kooklessen Schaarbeek

Hulp voor kooklessen in Schaarbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Schaarbeek

Kooklessen in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik kook al sinds ik jong was, ik ben begonnen met bakken en kook nu ook elke dag. Ik probeer graag nieuwe keukens uit en leer steeds nog bij. Ik help graag mensen en ik hoop dat ik iemand iets kan bijleren.
Kooklessen in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn jonge leeftijd kook ik super graag. Ik open binnen enkele maanden mijn eigen restaurant en heb al 10 jaar ervaring in de horeca. Dus, ben je alleen thuis en weet je niet goed waar te beginnen? Laat me je dan helpen, dan kan ik je misschien iets bijleren :)
Kooklessen in Sint-gillis (1060) - Florence
Florence
Sint-gillis
Nieuw
Ik ben afgestuurd in de richting keuken-restaurant en gespecialiseerd in keuken. Ik heb ongeveer 5 jaar de ervaring met koken op school thuis en op stage/werk. Ik ben zelf geen pro omdat ik deze vaardigheid niet elke dag en op werk beoefent. Maar ik hoop om jou bij te leren en goede technieken te demonstreren.
Kooklessen in Strombeek-bever (1853) - Jason
Jason
Strombeek-bever
Nieuw
Naast informatica heb ik ook een diploma gastronomie , patisserie , bakkerij en chocolaterie. Zelf werk ik ook nog in de weekend bij een traiteur als hulp kok of kelner. Ik heb ook 3 jaar lessen gegeven bij top vakantie als leerkracht keuken in koksijde.
Kooklessen in Watermaal-bosvoorde (1170) - Kenza
Kenza
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Ik ben gespecialiseerd in gezond koken, met verse producten en met aandacht voor bepaalde moeilijkheden, zoals lactose- of glutonintolerantie. Ik heb een diploma in Natuurvoeding en let er dus echt op dat het eten dat we maken zowel heerlijk als puur en gezond is.
Kooklessen in Brussel (1000) - Charel
Charel
Brussel
Nieuw
Als kind moest ik snel mijn ouders helpen koken en zo heel veel geleerd. Momenteel volg ik ook een educatieve master waardoor zeker weet hoe ik mensen kan helpen.
Kooklessen in Brussel (1000) - Cynthia
Cynthia
Brussel
Nieuw
Ik heb een jaar lang 'restauranthouder' gestudeerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken en gezonde voeding. Gezond, basiskoken geef ik graag door aan anderen! Dit is namelijk zo belangrijk.
Kooklessen in Brussel (1000) - Jacob
Jacob
Brussel
Nieuw
Ik kook al sinds ik 10 ben en heb veel in al die jaren geleerd. En ik zou graag die informatie verder geven. Dit kan gaan over de basis recepten en technieken. Of leren koken met bepaalde beperkingen (allergieën of diëten). of gewoon tips en tricks voor het eten smaakvoller te maken.
Kooklessen in Halle (Brabant) (1500) - Hanane
Hanane
Halle (Brabant)
Nieuw
Ik ben heel sociaal en ik vind koken super leuk om te doen. Wat ik nog leuker vind, is het jou leren! Ik wil ervoor zorgen, dat je geen magnetron maaltijd meer op moet warmen ;).
Kooklessen in Vilvoorde (1800) - Clara
Clara
Vilvoorde
Nieuw
Liefde voor eten werd mij met de paplepel ingegeven! Heb al een module afgelegd op de koksschool maar wil deze passie graag overbrengen! Beschrijf waarin je wilt beter worden en samen gaan we de uitdaging aan!
Kooklessen in Neder-over-heembeek (1120) - Sarah
Sarah
Neder-over-heembeek
Nieuw
J’aime la cuisine et la découverte des nouvelles saveurs. Si vous voulez apprendre des nouvelles choses ou vous perfectionner je vous aiderai avec plaisir.
Kooklessen in Sint-joost-ten-node (1210) - Karya
Karya
Sint-joost-ten-node
Nieuw
I really love cooking. Also I love teaching Turkish cuisine to other people. Because I think Turkish cuisine is so delicious. Also, I can teach some thai and indian foods, I am not an expert about these cuisines. However, I went to courses in Thailand and India. However, I think that I am an expert in Turkish cuisine because I have always tried to learn new recepies and meals.
Kooklessen in Brussel (1000) - Faouzi
Faouzi
Brussel
Nieuw
Bonjour à tous, Actuellement planificateur de production au sein de la société SABCA, je souhaite mettre à profit mes connaissances et acquis théoriques (Mathématiques et Physique-Chimie) à des étudiants nécessitant un coup de boost dans leur études. Au plaisir d'aider si possible
Kooklessen in Wezembeek-oppem (1970) - Max
Max
Wezembeek-oppem
Nieuw
Ik ben geen officiële kok! Maar kan wel een potje koken! Ik kijk heel veel kool programma’s en doe het zelf daagelijks. Enkel patisserie doe ik niet zo heel graag…
Kooklessen in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
Nieuw
Ik ben zelf heel graag bezig met het maken van desserten en vooral gepersonaliseerde taarten. Ik volg ook een cursus ´taarten bakken´ zodat ik steeds nieuwe zaken ontdek. Dus hulp nodig bij het maken van lekker dessertjes en taarten? Dan wil ik je heel graag helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars in Schaarbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Schaarbeek: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Schaarbeek, kookles volwassenen Schaarbeek, kookles Schaarbeek, kookleraar Schaarbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden