wandelen met hond Hemiksem

Hulp voor wandelen met hond in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Hemiksem

Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en heb een heel lief karakter, zelf heb ik een hond, 4 katten en 2 konijnen en houd ik me wekelijks bezig met paardrijden. Ik ben ook al een paar keer gaan oppassen op honden voor een aantal weken omdat de eigenaars op vakantie waren en heb dat met veel plezier gedaan. Jullie dieren zullen in goede handen zijn. Zowel oppassen als wandelen zou ik heel graag doen.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een dierenvriend. Ik hou van katten en honden. Het liefst zou ik zelf een hondje willen. U mag zelf aangeven hoelang uw hond het liefst wandelt.
Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik heb een hond (cocker spaniel) die graag veel beweging heeft dus een uitgebreide lange wandelingen is zeker geen probleem. Het nodige zoals drollen wegnemen en weggooien in een vuilbak is dan ook een must voor mij, dus je buurt laat ik ook niet vuil achter.
Wandelen met hond in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Ik wandel heel graag met honden. Ik geniet er van wanneer ze zo blij zijn dat ze naar buiten kunnen. Dat gevoel wil ik elke hond geven. Dit is de reden waarom ik graag zou willen wandelen met uw hond.
Wandelen met hond in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Referentie: Karin Bos, mijn buurvrouw, met wiens hond ik nu >6 jaar wandel. Buurvrouw: “Katelijne; als er ooit iets gebeurt met mij, zou jij dan voor Jimmy verder willen zorgen ?” Daarnaast opvang gegeven aan drie andere honden van mijn broer en twee vriendinnen. A1 diploma, lectuur opvoeding honden, mijn partner heeft zélf 3 honden gehad. Én, alle honden voelen zich prima bij mij 💜🐕🦮
Wandelen met hond in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Charlotte
Charlotte
Beveren-Leie
Nieuw
Hallo, ik ben Charlotte en ben 19 jaar. Ik ben heel goed in de omgang met dieren, zelf heb ik ook altijd konijntjes gehad. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden van mijn overburen en vrienden. Laat me gerust iets weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we snel kennismaken.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Joy
Joy
Hoboken
Nieuw
Van jongsafaan ben ik opgegroeid met dieren (honden, katten, paarden, kippen etc). Momenteel heb ik zelf ook huisdieren, ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder hen. Dus ik weet wat het inhoudt om voor een hond te zorgen!
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Eline
Eline
Beveren-Leie
Nieuw
Ben altijd een grote dierenvriend geweest. Maakt niet uit welk dier: hond, kat, paard,... Ik ben zelf trotse eigenaar van een paard en enkele katten. Bovendien heb ik ervaring met honden, zowel 'moeilijker' rassen en 'brave' rassen. Ook in de opleiding tot dierenarts worden enkele handige tips and tricks gegeven over hoe je het best kan omgaan met een bepaalde diersoort. Dit is zeker handig!
Wandelen met hond in Beveren-Leie (8791) - Marina
Marina
Beveren-Leie
Nieuw
Ik ben het gewoon om met zowel grote als kleine honden, katten, paarden, kleine knaagdieren, vogels bezig te zijn. Oppassen bij jullie thuis, eten geven, gaan wandelen enz..., daar zou ik graag willen doen. Tot hoors.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Hoboken
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Vroeger hebben we elk soort dier in huis gehad. Honden en katten zijn mijn favoriete beestjes. Ik ga graag wandelen. Ik heb al een paar keer hondjes bij gehouden. zowel grote als kleine hondjes. Bij mij zijn ze in goede handen en zullen ze niets tekort komen.
Wandelen met hond in Hemiksem (2620) - Kim
Kim
Hemiksem
Nieuw
Ik ben Kim en ben 30 jaar oud. Ik heb zelf altijd dieren gehad. Ik heb een echt hart voor honden, groot en klein! Een bijkomend punt is dat ik als middelbare opleiding dierenzorg heb gestudeerd. Zelf heb ik nu 3 sphynxen en een hond. Aarzel niet om mij te contacteren om verdere informatie te bekomen.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, 18-jarige student. Ik ga heel graag met dieren om, ben er zelf ook met opgegroeid. Met jouw hond gaan wandelen lijkt mij super leuke. Hopelijk kan ik jou helpen.
Wandelen met hond in Hoboken (2660) - Lisa
Lisa
Hoboken
Nieuw
Heb al heel mijn leven honden gehad en vandaar ook al de nodige ervaring. Heb zelf ook 2 honden, een mechelaar en boerenfox. Doe niks liever dan veel aandacht en liefde aan deze trouwe viervoeters te geven. Hopelijk ontmoet ik die van jullie ook snel!
Wandelen met hond in Aartselaar (2630) - Lena
Lena
Aartselaar
Nieuw
Ik ben 17 en volg administratie in werkend leren Antwerpen. Ik hou echt veel van dieren en vind het ook heel leuk om met ze te spelen of ze uit te laten. Zelf heb ik een kat en een franse bulldog. Ik zou zeggen dat ik goed kan omgaan met dieren door mijn passie voor hun! Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Hemiksem: geëvalueerd met 4.7 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Hemiksem, hondenuitlaatdienst Hemiksem, hondenwandelaar Hemiksem, dogwalker Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Hemiksem

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Hemiksem

Wandelen met Toots🐕‍🦺 - Wandelen met Toots - Last-minute hulp gevraagd - Hondenoppas
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden