Vind de beste privé leraars van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 214 reviews
1020 Laken
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Priveles in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Priveles in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Beste, Ik heb Nederlands bij Cvo's gevoeld tot niveau 3.2. Dus als je extra hulp nodig om je Nederlands te versterken qua mondeling en schriftelijk dan kan je me zeker contacten! :) Met vriendelijke groeten, Omid
Priveles in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
5/5 · 11 reviews
1850 Grimbergen
Vaak leg je iets uit, jouw kind begrijpt het niet en je legt het opnieuw op dezelfde manier uit. De kans is groot dat je kind het opnieuw niet begrijpt. Lesgeven is op zoek gaan naar nieuwe manieren om kennis over te dragen
Priveles in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
5/5 · 6 reviews
1800 Vilvoorde
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen hebben deze talen geen geheim voor me. Van kleuter tot secundair kan ik helpen om de taal beter te beheersen. Beschikbaar op woensdagen en in het weekend.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Tom
Tom
5/5 · 3 reviews
1030 Schaarbeek
Burgerlijk ingenieur van opleiding met een passie voor wiskunde en onderwijs. Meer dan 10 jaar ervaring als lesgever en studiebegeleider wiskunde op universitair niveau en met het geven van individuele bijles wiskunde op verschillende niveaus (van lager tot hoger onderwijs).
Priveles in Laken (1020) - Soetkin
Soetkin
5/5 · 1 reviews
1020 Laken
Ervaring als copywriter (reclame-teksten, persartikels en algemene non-fictie) en als leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs. Ik zet de puntjes op de i zodat uw tekst in piekfijn Nederlands verschijnt.
Priveles in Evere (1140) - Dirk
Dirk
5/5 · 1 reviews
1140 Evere
Lesgeven is een passie voor mij. Ik heb de vereiste diploma's en extra's maar belangrijker is mijn ervaring als leerkracht en als mens. Ik geef al 7 jaar Nederlandse les aan een zeer uiteenlopend publiek.
Priveles in Strombeek-bever (1853) - Joep
Joep
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Doorheen mijn opleiding Geschiedenis en management heb ik verschillende papers en essays geschreven waardoor ik, voldoende geoefend ben in de materie. Doorheen mijn bachelor en masteropleiding moest ik ook in verschillende talen schrijven, waaronder Engels en Nederlands
Priveles in Laken (1020) - Joke
Joke
Nieuw
1020 Laken
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs. Ik sta ondertussen al 5 jaar in het onderwijs waar ik van het 3de kleuterklasje tot in het 6de leerjaar nu aan het werk ben. Ik heb dus een goede kennis van de verschillende leerjaren.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Jos
Jos
Nieuw
1030 Schaarbeek
Ingenieur in de telecom sector, heeft burgerlijk ingenieur gestudeerd en nooit de passie van wiskunde en fysica kwijtgeraakt. Statistiek, wiskunde en fysica heb ik dankzij mijn job goed onder de knie
Priveles in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Nieuw
1030 Schaarbeek
Als sportfanaat en fanatieke loper help ik u graag mee in het bereiken van al uw sportieve dromen. Een persoonlijk record lopen op de marathon, de eerste kilometer overwinnen of een algemene conditietraining? Alles kan!
Priveles in Laken (1020) - Stefan
Stefan
Nieuw
1020 Laken
Ik geef graag individuele bijles chemie (niveau middelbaar en eventueel bachelor). Ik kan goed luisteren, en heb een diploma bio-ingenieur en lerarendiploma voor chemie 2de en 3de graad. Ik wil graag student coachen en de leerstof begrijpelijk uitleggen zodat hij/zij slaagt voor de (her)examens.
Priveles in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Nieuw
1030 Schaarbeek
Hallo! Ik ben master student in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de VUB. In het middelbaar deed ik wetenschappen wiskunde en sportwetenschappen. Ik ben dus momenteel mij nog steeds aan het verdiepen in de wetenschappen. Ideaal om deze kennis over te dragen tijdens een bijles fysica, chemie of biologie!
Priveles in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Nieuw
1020 Laken
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik heb al mijn studies gedaan in het Nederlands. Graag help ik mensen verder van 6 jaar tot 21 jaar

Privé les Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.99 door 267 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Neder-over-heembeek, privé leerkracht Neder-over-heembeek, prive lessen Neder-over-heembeek, bijles aan huis Neder-over-heembeek, privé onderwijs Neder-over-heembeek,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Neder-over-heembeek

engels examen schriftelijk - Bijlessen 5e wiskunde - Wiskunde bijles (14) - Wiskunde bijles (13) - Bijles Fysica - Wiskunde bijles (12) - Dringende bijles Python programmeren - Dringende bijles micro-economie - Wiskunde bijles (11) - Wiskunde bijles (10) - Wiskunde bijles (9) - Wiskunde bijles (8) - Wiskunde bijles (7) - Wiskunde bijles (6) - Wiskunde bijles (5) - Wiskunde bijles (4) - Wiskunde bijles (3) - Wiskunde bijles - Bijles micro-economie - Wiskunde bijles - Nederlands mijn taken nalezen indien verbeteren - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde (2) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - frans (herexamen) - Hallo, Frans brief meehelpen Schrijven en ook voor boekhouding degressief afschrijving en ook journaalposten uitleg - Bijles wiskunde - Bijles Chemie - Bijles chemie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden