vertaler Hemiksem

Ontdek talentvolle vertalers in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Hemiksem

Vertaler in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Met mijn diploma Public Relations en Woordvoering kan ik u helpen met teksten schrijven, tekstverwerking (u levert een tekst aan en ik pas het aan in uw gewenste schrijfstijl) en vertalingen (NED en ENG).
Vertaler in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Ik schrijf sinds enige tijd voor online magazines (Historiek bijvoorbeeld), maar ook voor literaire tijdschriften (Ambrozijn, Ballustrada). Bovendien verschijnt in december mijn boek 'De treurwilg'.
Vertaler in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (6 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Clyde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (2 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en schrijf ook prima Frans. Ik ben afgestudeerd met 75% voor het vak Frans in de richting moderne talen - wetenschappen aan het OLVC. Ik kan ook bijles Frans geven.
Vertaler in Wilrijk (2610) - Bing
Bing
Wilrijk
Nieuw
Chinees is mijn moedertaal 3 jaar ervaring in les geven in volwassensonderwijs. Cultuur, literatuur, talen interesseren me enorm. Ik kan Nederlands, Engels en Chinees.
Vertaler in Hemiksem (2620) - Evy
Evy
Hemiksem
Nieuw
Door mijn huidige job kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Voor mij een uitdaging en passie om hier allerhande oplossingen te zoeken voor mijn klanten. Het lijkt me dan ook super om jullie ook te helpen met allerhande Engelse/Franstalige documenten. Documenten uittypen en in een mooie lay out gieten? Ook geen enkel probleem! Andere administratieve taken? Just ask šŸ˜‰
Vertaler in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Postgraduaat Conferentietolken in 2018. Gedurende die jaren deed ik reeds ervaring op als vertaler (studentencontract) voor diverse werkgevers en bedrijven. Ook volgde ik de opleiding gerechtsvertaler/-tolk, waardoor ik ook beƫdigde vertalingen kan maken. Ik verzorg mijn vertalingen graag tot in de puntjes en sta ook open voor revisieopdrachten.
Vertaler in Wilrijk (2610) - Gina
Gina
Wilrijk
Nieuw
Als oud-leerling van het 'Ecole du Louvre' en gediplomeerd in 'Paper conservation' (the London Institute) ben ik perfect drietalig. Tevens mijn lange werkervaring in Engeland, Walloniƫ en Frankrijk dragen bij tot mijn professionalisme.
Vertaler in Hoboken (2660) - Christel
Christel
Hoboken
Nieuw
Ik heb een Bachelor Vertaler Engels-Italiaans. Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en hou me heel erg graag bezig met vertaalopdrachten. Momenteel is dit enkel Nederlands-Engels of Engels-Nederlands
Vertaler in Wilrijk (2610) - Iris
Iris
Wilrijk
Nieuw
Ik heb journalistiek gestuurd en werk intussen al 5 jaar als digital content creator. Daarvoor moet ik regelmatig teksten vertalen van Nederlands naar Engels en omgekeerd.
Vertaler in Wilrijk (2610) - Manar
Manar
Wilrijk
Nieuw
i'm spanish so i know spanish, i learnd english in the school and i have a good experience. my first language is spanish. contact me pleas!!!!!!!!!!!
Vertaler in Hoboken (2660) - Abdelaziz
Abdelaziz
Hoboken
Nieuw
Hoi. Ik ben van jongs af aan sterk in 3 talen. De Nederlandse, Franse en Engelse taal. Sterk beĆÆnvloed door films en muziek. Laat maar iets weten als het niet wil lukken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
ā€œ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ā€
Stacey
ā€œ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ā€
Jeroen
ā€œ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ā€
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Hemiksem: geƫvalueerd met 4.84 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Hemiksem, teskt vertalen Hemiksem, freelance copywriter Hemiksem,ā€¦

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden