nanny Willebroek

Nanny Willebroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Willebroek

Nanny in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (88 reviews)
Ervaring is geen probleem. Ik heb zelf 2 kinderen van 5 en 7 jaar. Ik ben graag bezig met de zorg voor kindjes, zowel klein als groot. Ben ook lid als oppas bij de gezinsbond en b-sit.Ik heb voor en na mijn uren tijd over
Nanny in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb nog enkele uurtjes vrij in de week vermits ik werk van 6u tot 12u en daardoor meestal beschikbaar ben na de schooluren. Ik heb 21jaar gewerkt als kinderverzorgster en heb hierdoor tonnen ervaring.kinderen liggen zeer nauw aan mijn hart
Nanny in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding gespecialiseerd opvoedster/begeleidster (bachelor orthopedagogie). Ik heb reeds veel ervaring met het werken met kinderen (0-12 jaar) met een fysieke en matig tot zware mentale beperking. Ik werk zeer graag met deze doelgroep. Graag kom ik bij jullie thuis babysitten.
Nanny in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Naast mijn natuurlijke affiniteit met kinderen heb ik ervaring met alle leeftijden, zowel professioneel als als vrijwilliger en los van de vakantiekampen die ik begeleidde, maken mijn pedagogische diploma's en mijn 15 jaar ervaring in het onderwijs en de uiteenlopende vakken die ik gaf, dat ik uw kind ook kan ondersteunen in de opdrachten die in deze Corona-tijden wellicht digitaal op hen afkomen.
Nanny in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring en ben goed met kinderen. Mij geduld begrip en verantwoordelijkheidsbesef zijn grote troeven. Zowel de kinderen als de ouders zijn altijd uiterst tevreden over mij.
Nanny in Niel (2845) - Desteny
Desteny
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al veel ervaring. Ik heb zelf een klein zusje waar ik geregeld op moet letten. Ik kan: - helpen met het huiswerk - spelletjes spelen - in bed stoppen - verhaaltjes lezen - ...
Nanny in Breendonk (2870) - Larissa
Larissa
Breendonk
5/5 (1 reviews)
ik heb kinderzorg gevolgd en in deze sector gewerkt dus ik weet wel hoe ik een leuke oppas kan zijn voor zowel ouder als kind. ik zal activiteiten kunnen verzorgen en u met een gerust hart laten gaan
Nanny in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik babysit nu al 3 jaar bij verschillende gezinnen in mijn buurt. In de vakanties ga ik op kamp met verschillende organisaties die kampen organiseren voor kinderen. De mensen waarbij ik ga zijn meestal heel tevreden omdat ik lief ben met de kindjes, maar ook kordaat wanneer het moet. Laat maar iets weten!
Nanny in Londerzeel (1840) - Ann
Ann
Londerzeel
Nieuw
mijn naam is Ann,wonende in Ramsdonk,ik heb 2 jaar ervaring als nanny in een gezin en 2 jaar ervaring in de voor-,naschoolse en middagopvang in een school in Grimbergen.
Nanny in Kapelle-op-den-bos (1880) - Louise
Louise
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Hallo! Ik ben een studente burgerlijk ingenieur architect, 20 jaar oud en komende weken heb ik, net als uw kind geen les. Dit is uiteraard niet voor elke ouder makkelijk op te vangen. Daarom zou ik van deze gelegenheid gebruik willen maken om een zak centje te verdienen en u natuurlijk te helpen! Ideaal! Ik heb wel wat ervaring en ben ook lid geweest van een jeugdbeweging. Dus u kan me vertrouwen!
Nanny in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en ben zeer gemotiveerd. Ik ben een vrolijk en sociaal en kan goed met kinderen om. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en spelletjes te spelen. Naast spelletjes spelen kan ik uw kind ook helpen met zijn/haar huiswerk met extra uitleg. Ik kijk er al naar uit om uw kind een leuke tijd te geven.
Nanny in Willebroek (2830) - Femke
Femke
Willebroek
Nieuw
ik babysit al 3 jaar, ik kan huiswerk maken met de iets wat oudere kindjes, eten/flesje/ fruitpap maken voor zowel baby als grotere kindjes. ik met hun spelen, hun in bed stoppen,...ik heb geen auto, en aangezien ik nog maar 17 ben heb ik nog maar een voorlopig rijbewijs 😉 ik zit zelf in de richting verzorging dus ik kan ook heel goed omgaan wanneer er iets is met het kindje.
Nanny in Blaasveld (2830) - Enes
Enes
Blaasveld
Nieuw
Heb zelf een broertje van 2 en een broer van 8, een zus van 11 heel veel ervaring begrijp de kinderen direct weet wat ze willen en niet willen al jaren lang ervaring.
Nanny in Kapelle-op-den-bos (1880) - Iris
Iris
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Van mijn 14-20 jaar zorgde ik voor 2 schatten van kinderen. Ik heb hen zien opgroeien. Heerlijk! Ik ben sociaal, goedgezind, speels en streng wanneer het moet. Je kan je kinderen aan mij toevertrouwen!
Nanny in Boom (2850) - Leen
Leen
Boom
Nieuw
Hallo ik ben Leen en ben 18 jaar. Ik vind het zeer leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik ben zelf een zorgzaam type. Spelletjes spelen, tekenen,.. noem maar op. Ik doe het allemaal met plezieri
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Willebroek, nanny gezocht Willebroek, nannies Willebroek, betrouwbare nanny zoeken Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden