privé les Hemiksem

Ontdek talentvolle privé leraars in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Hemiksem

Priveles in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (59 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Priveles in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Priveles in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo Ik ben Greet en heb ASO gedaan. Nadien behaalde ik een bachelor verpleegkunde. Ik geef nu al 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik zou graag personen met taalproblemen willen helpen.
Priveles in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Ik schrijf sinds enige tijd voor online magazines (Historiek bijvoorbeeld), maar ook voor literaire tijdschriften (Ambrozijn, Ballustrada). Bovendien verschijnt in december mijn boek 'De treurwilg'.
Priveles in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (6 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Priveles in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
Hoboken
5/5 (5 reviews)
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Priveles in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Als actieve leerkracht in het hoger secundair onderwijs weet ik heel goed waar de leerlingen juist mee bezig zijn, en hoe dit aangebracht wordt. Ik wil graag dat de leerlingen alles snappen!
Priveles in Kruibeke (9150) - Noa
Noa
Kruibeke
5/5 (2 reviews)
Hi! Mijn naam is Noa en ben studente Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Antwerpen. Ik ben gepassioneerd door de Engelse taal en cultuur en ben reeds in het bezit van een diploma secundair onderwijs voor de vakken Engels en Project Kunstvakken. Wil jij je vlotheid in de Engelse taal zowel mondeling als schrijftelijk verbeteren? Dan kan je bij mij terecht (online of op verplaatsing). Cheerio!
Priveles in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Beste mensen die in nood zijn aan een professionele klusser, ik ben Qendrim, ben 30 jaar oud en ondertussen al 5 jaar leerkracht elektriciteit. Tijdens de vakanties hou ik me bezig met allerlei klusjes, telkens aan een scherpe prijs met een vakkundige afwerking. Concreet ben ik gespecialiseerd in de volgende zaken: toevoegen/vervangen van verlichting,stopcontacten, schema's maken bijles geven.
Priveles in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een eerlijke persoon dat te vertrouwen is. Ook heb ik veel geduld wat zeker belangrijk is wanneer er bijles wordt gegeven. Bijles geven heb ik al vaker gedaan aangezien ik nonkel ben van 12 kinderen. Ook zij hebben vaak mijn hulp nodig.
Priveles in Hoboken (2660) - Peter
Peter
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een allround gitarist met ruime ervaring met het spelen in bands, live-optredens, songschrijven, opnamen. Ik ben thuis in verschillende stijlen, rock tot funk en blues/jazz en heb een brede muzikale smaak. Graag wil ik mijn ervaring doorgeven aan zowel beginnende tot meer gevorderden. Uit Antwerpen. Aarzel niet mij te contacteren. Tot later!
Priveles in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het Frans gestudeerd en voor Franstalige bedrijven gewerkt waardoor ik gemakkelijk een technisch-commercieel gesprek kan voeren en aanleren. Mijn moedertaal is Nederlands zodat ik kan zeggen dat ik " echt " tweetalig ben. Verder kan ik aantonen dat ik meerdere studenten verder geholpen heb via andere bijlesbureaus.
Priveles in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikt als leerkracht voor u kind, aangezien ik deze talen zelf onder de knie heb. Ik heb ze geleerd op school dus de grammatica is gekend en het zijn mijn moedertalen.
Priveles in Hoboken (2660) - Hayke
Hayke
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Hayke en ik ben 16 jaar oud. Momenteel zit ik in het 5e middelbaar in de richting Latijn Moderne Talen. Latijn is mijn favoriete vak en ik help hier ook graag anderen bij. Tot dit jaar zat ik in de richting Latijn-wiskunde, ik help dus ook graag bij wiskunde en wetenschappen tot het 4e middelbaar.
Priveles in Wilrijk (2610) - Mayte
Mayte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb Communicatie gestudeerd en talen waren hoofdvakken bij ons. Ik heb een enorme liefde voor het Nederlands en het Frans. Mijn talen zijn ook zeer goed en spreek namelijk verschillende talen. Ik zie ook heel graag kinderen en ben een zeer geduldig en rustig persoon.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Hemiksem, privé leerkracht Hemiksem, prive lessen Hemiksem, bijles aan huis Hemiksem, privé onderwijs Hemiksem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden