nanny Nijlen

Nanny Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Nijlen

Nanny in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Nanny in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa. 24 jaar en heb ervaring in het babysitten. Ik heb verschillende stages in mijn opleiding als zorgkundige gehad op school. Ik heb men eigen auto. Ik ben een niet roker. Hopelijk kunnen we eens afspreken en zien of we elkaar kunnen helpen. Lieve groetjes!
Nanny in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 kinderen en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik wel wat ervaring in wat kinderen graag doen en hoe ik ze even kan laten vergeten dat mama en papa eventjes weg zijn. ;-)
Nanny in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (2 reviews)
Ik ben een creatieve persoon die graag met kinderen omgaat. Ik vind het super leuk om zelf nog eens het 'kind' in me naar boven te kunnen halen. Ook actief spelletjes spelen in plaats van steeds achter de tv/tablet/smartphone te zitten geeft me extra energie.
Nanny in Herenthout (2270) - Anke
Anke
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb op school altijd de richting verzorging gevolgd omdat met kindjes werken echt iets was wat ik later wou doen, ik heb al stages gedaan in kinderdagverblijven en mini crèches en ken dus de kneepjes van het vak qua verzorging, eten geven, fruitpap maken, activiteitjes doen samen met de kleintjes
Nanny in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
ik werk graag met kinderen. heb al gewerkt met kinderen van 0-14 jaar activiteiten doen met de kinderen vind ik leuk het gaat dan van beweging tot knutselen of een leuk gezelschap spelletje dat ze willen spelen kan helemaal op geen in de fantasie wereld van uw kind.
Nanny in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hey, zoek jij een oppas die rustig, betrouwbaar en sociaal is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen kan ik goed omgaan met kinderen, ik vind het ook fijn om met hun creatieve activiteiten met hun te doen.
Nanny in Itegem (2222) - Femke
Femke
Itegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen. Ik heb zelf enkele jongere zussen en een jongere broer dus ben het gewend om met hun om te gaan. Verder heb ik ook al enkele stages gedaan in kleuterscholen en ben ik leiding voor kinderen van 6-17 jaar. Ik ben graag met kinderen bezig en wil hier dus ook later mee verder gaan. Een vaste oppas maakt ook dat je een betere band met de kinderen gaat hebben.
Nanny in Berlaar (2590) - Cloé
Cloé
Berlaar
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Cloé en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer psychologie aan de hoge school en heb al heel wat ervaring met kindjes. Ik heb als ik jonger was heel vaak gebabysit en ik zou dit enorm graag opnieuw doen!!
Nanny in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lisa en ben 20jaar oud. Ik heb al jaren ervaring met het babysitten op verschillende leeftijden. Ik ben een zeer grote kindervriend en zorg er met veel liefde voor.
Nanny in Berlaar (2590) - Samantha
Samantha
Berlaar
Nieuw
Hallo, ik ben samantha en ik ben 18 jaar en ik woon in berlaar ik heb 4 jaar voeding en verzorging gevolgd en ik babysit op mijn kleine nichten en neven en mijn andere famillieleden en ik vind het heel leuk om te babysitten. Ik wil later een kinderjuf worden. Ik hou van kinderen. Ik ben heel vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar , eerlijk en stipt En een hecte band opbouwen met kinderen
Nanny in Halle (2980) - Brent
Brent
Halle
Nieuw
Hajzvhrkfjgzayjzbdujrv4hehbehehevrhgshejejjejebebdbdbfjfbfhhehrhrhryfyhr7fhr7rhr7e8uthr77ejrhr7rruruyfuf7fuehebdbbdjejdudberbxdus,fwflwrkxrlxkrrwlwrlwrkwrlwrkorwkrxtlxtotodlrdxrltlfdrod4oor4di5fo4di5doxrod4ooxrxordrow4owi4w4iw5ooxtxptwrowrlwlrwrkwrkwkrtwotwlltwlrwxltxtopxtxtpxtpxtlxotoxt
Nanny in Ranst (2520) - Lisa
Lisa
Ranst
Nieuw
hallo, ik ben Lisa ik ben 19jaar en ga in september naar mijn laatste jaar in het secundair( 7 kinderzorg). Ik heb al 2 jaar stage ervaringen zowel in een kinderdagverblijf als in een kleuterschool. Ik ga heel graag met kinderen om en weet hoe je gepast moet reageren. Ik kom met de fiets of soms ook met de auto. hopelijk tot snel!
Nanny in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Chelsa en ben 18 jaar. Ik heb al een aantal jaren ervaring met babysitten en ik doe het ontzettend graag! Ik kan goed om met kinderen en met ze spelen. De meeste ouders zijn heel tevreden met mij ! Hopelijk tot snel :))
Nanny in Berlaar (2590) - Zoe
Zoe
Berlaar
Nieuw
Ik ben Zoë ik ben 21j ik woon in Berlaar. Ik heb 2j in een kinderdagverblijf gewerkt en babysit al 4j op kindjes van 0 tot 12j Verplaatsing is voor mij geen probleem. Prijs is te bespreken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Nijlen: geëvalueerd met 4.94 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Nijlen, nanny gezocht Nijlen, nannies Nijlen, betrouwbare nanny zoeken Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden