wandelen met hond Hemiksem

Hulp voor wandelen met hond in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Hemiksem

Wandelen met hond in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (247 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Drukke agenda of afspraken waar je niet rond kan? Geen probleem! Ik help jou graag om jouw dag gemakkelijker te maken. Ik heb zelf een hond van 3 jaar dus heel wat ervaring in het wandelen met honden (ook angstige honden!). Heb je vragen? Stuur ze me zeker door. Dan bekijken we wat het beste past voor je. Tot snel? 🐶
Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en heb een heel lief karakter, zelf heb ik een hond, 4 katten en 2 konijnen en houd ik me wekelijks bezig met paardrijden. Ik ben ook al een paar keer gaan oppassen op honden voor een aantal weken omdat de eigenaars op vakantie waren en heb dat met veel plezier gedaan. Jullie dieren zullen in goede handen zijn. Zowel oppassen als wandelen zou ik heel graag doen.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ben gek op honden en poezen,door mijn full time job heb ik de tijd niet en zou een hondje meer alleen zijn dan dat het baasje er zou zijn. Door te gaan wandelen met het hondje/hond van iemand waar het niet voor lukt maak ik iedereen blij,het baasje,?onze viervoetige vriend en mezelf. Hopelijk tot snel.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een dierenvriend. Ik hou van katten en honden. Het liefst zou ik zelf een hondje willen. U mag zelf aangeven hoelang uw hond het liefst wandelt.
Wandelen met hond in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb ervaring met het oppassen van kinderen van leeftijden. Indien u wenst kan ik u in privé enkele namen van mensen geven die kunnen dienen als referentie. Als u een betrouwbaar, zorgzaam persoon zoekt om uw kindjes bij achter te laten, dan zijn ze bij mij zeker in goede handen.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
ik ben goed in het begrijpen van dieren en ik leer graag nieuwe vriendjes kennen. Ik doe alsof het mijn eigen huisdieren zijn en verzorg ze even goed. Verwennen doe ik ook mischien iets te graag ;)
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Consequent zijn vind ik heel belangrijk. Ik zal steeds uw richtlijnen respecteren en er naar handelen. Op deze manier geef je duidelijkheid weer aan je viervoeter en kan er fijn gewandeld worden.
Wandelen met hond in Niel (2845) - Desteny
Desteny
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden(2 Franse Bulldogs) waar ik ook mee moet wandelen. De route hangt van het weer af. Soms wandelen we in het bos en soms gaan we wandelen op de dijk.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Eef
Eef
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS, 17 jaar ervaring als leerkracht. In het bijzonder leren lezen en aanvankelijk lezen, zorgverbreding en huiswerkbegelding. Ben zelf ouder van 3 + 3 pluskinderen. Ik volg momenteel opleidingen tot coach en hondengedragscoach.
Wandelen met hond in Niel (2845) - Siana
Siana
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg. Ik heb zelf ook een hond waar ik heel veel tijd mee doorbreng. Familie om me heen hebben ook honden die ik even graag zie als mijn eigen hond. Ik ga zelf ook vaak wandelen met mijn hond in de velden of op rustige straatjes waar niet veel auto's komen. Mijn wandelingen duumeestal 30 minuten. Tijdens de wandelingen neem ik ook foto's van de honden voor de baasjes.
Wandelen met hond in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Ik wandel heel graag met honden. Ik geniet er van wanneer ze zo blij zijn dat ze naar buiten kunnen. Dat gevoel wil ik elke hond geven. Dit is de reden waarom ik graag zou willen wandelen met uw hond.
Wandelen met hond in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Referentie: Karin Bos, mijn buurvrouw, met wiens hond ik nu >6 jaar wandel. Buurvrouw: “Katelijne; als er ooit iets gebeurt met mij, zou jij dan voor Jimmy verder willen zorgen ?” Daarnaast opvang gegeven aan drie andere honden van mijn broer en twee vriendinnen. A1 diploma, lectuur opvoeding honden, mijn partner heeft zélf 3 honden gehad. Én, alle honden voelen zich prima bij mij 💜🐕🦮
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Als kind had ik altijd al een hart voor dieren. Een hond of kat was er altijd in huis. Later had ik zelf 17j een Duitse herder en nu al 14j een katteke .
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Rosalie
Rosalie
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend! Thuis hebben we 3 honden (Jack russel, jack russel kruising en een labradoodle, 2 katten en een paard. In juni ben ik afgestudeerd in de richting paardrijden en verzorgen. Ik woon in Wilrijk, maar ben ook vaak aan de kust. Ik sta open voor alles! Van de verzorging van uw hond tot ermee spelen, wandelen of joggen,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Hemiksem: geëvalueerd met 4.94 door 276 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Hemiksem, hondenuitlaatdienst Hemiksem, hondenwandelaar Hemiksem, dogwalker Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden