personal trainer Schaarbeek

Ontdek talentvolle personal trainers in Schaarbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Schaarbeek

Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Mickael
Mickael
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have been involved in many kinds of sports my entire life and have taken interest in getting to know the human body best as I can. I have limited knowledge about nutrition and a good knowledge in exercising.
Personal trainer in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik ben 17 jaar en zeer sportief. Ik heb momenteel als hobby voetbal en basket. Ik ben aan het studeren om sport leerkracht te worden. Ik ben zelf ook al trainer op de voetbal voor kinderen van acht tot negen jaar oud. Ik ben zeer actief en altijd vol energie.
Personal trainer in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik speel volleybal op hoog niveau en ben dus redelijk sportief. Het is altijd al mijn passie geweest om te sporten en ik doe het oprecht graag, dus het zou perfect zijn als ik sportles zou kunnen geven!
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs heb ik ervaring in sportlessen. Ik ben zelf heel sportief, samen met kinderen opzoek gaan naar het leuke aan sporten zal mijn doel zijn!
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Personal trainer in Peutie (1800) - Cedric
Cedric
Peutie
Nieuw
Schaakles geven is mijn passie. Met 20 jaar ervaring als speler en een achttal jaar als lesgever via verschillende verenigingen, vooral aan jong talent, geef ik graag en regelmatig les van beginnersniveau t.e.m. niveau 1800 à 1850 elo. Ikzelf ben 32 jaar, speelde in de jeugdreeksen op hoog niveau en heb op heden ongeveer 2000 elo.
Personal trainer in Grimbergen (1850) - Daan
Daan
Grimbergen
Nieuw
Bezig zijn met sport en beweging is mijn leven, ik heb er ook voor gestudeerd en haalde en bachelor in lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben dagelijks met sport en beweging bezig, dit door het opstellen van trainingen, het geven van groepslessen of door zelf te trainen!
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben student eerste master aan de VUB in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, afstudeerrichting fitheid & gezondheid, minor onderwijs. Ik heb al verschillende stages gelopen in verschillende scholen, van persoonlijke begeleiding tot het coachen in groep. Jaarlijks geef ik sportkampen en geef af en toe sportlessen. Ikzelf doe atletiek en ik help graag kinderen/volwassenen bij sport.
Personal trainer in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Als professioneel voetballer heb ik recent in de tweede divisie van Zwitserland gespeeld. Ook doe ik aan hardlopen en andere fitnessoefening (buiten). Voetballen is mijn passie, en ik zou hier graag iemand mee helpen, jong of oud. Zelf ben ik ook vader van een zoontje van 1 maand, maar daar kan ik helaas nog niet samen mee voetballen.
Personal trainer in Schaarbeek (1030) - Marijke
Marijke
Schaarbeek
Nieuw
Van jongsafaan ben ik geinteresseerd in beweging. Deed veel dans, heb daarna turnen in competitie gedaan. Na mijn studies sociaal-werk kreeg ik de kans om circusvoorstellingen uit te werken. Ik heb opgetreden als acro-duo, met specialisatie handstandtraining, geef bewegingslessen in groep en individueel. Mijn lessen verhogen soepelheid, kracht en coordinatie.
Personal trainer in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Door mijn sportief verleden als keeper bij OHL,USG en Anderlecht heb ik een heel mooie ervaring achter de rug in verband met conditie, voeding,...enz Momenteel doe ik aan MMA of kooivechten dus ik kan je altijd meer leren in de kunt van het zelf bescherming. Ik stel schemas samen op met jouw en gegarandeerd dat er vooruitgang geboekt word.
Personal trainer in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben heel sportive, ik beoefen voetbal sinds ik 9jaar was. Sporten is mijn leven, ik ben goed in alle sporten behalve zwemmen omdat dat is iets dat ik niet graag doe maar voir de reste ben ik wel goed bij sporten.
Personal trainer in Sint-pieters-woluwe (1150) - Iris
Iris
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Ik ben een ex-atlete, tennisspeelster, 42 jaar oud met een ruime ervaring in het geven van zowel tennislessen als sportspecifieke training om fit te blijven.
Personal trainer in Wemmel (1780) - Rami
Rami
Wemmel
Nieuw
Graag wil ik jullie op elk niveau en leeftijd begeleiden als Personal Coach. Physical coach Strenght/power Weight loss Muscle gain Lean muscle Sport specific coaching Nutrition Wat uw doel of bedoeling maar kan zijn! Tot snel
Personal trainer in Dilbeek (1700) - Robin
Robin
Dilbeek
Nieuw
Ik doe zelf een soort richting en ik mijn vrije tijd ga ik fietsen of lopen om mijn conditie nog beter te maken. Ook speel ik hockey namelijk 11 jaar maar heb ook veel talent in andere sporten. Ik heb veel organisatie voor wat met oefeningen te maken heeft dat wilt zeggen dat ik weet wat je moet doen voor een bepaalde sport of oefening.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel personal trainers in Schaarbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Schaarbeek: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Schaarbeek, personal training Schaarbeek, bodybuilding coach Schaarbeek, fitness coach Schaarbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden