bijles Hemiksem

Hulp voor bijles Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Hemiksem

Kristel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (45 reviews)
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Bijles in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
Hoboken
5/5 (5 reviews)
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Sven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Als actieve leerkracht in het hoger secundair onderwijs weet ik heel goed waar de leerlingen juist mee bezig zijn, en hoe dit aangebracht wordt. Ik wil graag dat de leerlingen alles snappen!
Bijles in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ondertussen heb ik al 5 jaar ervaring in het onderwijs. Een van mijn favorietste onderdeel van het beroep is het op maat opstellen van een individuele leertraject voor de leerlingen die het meest problemen hebben om klasiekaal les te kunnen volgen.
Bijles in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een eerlijke persoon dat te vertrouwen is. Ook heb ik veel geduld wat zeker belangrijk is wanneer er bijles wordt gegeven. Bijles geven heb ik al vaker gedaan aangezien ik nonkel ben van 12 kinderen. Ook zij hebben vaak mijn hulp nodig.
Bijles in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een ruime ervaring in Elektronica/Elektriciteit / Automatisatie opgedaan in privé bedrijven en stel deze kennis dus graag ter beschikking van de leerlingen die snel aanvoelen dat ik niet alleen theorie aanleer maar ook concrete voorbeelden uit de praktijk. Leerlingen appreciëren praktijkvoorbeelden. Tevens is Frans ook geen probleem. Ik kan ook verruimen naar Wiskunde en algemene Fysica.
Bijles in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ging zelf altijd graag naar school, en help mijn jongere broetjes ook met hun schooltaken en opdrachten of hun leerstof te verwerken. Het is ook goed voor mezelf om alles te blijven herhalen.
Bijles in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Bijles in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Hemiksem
Nieuw
Ik ben leerkracht aardrijkskunde-biologie. Voor beide vakken kan je bij mij terecht. Voor kinderen uit het lager onderwijs of eerste graad secundair kan ik ook helpen bij wiskunde, WO, natuurwetenschappen, pav, MAVO... Ik ben zeer gemotiveerd om kinderen te helpen!
Bijles in Hoboken (2660) - Ellen
Ellen
Hoboken
Nieuw
Ik ben een leerkracht lager onderwijs. Momenteel sta ik in het derde leerjaar. Bent u opzoek naar extra hulp voor je zoon/dochter? Dan help ik met plezier!
Bijles in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Hemiksem
Nieuw
Sinds 2015 al leerkracht in het 6e leerjaar aan het werk. Ik geef bijles aan kinderen tussen 6 en 12 jaar, dus in het lager onderwijs. Bent u wonende in de buurt van Hemiksem, aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles in Schelle (2627) - Karin
Karin
Schelle
Nieuw
Ik ben Karin, een gemotiveerde en geduldige leerkracht met jaren ervaring als zorg- en bijlesjuf. Alle kindjes van het lager onderwijs zijn van harte welkom en help ik met veel plezier verder als reken- taal- en leesjuf. Om zelf up to date te blijven ben ik rekencoach bij de Rekentrappers. Leerlingen van het middelbaar kunnen bij mij terecht voor herhalingslessen Frans. Hopelijk tot snel, Kari
Bijles in Wilrijk (2610) - Wout
Wout
Wilrijk
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Hemiksem, bijlessen Hemiksem, huiswerkbegeleiding Hemiksem, studiebegeleiding Hemiksem, thuisbegeleiding Hemiksem, bijles aan huis Hemiksem, bijles prijs Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Hemiksem

bijles chemie (112) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles - bijles chemie (111) - bijles chemie (110) - Bijles wiskunde voor dochter 6e leerjaar - bijles chemie (109) - bijles chemie (108) - bijles chemie (107) - bijles chemie (106) - bijles chemie (105) - bijles chemie (104) - bijles chemie (103) - bijles chemie (102) - bijles chemie (101) - bijles chemie (100) - bijles chemie (99) - bijles chemie (98) - bijles chemie (97) - bijles chemie (96) - bijles chemie (95) - bijles chemie (94) - bijles chemie (93) - bijles chemie (92) - bijles chemie (91) - bijles chemie (90) - bijles chemie (89) - bijles chemie (88) - bijles chemie (87) - bijles chemie (86) - bijles chemie (85) - bijles chemie (84) - bijles chemie (83) - bijles chemie (82) - bijles chemie (81) - bijles chemie (80) - bijles chemie (79) - Beste Bernard, ik zit in het eerste jaar farmaceutische wetenschappen en ik heb een probleem met (fysica.farm.onder - bijles chemie (78) - bijles chemie (77) - bijles chemie (76) - bijles chemie (75) - bijles chemie (74) - bijles chemie (73) - bijles chemie (72) - bijles wiskunde - Bijles lager school - bijles chemie (71) - bijles chemie (70) - bijles chemie (69)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden