schrijnwerker Nijlen

Schrijnwerker Nijlen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Nijlen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
Ranst
5/5 (11 reviews)
Ik werk sinds jaren regelmatig met hout, zowel hobbymatig als functionele klussen. Daardoor heb ik redelijk wat gereedschap en kennis om de meeste klussen tot een goed einde te brengen. Enkel de grootste klussen of karweitjes waar gespecialiseerd gereedschap voor nodig is vallen buiten mijn bereik.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Een zoveelste schrijnwerker met een naam die je na een halfuur vergeet wil ik niet zijn. Maar een glimlach toveren op het gezicht van mensen na iets gerealiseerd te hebben, geeft me een enorme voldoening. Dus waarom ook niet out of the box denken en een statement maken met “De Kastentovenaar”? Bij mij kan je terecht voor alles waar een kast of omkasting moet komen, keukens, badkamers, dressings, garage, .....
Schrijnwerker in Itegem (2222) - Maria
Maria
Itegem
5/5 (5 reviews)
Heb jaren ervaring door de hulp aan mijn man in de schrijnwerkerij waar allerlei binnen, buiten en meubelschrijnwerk werd gemaakt. Ben zeer handig in het kleuren, patineren verven enz.
Schrijnwerker in Ranst (2520) - Eric
Eric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
5/5 (3 reviews)
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van diensten waaronder: - MONTAGE SERVICE - AFBRAAKWERKEN Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep op ons doen. Wij komen graag langs voor het opmaken van een gratis vrijblijvende offerte.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Rudi
Rudi
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik ben bediende van beroep, maar in mijn vrije tijd werk ik het liefst met hout. Dwz. tuinhuis in elkaar steken, houten terras aanleggen, hout klieven enz. Kortom alles wat met hout te maken heeft. Maar ik ben zeker geen schrijnwerker, ik doe dit alleen voor het plezier. Zoekt u een helpende hand ivm " werken met hout" ben ik de geschikte persoon.
Schrijnwerker in Ranst (2520) - Max
Max Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
5/5 (1 reviews)
Ik ben Max, jong zelfstandige en wil u graag mijn diensten als schrijnwerker aanbieden. Waarom? Ik heb een hart van hout en een oog voor detail. Ik ben snel beschikbaar met camionette en professioneel materiaal. Onder het motto ‘ik werk mijn projecten af alsof ze voor mezelf zouden zijn’.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
Nijlen
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf mijn zolder kamer gemaakt met gyproc wanden en inbouw kasten. Deze kunnen op maat gemaakt worden. Ook is een inloopkast of dressing geen nieuwigheid.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik heb het nodige materiaal thuis om met hout aan de slag te gaan. Kleine herstellingen zijn geen probleem. Grote herstellingen kunnen altijd bekeken worden.
Schrijnwerker in Nijlen (2560) - Danny
Danny
Nijlen
Nieuw
28 jaar ervaring in buitenschrijnwerkerij en herstelingen aan poorten,rolluiken,zonewering, ramen en deuren. plaatsen van tuinhuizen en carports.
Schrijnwerker in Ranst (2520) - Eliano
Eliano
Ranst
Nieuw
Klusjesman,ik heb vooral ervaring met schrijwerkerij afbraak,maatwerken,herstelingen,enzo... Ik doe klusjes tegen en goede prijs. Aarzel zeker niet om te kiezen Ik kom met alle plezier jouw aanvraag succes uit te voeren.
Schrijnwerker in Berlaar (2590) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
Nieuw
Sinds ik zelfstandig glazenmaker ben is het vooral deze branche waar ik het meeste ervaring in heb (33 jaar), alsook klein schrijnwerk. Ik ben zeer secuur en een tevreden klant staat steeds aan de top van mijn lijst, ik ga niet naar huis voor U tevreden bent van mijn werk !
Schrijnwerker in Kessel (2560) - Olivier
Olivier
Kessel
Nieuw
gediplomeerd schrijnwerker, voor zowel binnens- als buitenshuis. steeds een zeer goede communicatie, dit om het gewenste resultaat te behalen.
Schrijnwerker in Berlaar (2590) - Niels
Niels
Berlaar
Nieuw
Plaatsen van alle soorten schrijnwerk ramen deuren haarden kachels gas mazout hout kolen schoorsteen pleisteren algemene werken op werven van funderingen tot afwerking
Schrijnwerker in Zandhoven (2240) - Marc
Marc
Zandhoven
Nieuw
Herstelling van slijtage, bv vervanging scharnieren van keukenkasten en deuren, plinten. Kleine aanpassingen, monteren van meubelen. Ik begin niet aan een klus zonder de zekerheid deze tot een goed einde te brengen.
Schrijnwerker in Bevel (2560) - Timothy
Timothy
Bevel
Nieuw
Ik ontwerp graag op maat gemaakte meubels, ze achteraf ook nog is zelf vervaardigen ook heel graag, Aangekochte meubels plaatsen en monteren is zeker ook geen probleem voor mij... creatievere klusjes zijn ok zeker welkom
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Nijlen: geëvalueerd met 4.86 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Nijlen, timmerman Nijlen, kasten op maat Nijlen, schrijnwerkerij Nijlen, maatkasten Nijlen, buitenschrijnwerk Nijlen, binnenschrijnwerk Nijlen, schrijnwerkers Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden