijnwerker met ervaring ik zit al 5jaar in de bouwsector waar ik verschillende werken moet uitvoeren, binnendeuren, meubels , tabletten,gordijnbakken,gyproc enz ... ik ben dus tot alles in staat van binnen en buitenschrijnwerk.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Igor
Igor
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Klusjesman met ervaring van alles wat,( huidige job keukenplaatser) heb in mijn eigen huis totaalrenovatie, ben handig dus ik doe alles zelf, schrijnwerkerij, électricien, loodgieterij...
Schrijnwerker in De klinge (9170) - Cedric
Cedric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De klinge
Nieuw
Ik werk al elke dag met mijn werk met meubelen maat werk als ook plaatsing van kleinere dingen. Ook hang en boor werken heb ik zeker geen problemen mee. Kleine electriciteit kan ik ook stopcontacten verlichting,... En als er nog iets is waar ik je mee kan helpen dan doe ik dit zeer graag. Vraag maar raak zou ik zeggen.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Jesse
Jesse
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een diploma houtbewerking. Op mijn stageplaatsen waren ze telkens laaiend enthousiast over mijn prestaties. Ik ben een harde werker. Hout is mijn passie.
Schrijnwerker in Montegnée (4420) - Jens
Jens
Montegnée
Nieuw
Mijn vader is een schrijnwerker. Hij is al meer dan 30 jaar zelfstandig en heeft een grote kennis van allerlei zaken. Ik ga vaak met hem mee en leer dan ook daardoor veel bij. Ik heb al parket gelegd, betegeld, gyproc gezet, geschilderd enz.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een ervaren schrijnwerker met een plus en plaats voor u oa keukens, badkamers, repareren en monteren van deuren, plaatsen van laminaat en parketvloeren, ramen en deuren, gyproc-werken, plafonds, wanden, meubels, terrassen en nog meer ... Naast dit schrijnwerk zorg ik tevens voor de andere afwerking zoals het plaatsen van uw toestellen in uw keuken/badkamer, het betegelen maar ook renovatie.
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
vervangen van stopcontacten, verlichting en kleine problemen te helpen oplossen. Heb mijn materiaal te beschikking zodat ik de mensen kan helpen met hun problemen
Schrijnwerker in Nieuwkerken-waas (9100) - Joannis
Joannis
Nieuwkerken-waas
Nieuw
ik kan elk meubelstuk op maat maken wat u ook wenst. parkettenvloeren leggen is geen probleem. meubelen in het herstellen kasten vernissen etcccccccc
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.18 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Sint-niklaas, timmerman Sint-niklaas, kasten op maat Sint-niklaas, schrijnwerkerij Sint-niklaas, maatkasten Sint-niklaas, buitenschrijnwerk Sint-niklaas, binnenschrijnwerk Sint-niklaas, schrijnwerkers Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden