personal trainer Antwerpen

Ontdek talentvolle personal trainers in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Antwerpen

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Als Personal Trainer kom ik wekelijks bij u thuis voor een training op maat. De trainingen worden opgemaakt om u lichaam weer te doen bewegen zoals u al een lange tijd niet meer hebt ervaren. Met effectieve lichaamsgewichtsoefeningen help ik u om uw doel te bereiken. Lopen, springen, duwen, trekken, en tillen zijn een paar van de functionele bewegingen. Het verbeteren van de functionele bewegingen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Antoon
Antoon
Antwerpen
Nieuw
Ik ben instructeur kempo en ben lange tijd instructeur pencak silat geweest. Beide zijn zelfverdedigingssporten (de ene Japans, de andere Indonesisch), die niet alleen goed zijn voor een algemene workout (kracht, lenigheid, uithouding), maar ook uiterst efficiënt om jezelf te verdedigen.
Personal trainer in Zwijndrecht (2070) - Emilio
Emilio
Zwijndrecht
Nieuw
Ik heb heel mijn leven basketbal gespeeld op hoog niveau, fitness is een passie geweest! Helaas door een ongeval zijn beide hobby’s niet meer mogelijk, wilt u wat bijles voor deze sporten kan u ook altijd bij mij terecht!
Personal trainer in Zwijndrecht (2070) - Omar
Omar
Zwijndrecht
Nieuw
Hallo mijn naam is omar en ik ben altijd geïnteresseerd in sport ik speel zelf basketbal en ik fitness ook ik motiveer graag anderen om het onmogelijke te bereiken terwijl ik zelf het onmogelijke probeer te bereiken heb je moeilijkheden met het sporten ? Let me know !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Antwerpen: geëvalueerd met 4.99 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Antwerpen, personal training Antwerpen, bodybuilding coach Antwerpen, fitness coach Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Antwerpen via Ring Twice


Personal training Antwerpen kan je helpen met het behalen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Antwerpen beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Antwerpen? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Antwerpen


Voor personal training in Antwerpen, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Antwerpen. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je doelen, maar wat doet een personal trainer Antwerpen precies?

Een persoonlijke trainer Antwerpen is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Antwerpen, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Antwerpen is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Antwerpen, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te halen.

Een personal trainer Antwerpen stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Antwerpen of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Antwerpen


Wat een personal trainer Antwerpen kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Antwerpen bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Antwerpen zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Antwerpen heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Antwerpen te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Antwerpen bijkomende onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Antwerpen


De kosten van een personal trainer Antwerpen hangen af van jouw noden en de bijkomende kosten. Zo rekent de personal trainer Antwerpen een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Antwerpen maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Antwerpen kunnen bijkomstige kosten, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Antwerpen die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Antwerpen ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Antwerpen

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Antwerpen


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Antwerpen beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Antwerpen en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Antwerpen door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Antwerpen op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Antwerpen wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Antwerpen


Ook voor een fitness trainer Antwerpen kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Antwerpen in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Antwerpen, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Antwerpen houdt rekening met je doelstellingen en noden.

Je fitness trainer Antwerpen heeft gerief beschikbaar, waarmee je de voortgang van je personal training Antwerpen kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training goed is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in AntwerpenJe personal training Antwerpen vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Antwerpen in het verbeteren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Antwerpen in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach zeker een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Antwerpen.

Wanneer je een sport coach Antwerpen of fitness trainer Antwerpen inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een specifieke sportlocatie benodigd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Antwerpen in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Antwerpen via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Antwerpen of personal training Antwerpen in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Antwerpen op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Antwerpen. Plaats je oproep voor een personal trainer Antwerpen op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te bereiken.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden