personal trainer Hemiksem

Ontdek talentvolle personal trainers in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Hemiksem

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Hemiksem: geëvalueerd met 4.86 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Hemiksem, personal training Hemiksem, bodybuilding coach Hemiksem, fitness coach Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Hemiksem via Ring Twice


Personal training Hemiksem kan je helpen met het behalen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Hemiksem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je graag om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Hemiksem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Hemiksem


Voor personal training in Hemiksem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Hemiksem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Hemiksem precies?

Een persoonlijke trainer Hemiksem is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Hemiksem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Hemiksem is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Hemiksem, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te halen.

Een personal trainer Hemiksem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Hemiksem of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Hemiksem


Wat een personal trainer Hemiksem kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Hemiksem bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Hemiksem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Hemiksem heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Hemiksem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Hemiksem bijkomstige onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Hemiksem


De kosten van een personal trainer Hemiksem hangen af van jouw noden en de bijkomstige uitgaven. Zo rekent de personal trainer Hemiksem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Hemiksem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Hemiksem kunnen bijkomstige uitgaven, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Hemiksem die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Hemiksem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Hemiksem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Hemiksem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Hemiksem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Hemiksem en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je doelen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Hemiksem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Hemiksem op maat, kun je dus je doelen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Hemiksem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Hemiksem


Ook voor een fitness trainer Hemiksem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Hemiksem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Hemiksem, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Hemiksem houdt rekening met je doelen en wensen.

Je fitness trainer Hemiksem heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Hemiksem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training goed is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in HemiksemJe personal training Hemiksem vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Hemiksem in het verbeteren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Hemiksem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Hemiksem.

Wanneer je een sport coach Hemiksem of fitness trainer Hemiksem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie nodig. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Hemiksem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Hemiksem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Hemiksem of personal training Hemiksem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Hemiksem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Hemiksem. Plaats je oproep voor een personal trainer Hemiksem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden