schrijnwerker Roeselare

Schrijnwerker Roeselare gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Roeselare: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Joerie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Joerie
Joerie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
4.85/5 (27 reviews)
Ik ben reeds 12 jaar schrijnwerker. 6 jaar heb ik steeds op verplaatsing gewerkt. Plaatsen van deuren plafonds ramen parket laminaat .vinyl, ... Nu werk ik in teamverband en doen we veel aan renoveren van hotels waarbij voor elektriciteit en sanitair ook soms gevraagd wordt om bij te springen.
Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Klusjesman voor allerlei werken. Zolderinrichting, laminaat, plafonds in gyproc, alle soorten binnendeuren, kleine schilderwerken, tuinhuizen op maat, carport, ramen en deuren in pvc plaatsen, houten terrassen, alles in hout, kleine dakwerken. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alles volgens de vraag van de klant. Tot snel !
Schrijnwerker in Lendelede (8860) - Jonathan
Jonathan
Lendelede
4.92/5 (12 reviews)
Na mijn TSO opleiding houttechnieken, volgde ik een professionele bachelor hout. Tijdens mijn opleiding leerden wij meubels maken, trappen, etc. Graag wens ik u te helpen, ondersteunen bij u dagdagelijkse taken en mijn theoretische/ praktische kennis verder uit te werken.
Schrijnwerker in Meulebeke (8760) - Frederick
Frederick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meulebeke
5/5 (3 reviews)
Schrijwerker met ervaring, renovatie of nieuwbouw. Alsook in ventilatie systeem C of een balans ventilatie systeem D. Nieuwe werken of herstelling, je mag mij altijd contacteren.
Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hout en vijzen,nagels dit allemaal samen gegoten is een prachtig resultaat. Van kleinaf sloeg en boorde ik eral op los in het atelier van mijn vader... super was dat!
Schrijnwerker in Meulebeke (8760) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meulebeke
5/5 (1 reviews)
Alle kleine werkjes waar je bij een andere zelfstandig maanden moet achter wachter klein sanitair iets vervangen van verlichting of herstellen problemen met u wagen en zo veel meer
Schrijnwerker in Moorslede (8890) - Krist
Krist Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Om een tuinhuis te ontwerpen en te realiseren ben ik niet aan mijn proefstuk toe. Door hulp bij een erkend timmerman installeer ik met plezier binnenschrijnwerk of vervaardig kleine meubelen tot kasten in mdf, gelamineerde platen of massief hout.
Schrijnwerker in Lichtervelde (8810) - Roland
Roland
Lichtervelde
4.0/5 (1 reviews)
Naast mijn functie als chef onderhoud in de meubelfabriek, leerde ik daar alle knepen van het houtbewerkingsvak. Daarbij heb ik , als zelfstandige 30 jaar ervaring in het parketleggen en renovatie van houten vloeren.
Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Pieter
Pieter
Roeselare
Nieuw
Ik kan allelei klussen in verband met houtbewerking. Maar iets schilderen of simpele klussjes in de tuin kan ik ook wel. je kan ook altijd advies vragen over klussen in en rond het huis
Schrijnwerker in Kortemark (8610) - Geert
Geert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortemark
Nieuw
reeds 41 jaar werk ik als schrijnwerker ik maak alles tot op de millimeter ben trots op mijn beroep doe het ook met veel plezier maak alles naar uw wens in hout of pvc van vloeren in hout t/m plaffonds deuren,kasten,ramen,muren,gevels,omheining,carport,tuinhuis niets is mij te veel of te moeilijk vraag gerust ik sta voor u klaar
Schrijnwerker in Kortemark (8610) - Peter
Peter
Kortemark
Nieuw
dus ik werk graag met hout, heb er ook voor geleerd in mijn jonge jaren en doe dit nog steeds graag. bij mij zelf maak ik mijn eigen rekken, tuinomheiningen met oude paletten bv
Schrijnwerker in Lichtervelde (8810) - Niels
Niels Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lichtervelde
Nieuw
Omheiningen, poorten, tuinhuizen, paden etc. Ervaring heb ik nog niet zoveel maar ik zoek een bijverdienste als plaatser van omheinden tuinhuizen etc.
Schrijnwerker in Ardooie (8850) - Jouri
Jouri
Ardooie
Nieuw
Schrijnwerker met ervaring en inzicht. Zal altijd kijken voor de beste, doch voordeligste oplossing. Niemand betaald graag te veel. Gyproc, laminaat, parket, omkastingen, keukens, niets is me te veel.
Schrijnwerker in Izegem (8870) - Sukru
Sukru Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
mijn ervaringen zijn , propere en professionele werken , schilderen en behangen , isolatie werk ook alle kleine herstellingen. en ook de vriendelijkheid . met vriendelijke groeten , Sukru
Schrijnwerker in Izegem (8870) - Aeneas
Aeneas
Izegem
Nieuw
Ik heb reeds verschillende totaalprojecten tot een goed einde gebracht waarin schrijnwerk/elektriciteit en andere random klussen nodig waren. Ik gebruik mijn technisch inzicht om zo efficiënt mogelijk tot een oplossing te komen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Roeselare: geëvalueerd met 4.82 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Roeselare, timmerman Roeselare, kasten op maat Roeselare, schrijnwerkerij Roeselare, maatkasten Roeselare, buitenschrijnwerk Roeselare, binnenschrijnwerk Roeselare, schrijnwerkers Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Roeselare

Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - Klussen - Schrijnwerker in Roeselare (8800) - vochtplek plafond. oorzaak?
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden