schrijnwerker Leuven

Schrijnwerker Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Gregory is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Bertem (3060) - Gregory
Gregory
Bertem
4.95/5 (55 reviews)
Ben een ervaren schrijwerker, dat alle 7 jaar in het beroep zit. Heeft u een probleem met ramen of deuren dat niet goed werken? Of klinken dat geplaats moeten worden. Een nieuw slot steken. En zo veel meer waar ik u mee kan helpen. Mvg greg
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Bierbeek (3360) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bierbeek
4.88/5 (32 reviews)
Bonjour , chez moi même le diplôme de menuisier intérieur donc je sais bien mis prendre avec, donc c’est pas un problème pour moi avec le bois tu sais toujours tout arranger ou réparer
Schrijnwerker in Oud-heverlee (3050) - Emelie
Emelie
Oud-heverlee
5/5 (15 reviews)
Mijn vriend is schrijnwerker die heeft me zeer goede en handige tips geleerd ! Ook zijn we steeds per 2 beschikbaar moest ik het niet kunnen oplossen. Ik zelf ben ook handig en wil elke keer weer bijleren!
Schrijnwerker in Heverlee (3001) - Mirko
Mirko Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
4.69/5 (13 reviews)
klusser met de nodige ervaring opgedaan door 10 jaar werkzaam te ze zijn in de bouwsector en door vrienden te helpen bij de renovaties van hun woningen en mijn eigen woning.
Schrijnwerker in Kessel lo (3010) - Maxim
Maxim
Kessel lo
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben ervaren timmerman met diploma meubelmaker. Ik heb een atelier/werkhuis in Kessel-lo. Ik maak of herstel graag jou meubels of schrijnwerk. Piepende deur? Parket leggen? Tafel renoveren? Ikea meubels installeren?... waar kan ik jou vandaag mee helpen?
Schrijnwerker in Oud-heverlee (3050) - Wesly
Wesly
Oud-heverlee
5/5 (6 reviews)
Ik ben reeds 15 jaar schrijnwerker in trappen, deuren, laminaat ,wanden in gyproc of mdf, omkasten met mdf van eletriciteitskast , buizen,leidingen,boiler, ook kleine renovatiewerken,steeds stipt , ik doe enkel werk waar ik kennis van heb, orde en netheid is een must , ik breng mijn ervaringen over aan de klant en kom zo tot een gezamenlijke oplossing voor allerhande situaties.
Schrijnwerker in Heverlee (3001) - Sanel
Sanel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
5/5 (5 reviews)
I'm someone with long experience in renovation projects lot of skills like making walls with the gips,plastering broken walls and cracks, fixing wooden doors,windows, handles,fixing electrical issues, etc.
Schrijnwerker in Haacht (3150) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Haacht
4.67/5 (3 reviews)
Ik werk nauwkeurig, werk met plezier voor het beroep. Laat geen vuil achter en het product is altijd met kwaliteit en kwantiteit. Steeds goed luisteren wat klant wil en met men ervaring zal ik uitleggen of hetgaat of beter anders doen
Schrijnwerker in Haasrode (3053) - Andries
Andries
Haasrode
5/5 (2 reviews)
Kleine klussen kan ik zoals de meeste kranen veevangen. Water bijlaten. Ontluchten. Beetje ontstoppen. Kapotte kraan van radiator herstellen of vervangen. Ik heb echter geen perstang of draadsnijkussens
Schrijnwerker in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
houtbewerking is een hobby van mij, ik maak voor of met jou kleine projecten, met handgereedschap en/of elektrisch gereedschap. Veel ervaring door eigen verbouwing.
Schrijnwerker in Wilsele (3012) - Peter
Peter
Wilsele
1.0/5 (1 reviews)
hout is mijn specialeteit - laminaat en parket leggen -afkassingen -plinten -gyproc wanden en plafonds eigenlijk alles met hout is me niet vreemd aarzel niet me te contacteren
Schrijnwerker in Wezemaal (3111) - Sebastiaan
Sebastiaan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wezemaal
5/5 (1 reviews)
Ik werk aanvragen uit van begin tot einde, elke offerte voor een meubel komt met een gratis 3D design dat aangepast wordt tot er een akkoord is. Alles met kwalitatief materiaal (en waar mogelijk van Belgische makelij)
Schrijnwerker in Haacht (3150) - Joris
Joris
Haacht
Nieuw
Ik ben een hobby schrijnwerker met veel passie voor hout. Ik volg avondmens houtbewerking en beschik over de nodige machines voor de meeste hout-klussen.
Schrijnwerker in Kessel lo (3010) - Georges
Georges
Kessel lo
Nieuw
Ben een enthousiaste klusjesman en voer kleine werken uit tegen een correcte prijs. Heb veel ervaring in loodgieterij, tuin onderhoud, verven en behangen. Ik houd rekening met uw wensen en ben beschikbaar alle dagen van de week .
Schrijnwerker in Herent (3020) - Rafik
Rafik
Herent
Nieuw
Ik heb ervaring met schrijnwerken. Ik leerde de schrijnwerken op school. Mijn broer had schrijnwinkel en ik werkte met hem na school lessen. Ik hou van schrijnwerken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schrijnwerkers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ ik was zeer snel geholpen want voor kleine klussen moet je anders eindeloos wachten vooraleer er een vakman wil komen. ”
Luc
“ Vanaf nu is mijn eeuwig probleem om vaklui te vinden voor niet al te grote klussen voorbij. Het werkte vlot. ”
Bjarne
“ Voor mij was Ring Twice totaal onbekend. Meestal vind je geen professionele ambachtsmensen die kleine werkjes opknappen. Het contact met het plateau Ring Twice verliep heel vlot. In heel korte tijd werd ons werk opge... ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Leuven: geëvalueerd met 4.5 door 141 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Leuven, timmerman Leuven, kasten op maat Leuven, schrijnwerkerij Leuven, maatkasten Leuven, buitenschrijnwerk Leuven, binnenschrijnwerk Leuven, schrijnwerkers Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan schrijnwerker in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden