privé les Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle privé leraars in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Neder-over-heembeek

Diandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (237 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Priveles in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Priveles in Laken (1020) - Omid
Omid
Laken
5/5 (15 reviews)
Beste, Ik heb Nederlands bij Cvo's gevoeld tot niveau 3.2. Dus als je extra hulp nodig om je Nederlands te versterken qua mondeling en schriftelijk dan kan je me zeker contacten! :) Met vriendelijke groeten, Omid
Priveles in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (14 reviews)
Vaak leg je iets uit, jouw kind begrijpt het niet en je legt het opnieuw op dezelfde manier uit. De kans is groot dat je kind het opnieuw niet begrijpt. Lesgeven is op zoek gaan naar nieuwe manieren om kennis over te dragen
Priveles in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen hebben deze talen geen geheim voor me. Van kleuter tot secundair kan ik helpen om de taal beter te beheersen. Beschikbaar op woensdagen en in het weekend.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Tom
Tom
Schaarbeek
5/5 (3 reviews)
Burgerlijk ingenieur van opleiding met een passie voor wiskunde en onderwijs. Meer dan 10 jaar ervaring als lesgever en studiebegeleider wiskunde op universitair niveau en met het geven van individuele bijles wiskunde op verschillende niveaus (van lager tot hoger onderwijs).
Priveles in Laken (1020) - Soetkin
Soetkin
Laken
5/5 (1 reviews)
Ervaring als copywriter (reclame-teksten, persartikels en algemene non-fictie) en als leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs. Ik zet de puntjes op de i zodat uw tekst in piekfijn Nederlands verschijnt.
Priveles in Evere (1140) - Dirk
Dirk
Evere
5/5 (1 reviews)
Lesgeven is een passie voor mij. Ik heb de vereiste diploma's en extra's maar belangrijker is mijn ervaring als leerkracht en als mens. Ik geef al 7 jaar Nederlandse les aan een zeer uiteenlopend publiek.
Priveles in Vilvoorde (1800) - Julie
Julie
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik zit in het 5de jaar in de richting wiskunde. Op school leg ik soms zaken uit aan mijn klasgenoten/ jaargenoten. Ik stop niet tot ze het door hebben.
Priveles in Jette (1090) - Alma
Alma
Jette
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in het bijles geven van Nederlands en Engels. Ik zit ook in de educatieve master waardoor lesgeven mij niet vreemd is. Dankzij mijn goede kennis van de talen in combinatie met mijn ervaring en opleiding, kan ik zeker helpen.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jan
Jan
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Master in de Germaanse Talen (optie Nederlandse taalkunde, KULeuven). Woon en werk al 15 jaar in een tweetalige (NL-FR) omgeving. Heb veel taalgevoel, schrijf zelf een beetje poëzie, leer snel nieuwe talen en hou van vertalen.
Priveles in Strombeek-bever (1853) - Joep
Joep
Strombeek-bever
Nieuw
Doorheen mijn opleiding Geschiedenis en management heb ik verschillende papers en essays geschreven waardoor ik, voldoende geoefend ben in de materie. Doorheen mijn bachelor en masteropleiding moest ik ook in verschillende talen schrijven, waaronder Engels en Nederlands
Priveles in Laken (1020) - Joke
Joke
Laken
Nieuw
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. Ik sta ondertussen al 5 jaar in het onderwijs waar ik van het 3de kleuterklasje tot in het 6de leerjaar nu aan het werk ben. Ik heb dus een goede kennis van de verschillende leerjaren.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jos
Jos
Schaarbeek
Nieuw
Ingenieur in de telecom sector, heeft burgerlijk ingenieur gestudeerd en nooit de passie van wiskunde en fysica kwijtgeraakt. Statistiek, wiskunde en fysica heb ik dankzij mijn job goed onder de knie
Priveles in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.99 door 298 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Neder-over-heembeek, privé leerkracht Neder-over-heembeek, prive lessen Neder-over-heembeek, bijles aan huis Neder-over-heembeek, privé onderwijs Neder-over-heembeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Neder-over-heembeek

Bijlesleerkracht fysica en economie gezocht - Bijlesleerkracht economie en fysica gezocht - Bijles wiskunfe - hulp bij taak python - engels examen schriftelijk - Bijlessen 5e wiskunde - Wiskunde bijles (14) - Wiskunde bijles (13) - Bijles Fysica - Wiskunde bijles (12) - Dringende bijles Python programmeren - Dringende bijles micro-economie - Wiskunde bijles (11) - Wiskunde bijles (10) - Wiskunde bijles (9) - Wiskunde bijles (8) - Wiskunde bijles (7) - Wiskunde bijles (6) - Wiskunde bijles (5) - Wiskunde bijles (4) - Wiskunde bijles (3) - Wiskunde bijles - Bijles micro-economie - Wiskunde bijles - Nederlands mijn taken nalezen indien verbeteren - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde (2) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - frans (herexamen) - Hallo, Frans brief meehelpen Schrijven en ook voor boekhouding degressief afschrijving en ook journaalposten uitleg - Bijles wiskunde - Bijles Chemie - Bijles chemie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden