muziekles Hemiksem

Hulp voor muziekles in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Hemiksem

Muziekles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.84/5 (79 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Muziekles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (22 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Muziekles in Edegem (2650) - Anna maria
Anna maria
Edegem
5/5 (12 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Muziekles in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
* 1ste prijzen KVMC Antwerpen: Harmonie (1987) - Piano (1988) - Fuga (1992) * Pedagogisch getuigschrift KVMC Antwerpen: Piano (klassiek en jazz/pop/rock) * Cursus Jazz piano: Diederik Wissels (jazzpianist) * 30 jaar ervaring als leraar piano, begeleidingspraktijk, samenspel en als pianobegeleider * 30 jaar actief bij oa Libertango Kwartet en als begeleider van verschillende zangeressen jazz-pop.
Muziekles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Wegens interesse in de moraalwetenschappen, ben ik niet voor het conservatorium (gitaar) gegaan, maar oorspronkelijk was dat wel het plan. Kinderen/jongeren met ambitie om het gitaarspelen te leren beheersen, zijn bij mij dus ook aan het juiste adres. Al mijn handboeken zijn nog steeds bewaard.
Muziekles in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een allround gitarist met ruime ervaring met het spelen in bands, live-optredens, songschrijven, opnamen. Ik ben thuis in verschillende stijlen, rock tot funk en blues/jazz en heb een brede muzikale smaak. Graag wil ik mijn ervaring doorgeven aan zowel beginnende tot meer gevorderden. Uit Antwerpen. Aarzel niet mij te contacteren. Tot later!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Antwerpen (2018) - Arthur
Arthur
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaar pop en jazzpiano gestudeerd aan de jazzstudio. Ik maak mijn eigen nummers, zowel pianostukken als nummers met zang. Ik heb veel verschillende soorten stijlen beoefend en ben zeer benieuwd om u te helpen met wat jij bezig bent! Door de week geef ik les in de Avond, in het weekend vanaf de middag. Ik geef zowel aan huis als op een vaste locatie in Antwerpen les.
Muziekles in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ben je beginnend muzikant of heb je al wat basiskennis en wil je graag op een meer intuïtieve manier leren spelen? Dan kan ik jou daarin begeleiden. Mijn naam is Charlotte, ik speel gitaar sinds mijn 6 en heb ervaring binnen pop, jazz en klassiek. Ik voel me als een vis in het water tijdens een experimentele improvisatie of een goeie jam! Ik stem mij graag af op jou unieke frequentie.
Muziekles in Mortsel (2640) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ik speelde vroeger heel vaak piano en heb 10 jaar dit aan de muziekschool gevolgd. Muziek is een tweede passie van mij die ik maar al te graag wil doorgeven. Denk aan ameliee poulain , Yann tiersen, maar ook klassiekers zoals Mamma Mia of zelfs fur Elise
Muziekles in Antwerpen (2018) - Mauro
Mauro
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Muziek is mijn grootste passie. Ik ben op mijn 9 jaar klassiek piano beginnen volgen aan de muziekacademie. Ik heb in totaal 9 jaar pianoles gevolgd. Sinds dit jaar ben ik begonnen aan de richting Kleinkunst (theater en muziek) aan het conservatorium. Ik ben een vrolijk, geduldig en gedreven persoon en zou heel graag bijles piano (klassies, pop(rock), eventueel jazz) geven aan zowel jong, als oud.
Muziekles in Antwerpen (2018) - Lian
Lian
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn diploma Algemene Muzikale Vorming en Algemene Muziekcultuur, en speel al 12 jaar piano, waarvan ik 10 jaar pianoles heb gevolgd en 4 jaar piano-begeleiding. Ik heb ook piano in de schoolband gespeeld.
Muziekles in Berchem (2600) - Anne-elise
Anne-elise
Berchem
Nieuw
Mijn naam is Annelies en ik woon met mijn lief en kat in Berchem. Ik ben het liefste creatief bezig, maar eigelijk ben ik echt een manusje-van-alles. Daarom sprak dit mij ook zo hard aan. De perfecte bijverdienste ! Of het nu schilderen is, fietsbanden vervangen, stofzuigen, pizza's opwarmen, haar knippen , .. Hoe meer afwisseling hoe beter! Vol enthousiasme en in afwachting op een leuke opdracht
Muziekles in Antwerpen (2000) - Febe
Febe
Antwerpen
Nieuw
Student, ik heb zelf een aantal jaren zangles gevolgd waarbij ik jullie kan helpen met zangtechnieken. Als studentjob zing ik in het meisjeskoor Scala & Kolacny brothers
Muziekles in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
vroeger veel ervaring opgedaan als gitaarleraar, de laatste jaren veel minder. bijzondere ervaring met kinderen / jongeren die geen notenleer hebben gehad. individueel of in groep (samen te stellen). gitaren aanwezig, dus zelfs indien u nog geen eigen instrument heeft.
Muziekles in Beveren-waas (9120) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-waas
Nieuw
Indien je op zoek bent naar gitaarlessen in de omgeving van Antwerpen, zit je helemaal goed! Bij mij krijg je geen ingewikkelde theorie maar wel de nodige basiskennis om zelfstandig aan de slag te kunnen. Succeservaring en beleving staan voorop! Dit doen we door de nodige basiskennis aan te leren via populaire songs. Al spelend leren dus! Iedereen kan gitaar spelen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muziekleraars in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Hemiksem: geëvalueerd met 4.99 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Hemiksem, privé leraar muziek Hemiksem, muziek leren spelen Hemiksem, muziekles volwassenen Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden