schrijnwerker Mortsel

Schrijnwerker Mortsel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Mortsel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.95/5 (245 reviews)
Beste dienstaanvrager. Ik ben al jaren onderhoudsmedewerker. Een belangrijke vak dat in mijn mogelijkheden valt is het schrijnwerkerij. Keukens, badkamers, deuren, ramen enz. Ik bied de beste kwaliteit die mogelijk is afhankelijk van de budget.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Dirk
Dirk
Mortsel
4.93/5 (14 reviews)
Als polyvalent medewerker bij defensie voor de regio Antwerpen kom je de gewone huishoudelijke dingen wel eens tegen plaatsen nieuw slot een vogel hokje maken of een af dakje plaatsen
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
In samenwerking met een andere schrijnwerker kunnen we u voorzien van alle mogelijk maatwerk (kasten, keuken, badkamers, enz).
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Dawid
Dawid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
5/5 (11 reviews)
Wij verkopen en installeren : ramen , deuren, zonwering. Wij bieden op maat gemaakte keukens en meubels. Wij leggen alle soorten vloeren.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Kevin
Kevin
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Ik heb 4j een opleiding meubelmaker gevolgd dit vooral in massief hout. Daarnaast heb ik ook een jaar als interieurontwerper gewerkt (keukens en maatkasten)
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (8 reviews)
Productontwikkelaar/ontwerper met ervaring in houtbewerking o.m. buitenconstructies, yurts, interieurs (keukens, dressings, boekenkasten, meubels, etc.). Ik denk mee over uw project, geef advies en vindt kwaliteit en duurzaamheid van de afwerking belangrijk.
Schrijnwerker in Borgerhout (2140) - Lennert
Lennert
Borgerhout
4.5/5 (8 reviews)
Momenteel ben ik aan de slag als schrijnwerker. Onze specialisatie is buitenschrijnwerk. Maar ook voor binnenschrijnwerk kan je bij mij terecht. Want mijn vrije tijd gaat vooral op naar schrijnwerk.
Schrijnwerker in Edegem (2650) - Patrik
Patrik
Edegem
4.43/5 (6 reviews)
Van het in mekaar zetten van bouwpakketten (vb. tuinhuis) tot het creëren van eigen projecten, zoals terrassen, carports, afdak, ... Ook binnenhuis, afwerken van renovaties of zolders, reapareren van meubelen, deuren, e.a.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bert
Bert
Berchem
5/5 (5 reviews)
Dit doe ik het liefst: werken met hout. Ik maakte al tal van zaken in huis: zo bijv. een mooie binnendeur met glas, bijhorend een deurlijst. Vorig jaar maakte ik een stoere werkbank (oerdegelijk!) Ik heb enkele machines ter beschikking om precisiewerk af te leveren. Ik heb oog voor smaak, detail en esthetiek, en heb een grote liefde voor hout. Ik ontwerp ook: zo tekende ik de trapleuning in huis.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Ferdinand
Ferdinand
Mortsel
5/5 (3 reviews)
In het schrijnwerk en houtbewerking ik ben autodidact. Geleerd door lezen, proberen en “met mijn ogen te pikken”: diverse houtverbindingen maken, met plaatmateriaal of planken werken, schroeven, schaven, beitelen, restauraties en herstellingen, … diverse afwerkingstechnieken. Van bedden tot tafels, kasten en stoelen, … Ik volg nu wel opleiding “houtsnijden"” om m’n vaardigheden te vervolmaken.
Schrijnwerker in Borsbeek (2150) - Thomas
Thomas
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik tijdens verschillende verbouwingen keukens, dressings, maatkasten en dergelijke geplaatst. Ook deuren, laminaat en parket zijn voor mij geen probleem. Laat alvast iets weten moest u hierover meer info willen.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Gyuner yusein
Gyuner yusein
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ervaring opgedaan op verschillende werven, uiteenlopende jobs.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Jakup
Jakup
Mortsel
3.0/5 (2 reviews)
Kleerkasten, keuken kasten, beden van kleine tot grote maat worden met zorg en professioneel gemonteerd. Kan ook oude kasten, keuken, beden demonteren.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Halo ik ben Alex. Zelf ben ik als schrijnwerker afgestudeert. Ik kan projecten op maat maken of jou gekochte meubelen in elkaar knutselen. M.a.w. kan ik voor jou vanalles betekenen. Zelf werk ik graag proper en nauwkeurig, Ik ben zeer stipt en zeer flexibel, ook absoluut niet bang om mijn handen vuil te maken. Kan ik jou verder helpen ? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen.😃
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Elien
Elien
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een aantal jaren geleden een opleiding tot interieurschrijnwerker gevolgd. Daarna heb ik 3 jaar bij een interieurschrijnwerker gewerkt. Momenteel ben ik plaatser technieker bij een bedrijf in raamdecoratie. Ik ben goed in: klikvloeren leggen, plinten plaatsen, afkitten, maatkasten monteren en ter plaatse op maat afwerken met paslatten, andere meubels monteren, gordijnrails bevestigen, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ even wennen in het begin maar dat is altijd zo maar zeer professioneel en makkelijk ”
Dirk
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Mortsel: geëvalueerd met 4.78 door 328 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Mortsel, timmerman Mortsel, kasten op maat Mortsel, schrijnwerkerij Mortsel, maatkasten Mortsel, buitenschrijnwerk Mortsel, binnenschrijnwerk Mortsel, schrijnwerkers Mortsel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden