privé les Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Neder-over-heembeek

Priveles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.97/5 (271 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Priveles in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (21 reviews)
Vaak leg je iets uit, jouw kind begrijpt het niet en je legt het opnieuw op dezelfde manier uit. De kans is groot dat je kind het opnieuw niet begrijpt. Lesgeven is op zoek gaan naar nieuwe manieren om kennis over te dragen
Priveles in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Priveles in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Beste, Ik heb Nederlands bij Cvo's gevoeld tot niveau 3.2. Dus als je extra hulp nodig om je Nederlands te versterken qua mondeling en schriftelijk dan kan je me zeker contacten! :) Met vriendelijke groeten, Omid
Priveles in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (9 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen hebben deze talen geen geheim voor me. Van kleuter tot secundair kan ik helpen om de taal beter te beheersen. Beschikbaar op woensdagen en in het weekend.
Inge is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
5/5 (4 reviews)
Ik heb taalles gegeven aan volwassenen die nog nooit Nederlands hebben geleerd en ben heel geduldig... Humor is daarnaast ook heel belangrijk om met goesting iets te leren :-)!
Priveles in Schaarbeek (1030) - Tom
Tom
Schaarbeek
5/5 (3 reviews)
Burgerlijk ingenieur van opleiding met een passie voor wiskunde en onderwijs. Meer dan 10 jaar ervaring als lesgever en studiebegeleider wiskunde op universitair niveau en met het geven van individuele bijles wiskunde op verschillende niveaus (van lager tot hoger onderwijs).
Priveles in Grimbergen (1850) - Kennith
Kennith
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Heeft u graag iemand om samen mee te gaan lopen en zo dat duwtje in de rug te krijgen? Ik pas mij aan naar uw kunnen en we maken er een leuke ervaring van! Als militair weet ik hoe fijn het kan zijn om uw grenzen te verleggen. Welliswaar op het tempo dat u verkiest.
Priveles in Strombeek-bever (1853) - Zuleyha
Zuleyha
Strombeek-bever
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf drietalig en help hierbij graag ook anderen. Ik heb een breed interesse in talen. Ik leer het graag zelf, maar hou er meer van als ik anderen hierbij kan helpen.
Priveles in Laken (1020) - Soetkin
Soetkin
Laken
5/5 (1 reviews)
Ervaring als copywriter (reclame-teksten, persartikels en algemene non-fictie) en als leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs. Ik zet de puntjes op de i zodat uw tekst in piekfijn Nederlands verschijnt.
Priveles in Evere (1140) - Dirk
Dirk
Evere
5/5 (1 reviews)
Lesgeven is een passie voor mij. Ik heb de vereiste diploma's en extra's maar belangrijker is mijn ervaring als leerkracht en als mens. Ik geef al 7 jaar Nederlandse les aan een zeer uiteenlopend publiek.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik zit in het 5de jaar in de richting wiskunde. Op school leg ik soms zaken uit aan mijn klasgenoten/ jaargenoten. Ik stop niet tot ze het door hebben.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jan
Jan
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Master in de Germaanse Talen (optie Nederlandse taalkunde, KULeuven). Woon en werk al 15 jaar in een tweetalige (NL-FR) omgeving. Heb veel taalgevoel, schrijf zelf een beetje poëzie, leer snel nieuwe talen en hou van vertalen.
Priveles in Neder-over-heembeek (1120) - Assia
Assia
Neder-over-heembeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel geduld met kinderen omdat ik weet dat dit belangrijk is. Iedereen leert op zijn eigen tempo en dat is helemaal goed. Engels is een leuke taal, samen met het Nederlands. Ik geef je taalles zodat het ook makkelijk wordt voor jou!
Priveles in Strombeek-bever (1853) - Joep
Joep
Strombeek-bever
Nieuw
Doorheen mijn opleiding Geschiedenis en management heb ik verschillende papers en essays geschreven waardoor ik, voldoende geoefend ben in de materie. Doorheen mijn bachelor en masteropleiding moest ik ook in verschillende talen schrijven, waaronder Engels en Nederlands
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Neder-over-heembeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.96 door 350 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Neder-over-heembeek, privé leerkracht Neder-over-heembeek, prive lessen Neder-over-heembeek, bijles aan huis Neder-over-heembeek, privé onderwijs Neder-over-heembeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden