muziekles Schaarbeek

Hulp voor muziekles in Schaarbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Schaarbeek

Muziekles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben Lissy en ik studeer Opera aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Voor mijn opera studies heb ik 3 jaar Musical Theater gestudeerd aan het conservatorium. Ik kan je helpen met notenleer, piano, musical theater zang en klassieke zang. Ik kan je ook helpen met voor te bereiden om in het conservatorium binnen te geraken! Muziek is iets dat je in je leven moet hebben. En ik help je graag!
Muziekles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Muziekles in Brussel (1000) - Simon
Simon
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb de hele 'loopbaan' in het Stedelijk Conservatorium van Brugge doorlopen voor piano, en ben in 2012 afgestudeerd met grote onderscheiding. In 2013 behaalde ik het diploma voor viool, maar volg ondertussen verder les. Tevens volgde ik vier jaar les muziekgeschiedenis. Momenteel studeer ik Muziekschriftuur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een muziekopleiding van 11 jaar gevolgd aan een muziekacademie en heb daarom een grondige kennis van de muziektheorie en notenleer. Ik kan hierover bijles geven alsook van jazz en pop harmonie. Daarnaast heb ik ervaring en kan ik hulp bieden met samenspel en muzisch improviseren (jazz en andere).
Muziekles in Brussel (1000) - Lore
Lore
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf vanaf mijn 12de piano geleerd en gespeeld en zou het heel fijn vinden dit aan andere te kunnen doorgeven! Ik heb thuis een elektrische piano, dus ik kan op verplaatsing komen of je kan naar mij komen, om het even! Bijkomend heb ik ervaring in het lesgeven, dus heel tof om dit te combineren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Sint-joost-ten-node (1210) - Otto
Otto
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Mijn grootste bezigheid is muziek, ik heb een groot talent voor muziek en dit had de directeur op de muziek academie in Sint Gillis snel door. Die heeft mijn ouders aangemoedigd om me op 4 jarige leeftijd in te schrijven bij de prive muziekschool Blanche&Noire. Hier kreeg ik lessen van muzikanten “Martin Salemi en Paul Prignot” die mij tot op de dag van vandaag opvolgen als leerkrachten.
Muziekles in Dilbeek (1700) - Xavier
Xavier
Dilbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Xavier, 20 jaar oud en heb 11 jaar piano gespeeld. Ik heb een volledig parcours aan de muziekacademie van Anderlecht met succes volgebrast. Ik heb zelf kunnen genieten van de ervaring van een veeleisende pianojuf met mooie resultaten als gevolg. Ik beschik over een rijbewijs en over een auto.
Muziekles in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
I've finished elementary music school and short high school program in piano, done many competitions and provided lessons for beginners while I was at school - would be a pleasure to teach everybody such a valuable and fascinating skill. I also have experience with home lessons for children and pedagogical approach.
Muziekles in Wezembeek-oppem (1970) - Balder
Balder
Wezembeek-oppem
Nieuw
[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Muziekles in Schaarbeek (1030) - Pieter
Pieter
Schaarbeek
Nieuw
Ik speel gitaar sinds mijn 16 jaar, ik heb ervaring opgedaan in enkele groepjes waar we vooral covers speelden en ben al enkele jaren bezig aan de muziekopleiding jazz/pop/rock aan de muziekacademie van Schaarbeek. Gecombineerd met mijn ervaring als leerkracht kan ik een beginnend gitarist goed op weg helpen met hem of haar een stevige basis aan te leren.
Muziekles in Elsene (1050) - Yous
Yous
Elsene
Nieuw
Ik zou het liefst les geven aan kinderen tem. 18 jaar. Afgestudeerd aan de Haspengouwse Academie : klassieke muziek - piano , hogere graad, 2004-‘12. Ik heb reeds ervaring met piano en notenleer bijles aan beginners. Via deze weg hoop ik een mooie en positieve meerwaarde te kunnen bijdragen aan mijn toekomstige studenten!
Muziekles in Wolvertem (1861) - Ann-sophie
Ann-sophie
Wolvertem
Nieuw
Als pianiste (aangeleerd vanaf mijn 7 jaar), houd ik van andere mensen te helpen in hun muzikale zoektocht. Notenleer, pop-songs, akkoorden, … Voor alles kan begeleiding dienen.
Muziekles in Diegem (1831) - Alain
Alain
Diegem
Nieuw
Ik ben op mijn 8 jaar begonnen met pianoles aan de academie. Op mijn 14 jaar ben ik daarmee gestopt en ben ik in een band beland waar ik mijn muzikale inzicht heb verrijkt. Daar heb ik ook gitaar leren spelen en ik ben autodidactisch bezig geweest met beide instrumenten tot de dag van vandaag. Daarnaast speel ik ook basgitaar en drum en ik spreek vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
Muziekles in Vorst (1190) - Wynn
Wynn
Vorst
Nieuw
Music is my life and I am extremely passionate about sharing my enthusiasm and abilities in music. I play classical violin, classical piano and jazz drums, and I have experience giving private lessons in both piano and violin. Teaching younger kids classical music can sometimes be difficult, so I always make sure to avoid repetitiveness in my teaching. I also have experience teaching adults music.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muziekleraars in Schaarbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Schaarbeek: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Schaarbeek, privé leraar muziek Schaarbeek, muziek leren spelen Schaarbeek, muziekles volwassenen Schaarbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden