nanny Ekeren

Nanny Ekeren: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Ekeren

Nanny in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (36 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Nanny in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
hallo ik ben bianca woonachtig te ekeren en pas graag op kinderen heb dit al reeds enkele jaren gedaan heb een opleiding kinderverzorging gevolgd een cursus ehbo het is me een een plezier voor met ze te spelen lezen knutselen en samen huiswerk maken voor ze te zorgen eten te maken
Nanny in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Nanny in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Nanny in Ekeren (2180) - Shana
Shana
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ikzelf heb 3 kinderen 3jongens van 5jaar 4jaar en 3jaar Spelen knutselen buitenspele gaan wandelen allemaal super tof om te doen. Helpen met huiswerk van school halen allemaal geen probleem
Nanny in Schoten (2900) - Nathalie
Nathalie
Schoten
5/5 (2 reviews)
Ik had vroeger ook graag iemand gevonden met behoorlijk wat ervaring om mijn kleintjes aan toe te vertrouwen. Ik luister graag naar hun verhalen, maar vertel zelf ook graag verhaaltjes (voor het slapen gaan), knutselen is ook leuk maar ik help ook graag met wat huiswerk. Ik begrijp ook hoe belangrijk het voor sommige kinderen is om hun routine te behouden.
Nanny in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Nanny in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Nanny in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tante van 4 kleine spruiten. De ouders hebben dan ook soms een oppas nodig en dan ben ik de eerste die staat te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, knutselen, koken, spelen, ... zijn een paar van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke bezigheden (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt ook. Als je een vaste oppas nodig hebt voor één dag of meerdere dagen, contacteer me!
Nanny in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Katelijn, mama van 3 kinderen, 10, 15 en 17 jaar. Ik ben bereid om tijdens de zomervakantie uw kindje(s) bij u thuis op te vangen in de avond en nacht.
Nanny in Ekeren (2180) - Elena
Elena
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel goed met kinderen, ik heb al vaak moeten oppassen op kinderen. Ik ben graag bezig met kleindere kinderen en om u ook wat te helpen. Of misschien wilt u eens uit gaan dan ben ik ook altijd klaar om op uw kinderen te komen babysitten
Nanny in Antwerpen (2060) - Fatima
Fatima
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb 8 jaar lang in het jeugdwerk gezeten en altijd met kinderen gewerkt van elke leeftijd. Verder heb ik altijd meegeholpen met de opvoeding van m’n jongste 2 zusjes, daar wij een heel groot gezin waren en mijn moeder niet alle taken alleen kon doen. Van tijd tot tijd, ging ik babysitten bij mensen die ik via vrienden of kennissen ontmoette.
Nanny in Kapellen (2950) - Lori
Lori
Kapellen
3.0/5 (1 reviews)
Hoe meer ik de kinderen zie en op ze kan passen, hoe beter onze band zal worden. Ik ben altijd bereid om iets voor te bereiden zodat ik iets samen met hun kan doen maar hun favoriete activiteit, daar sta ik ook altijd voor open!
Nanny in Stabroek (2940) - Laura
Laura
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen ervaring met kinderen, maar ik ben een zeer zorgzaam en liefdevol persoon. Ik zou graag mijn vrije tijd vullen met het helpen van gezinnen die af en toe opvang nodig hebben.
Nanny in Kapellen (2950) - Sophie
Sophie
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 10 jaar en dus al enige ervaring opgedaan. Met de kinderen spelen thuis, in de tuin, park,.. geen enkel probleem. Huisdieren zijn ook welkom.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Ekeren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Ekeren: geëvalueerd met 4.85 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Ekeren, nanny gezocht Ekeren, nannies Ekeren, betrouwbare nanny zoeken Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden