nanny Nijlen

Nanny Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Nijlen

Nanny in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Nanny in Wommelgem (2160) - Chaimae
Chaimae
Wommelgem
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben chaimae en ben 22 jaar. Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op kinderen van 0 tot 12 jaar. Naargelang de interesses van het kind organiseer ik activiteiten. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn: "bingo, kwartet, puzzels maken, sport en spel ... . Ik sta altijd open voor een kennismaking op voorhand om elkaar beter te leren kennen.
Nanny in Nijlen (2560) - Deborah
Deborah
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Beste , ik ben deborah 24 jaar mijn vriend heet lesley en is 23 jaar, wij babysitten heel graag, op jonge babys maar ook op oudere kindjes , wij hebben hier al veel ervaring mee en doen dit met veel plezier, wij zijn flexibel en kunnen op elk moment van de dag,
Nanny in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa. 24 jaar en heb ervaring in het babysitten. Ik heb verschillende stages in mijn opleiding als zorgkundige gehad op school. Ik heb men eigen auto. Ik ben een niet roker. Hopelijk kunnen we eens afspreken en zien of we elkaar kunnen helpen. Lieve groetjes!
Nanny in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu 20 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Nanny in Halle (2980) - Ronny
Ronny
Halle
5/5 (2 reviews)
Oppas op kleinkinderen en neven en nichtjes Creatief, geduldig , educatief bezig zijn, tuinwerk samen met de kinderen. Kleine klusjes in huis tijdens vrije momentjes
Nanny in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (2 reviews)
Ik ben een creatieve persoon die graag met kinderen omgaat. Ik vind het super leuk om zelf nog eens het 'kind' in me naar boven te kunnen halen. Ook actief spelletjes spelen in plaats van steeds achter de tv/tablet/smartphone te zitten geeft me extra energie.
Nanny in Herenthout (2270) - Anke
Anke
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb op school altijd de richting verzorging gevolgd omdat met kindjes werken echt iets was wat ik later wou doen, ik heb al stages gedaan in kinderdagverblijven en mini crèches en ken dus de kneepjes van het vak qua verzorging, eten geven, fruitpap maken, activiteitjes doen samen met de kleintjes
Nanny in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 kinderen en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik wel wat ervaring in wat kinderen graag doen en hoe ik ze even kan laten vergeten dat mama en papa eventjes weg zijn. ;-)
Nanny in Itegem (2222) - Alexi
Alexi
Itegem
5/5 (1 reviews)
ik werk graag met kinderen. heb al gewerkt met kinderen van 0-14 jaar activiteiten doen met de kinderen vind ik leuk het gaat dan van beweging tot knutselen of een leuk gezelschap spelletje dat ze willen spelen kan helemaal op geen in de fantasie wereld van uw kind.
Nanny in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hey, zoek jij een oppas die rustig, betrouwbaar en sociaal is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen kan ik goed omgaan met kinderen, ik vind het ook fijn om met hun creatieve activiteiten met hun te doen.
Nanny in Schilde (2970) - Michelle
Michelle
Schilde
Nieuw
Hallo! Ik heb best wat ervaring in het babysitten. Ik heb een lange tijd een vast babysitkindje + babybroertje gehad die ik elke dinsdag en donderdag van school/creche ging halen tot dat de ouders thuis waren. Ik heb ervaring met leeftijden van 6maanden tot 8 jaar, jongens en meisjes. Ook geregeld gaan babysitten op kindjes met een verstandelijke beperking, zeker allemaal geen probleem.
Nanny in Schilde (2970) - Lien
Lien
Schilde
Nieuw
Ik ben reeds de vaste oppas bij een gezin in Wijnegem met drie kids en ze zijn zeer tevreden van mij. Ik kan hen ook met raad en daad bijstaan voor het medische wegens mijn medische achtergrond. Ik heb ervaringen met kindjes van 0 tot 15 jaar.
Nanny in Schilde (2970) - Laura
Laura
Schilde
Nieuw
Ik ben Laura. Ik ben 24 jaar en studeer voor opvoeder-begeleider. Ik zit nu in mijn derde jaar en vind het een geweldige richting. Ik hou van kinderen en hou ervan om er mee bezig te zijn.
Nanny in Berlaar (2590) - Cloé
Cloé
Berlaar
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Cloé en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer psychologie aan de hoge school en heb al heel wat ervaring met kindjes. Ik heb als ik jonger was heel vaak gebabysit en ik zou dit enorm graag opnieuw doen!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Nijlen, nanny gezocht Nijlen, nannies Nijlen, betrouwbare nanny zoeken Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden