kooklessen Antwerpen

Hulp voor kooklessen in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Antwerpen

Kooklessen in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Kooklessen in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma hotelschool en langer dan 10 jaar keuken ervaring. Indien u interesse heeft om iets bij te leren in de keuken weet ik zeker dat ik u hiermee verder kan helpen!
Kooklessen in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik ga je de mentaliteit aanleren van een chef. Na enkele kooklessen heb jij de skillset en het zelfvertrouwen om je vrienden en familie te verassen met een maaltijd of een meergangen menu. Je gaat culinaire geheimen ontdekken, samen met koken ga je ook leren dresseren. hierdoor krijg je oog voor detail. Koken is een reis en ik zal je begeleiden. Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool te Piva aan Antwerpen Zuid. Momenteel ook Hobbykok.
Kooklessen in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
koken is voor mij een passie, reeds jaren ervaring als hobby kok zowel keuken als BBQ , ik ben zelf in het bezit van een smoker BBQ die eveneens met assistentie van mij, gehuurd kan worden
Kooklessen in Antwerpen (2060) - Gweneth
Gweneth
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf student en doet bakken en koken als hobby! Eten is voor mij een echte passie! Indien uw kinderen/familieleden privélessen wilt rond bakken en koken, ben ik de juiste persoon! Ik ben zelf geen professionele kokkin/bakster, maar ik heb wel degelijk kennis daarrond.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik volg een leerkrachtenopleiding op de hogeschool. Mijn keuze vakken zijn Voeding-Verzorging en PAV. Ik heb al geregeld stage gedaan waaronder ik ook kookles moet geven aan beginnelingen.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, hierdoor breng ik dit enthousiast over naar anderen. Hebt u les nodig? Dan bent u bij mij aan het goede adres.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Nico
Nico
Beveren-waas
Nieuw
Dag, ik ben Nico, 53 jaar en 30 jaar ervaring in horeca. Graag wil ik beginnende horeca ondernemers coachen in de het opstarten en inrichten van hun keuken in regel van de HACCP . Efficiënt werken en Inlichten over het verloop van alle HACCP en FAVV regels, zodat je met een gerust hart je eerste voedselinspectie kan doorstaan. Geen onnodige lange theorie maar direct "to the point" in praktijk.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Als student voedings- en dieetkunde heb ik een grote liefde ontwikkeld voor koken. Ik haal veel inspiratie van foodblogs en foodies. Ik wil mijn liefde graag doorgeven aan anderen, dus waarom niet met kooklessen? Indien interesse mag u altijd contact opnemen.
Kooklessen in Deurne (2100) - Selina
Selina
Deurne
Nieuw
Hallo, hebt u moeite met koken? Juist alleen gaan wonen en er niet in thuis? Of hebt u weinig inspiratie? Weinig tijd en snelle receptjes leren? Dan bent u bij mij aan het ideale adres. Ik help u met al jouw keuken probleempjes (les voor beginners)
Kooklessen in Hoboken (2660) - Saske
Saske Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Hebt u een dieet gekregen en zit u met uw handen in het haar? Ik kan u leren met beperkte middelen een gezonde en voedzame maaltijd klaar te maken waar u uw vingers bij aflikt. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een brede productkennis en leer ik u met weinig middelen het plezier in eten niet te verliezen.
Kooklessen in Berchem (2600) - Stefaan
Stefaan
Berchem
Nieuw
Ik werd geschoold in de bekende kokschool Ter duinen in Koksijde en werkte nadien in vele topzaken doorheen Vlaanderen. Koken is een ware passie en niet weg te denken uit mijn dagelijkse leven.
Kooklessen in Antwerpen (2018) - Eda
Eda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik heb al drie jaar een cateringbedrijf en ben voornamelijk gespecialiseerd in wereldkeuken. Ik hou ervan om met smaken van over heel de wereld te spelen en experimenteren. Dus als je je vrienden of familie is aangenaam wil verrassen met speciale stoofpotjes of exotische hapjes dan wil ik je daar zeker bij helpen! Eda
Kooklessen in Antwerpen (2000) - Tanya
Tanya
Antwerpen
Nieuw
Jarenlange ervaring als professionele kok, maar vooral liefhebber van lekker en gezoden voeding. Enkel vegetarische en/ of vegan gerechten en niet te vergeten natuurlijk desserts.
Kooklessen in Borgerhout (2140) - Marten
Marten
Borgerhout
Nieuw
Ik ben zeer goed met mensen en zeer goed in koken. Ik heb veel geduld en heb het gevoel dat ik koken leuk kan maken voor iedereen door er op een andere manier naar te laten kijken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Antwerpen: geëvalueerd met 4.92 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Antwerpen, kookles volwassenen Antwerpen, kookles Antwerpen, kookleraar Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden