nanny Ekeren

Nanny Ekeren: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Ekeren

Nanny in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
5/5 (10 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Nanny in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Nanny in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Nanny in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Nanny in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Nanny in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tante van 4 kleine spruiten. De ouders hebben dan ook soms een oppas nodig en dan ben ik de eerste die staat te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, knutselen, koken, spelen, ... zijn een paar van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke bezigheden (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt ook. Als je een vaste oppas nodig hebt voor één dag of meerdere dagen, contacteer me!
Nanny in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
ik heb ervaring in de zorg, als schoonmaakster, huishoudkunde zoals strijken,wassen, koken. ik heb ervaring ook als babysitter omdat ik zelf 1 zoon heb van 9 maand oud.
Nanny in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Katelijn, mama van 3 kinderen, 10, 15 en 17 jaar. Ik ben bereid om tijdens de zomervakantie uw kindje(s) bij u thuis op te vangen in de avond en nacht.
Nanny in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Nanny in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik hou enorm van kinderen en ik kan ze goed aanvoelen. Ik ben iemand die hardwerkend is en correct kan communiceren zowel met de ouders als met het kind
Nanny in Antwerpen (2030) - Tatiana
Tatiana
Antwerpen
Nieuw
Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik ervaring met mijn jongere zus , nichtjes en mijn kleine pleegzus. Ik ben volwassen voor mijn leeftijd betrouwbaar . Ik zoek iemand waarbij ik mij kan komen voorstellen om de mama's uiteraard gerust te stellen . Indien gewenst komt mijn mama mee ;) ik kan met de bus me verplaatsen of met de auto via mijn ouders
Nanny in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey, mijn naam is Lore en ik ben 20 jaar. Ik heb net 3 jaar leiding in de chiro achter de rug maar ben moeten stoppen omdat het wat te veel werd met mijn schoolwerk. Uiteraard mis ik het entertainen van die kleine ( maar ook grote) rakkers immens veel! Daarom wil ik me opstellen als babysit. Op deze manier kan ik terug mijn creativiteit ophalen en verschillende spelletjes in elkaar steken!
Nanny in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Dag, mijn naam is Dominique ik ben 24 jaar en babysit regelmatig, voornamelijk omdat ik kinderen graag heb en graag bij ze ben! Graag hoor ik iets van jullie Groetjes
Nanny in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Veel empathie voor kinderen en ben graag met ze bezig, de interactie met kinderen is altijd interessant. Ben heel lief maar kan ook zeker nee zeggen en wat sterker optreden want dit is soms nodig met kinderen ipv altijd toe te geven.
Nanny in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Hey, ik ben Demi. Ik ben 19 jaar oud. Ik ben jong maar verantwoordelijk. Ik heb altijd plezier met kinderen. Een hele dag spelen is een ideale dag voor mij. Ik babysit al 3 jaar af en toe op mijn neefje vanaf zijn geboorte en sinds kort ook op mijn nichtje van een paar maand.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Ekeren, nanny gezocht Ekeren, nannies Ekeren, betrouwbare nanny zoeken Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie nanny Ekeren

Oppas elke dinsdag van 17u tot 19u - Babysitter - Brengen en ophalen - babysit voor donderdag avond van 19u tot max 23u - Vaste oppas voor 3 kids (jan tem juni 2020) - Kinderhulp voor vroeg in de ochtend - van school halen - Oppas voor 2 kindjes ook 's nachts
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden