taalles Hemiksem

Hulp voor taalles in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Hemiksem

Taalles in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (51 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Taalles in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo Ik ben Greet en heb ASO gedaan. Nadien behaalde ik een bachelor verpleegkunde. Ik geef nu al 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik zou graag personen met taalproblemen willen helpen.
Taalles in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Mijn schrijfactiviteiten zorgen ervoor dat ik bewust bezig ben met taal. Daarnaast voltooide ik een masteropleiding Cultuurwetenschappen, waarvoor ik tal van werkjes moest schrijven en een thesis. Ik beschik over een groot taalbewustzijn.
Taalles in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het Frans gestudeerd en voor Franstalige bedrijven gewerkt waardoor ik gemakkelijk een technisch-commercieel gesprek kan voeren en aanleren. Mijn moedertaal is Nederlands zodat ik kan zeggen dat ik " echt " tweetalig ben. Verder kan ik aantonen dat ik meerdere studenten verder geholpen heb via andere bijlesbureaus.
Taalles in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikt als leerkracht voor u kind, aangezien ik deze talen zelf onder de knie heb. Ik heb ze geleerd op school dus de grammatica is gekend en het zijn mijn moedertalen.
Taalles in Hoboken (2660) - Hayke
Hayke
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Hayke, 16 jaar en ik zit momenteel in mijn 5e jaar in de richting Latijn Moderen Talen. Talen zoals Nederlands, Frans en Engels kennen voor mij geen geheimen meer! Ik wil graag mijn ervaringen delen om ervoor te zorgen dat ook u/uw kinderen de geheimen van de talen leren ontrafelen!
Taalles in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Spellingregels lijken moeilijk, maar je kan ze ook heel wat makkelijker uitleggen. Ik help graag alle kinderen van het basisonderwijs verder met het overwinnen van - onder andere - de dt-regels. Als leerkracht en zorgcoördinator in het basisonderwijs heb ik heel wat ervaring opgebouwd. Ik coach je zoon/dochter graag in het aanpakken van de Nederlandse taallessen!
Taalles in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student 1e jaar Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en mijn schrijfvaardigheden zijn prima. Ik ben afgestudeerd aan het OLVC in de richting wetenschappen-talen met 75% voor Frans. Ik zou les willen geven bij de persoon thuis, aan mensen die beginnend Frans tot intermediair Frans kunnen. Arthur
Taalles in Schelle (2627) - Karin
Karin
Schelle
Nieuw
Ik ben Karin, een gedreven en gemotiveerde maar toch ook wel geduldige grammaticacoach voor de eerste en tweede graad van het middelbaar onderwijs. Voor meer info, aarzel niet, mij, volledig vrijblijvend te contacteren .....à bientôt ?
Taalles in Schelle (2627) - Maxime
Maxime
Schelle
Nieuw
Ik ben zopas afgestudeerd als Master in de Meertalige Communicatie (Nederlands-Frans-Spaans) aan de KU Leuven en ik zou graag mijn brede talenkennis delen met gemotiveerde mensen. Nederlands is mijn moedertaal, Spaans spreek ik uitstekend door een Erasmusverblijf van 5 maanden in Salamanca in Spanje, en mijn Frans is ook zeer goed. Ik heb onder andere mijn thesis volledig in het Frans geschreven.
Taalles in Hoboken (2660) - Yasmina
Yasmina
Hoboken
Nieuw
Ik ben goed met talen onder andere: engels, frans en nederlands (frans basis) ik ben zeker geschikt om taalles te geven aan kinderen tot het 6de leerjaar.
Taalles in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen gedaan! Ik kan Nederlands, Engels, Frans en Duits. Ik vond het altijd leuk om talen te leren. Ik help u kind zeer graag daarmee!
Taalles in Hoboken (2660) - Valerie
Valerie
Hoboken
Nieuw
In het algemeen ben ik zeker kandidaat om bijles te geven aan kinderen van de lagere school. Voor leerlingen uit de middelbare school ben ik geschikt om Engelse les te bieden.
Taalles in Aartselaar (2630) - Hamza
Hamza
Aartselaar
Nieuw
Ik heb veel aanleg voor talen en wil graag mensen helpen de Nederlandse of de Engelse taal beter te begrijpen. Verder kan ik ook helpen een plan op te stellen om het leren wat overzichtelijker en aangenamer te maken waarbij u zelf uw voortgang kunt zien. Laat me gerust iets weten en dan kunnen we samen kijken wat u allemaal wilt leren. (Ik heb geen ervaring met kinderen, enkel volwassenen.)
Taalles in Bazel (9150) - Eva
Eva
Bazel
Nieuw
Door dat ik thuis vloeiend 3 talen door elkaar spreek (Nederlands, Turks en Bulgaars) en op school 6 jaar lang Latijn heb gevolgd, ben ik een echte taalknobbel. Zeker grammatica is mijn sterkste kant en beheers ik in alle talen zeer goed.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Hemiksem, taalleraar Hemiksem, op zoek naar een taalleraar Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden