nanny Aalst

Nanny Aalst: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Aalst

Nanny in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Nanny in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (22 reviews)
Hi, my name is Ren, I am 33 years and live in Erembodegem/Aalst. I study Flemisch in the morning, so I have a lot of spare time during the day or on weekends. I am totally crazy about taking care of babies or young children and I have a lot of experience with it. Next year I will study childcare, but meanwhile I would love to take care as a babysit of your youngest :)
Nanny in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Nanny in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Ik ben mama van een dochter die 3 wordt in november 2017. Verder heb ik orthopedagogie gestudeerd en ben ik al van jongsaf bezig met kinderen. Eerst babysitten en speelplein, dan hotelanimatie en als au pair, nadien in de bijzondere jeugdzorg enz. Momenteel werk ik in het onderwijs en heb ik dus in de vakanties tijd om op te passen. Liefst wel bij ons thuis, of in een gezin waar ik mijn eigen dochter kan meenemen.
Nanny in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik baat al 11 jaar een kinderdagverblijf uit van 14 kindjes, ik heb veel geduld en ervaring in alle leeftijdsgroepen, qua voeding en spelaanbod weet ik ook wat aan te bieden
Nanny in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik kan heel goed om met kinderen . Ik heb zelf een kleine broer van 6 jaar . Samen doen we veel dingen zoals naar park gaan , thuis iets tekenen of een gezelschapspel spelen .
Nanny in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben mama van 7 kinderen en hou heel veel van kinderen en zorg er graag voor met liefde en geduld mijn kinderen zijn 10,11,13,14,17,20,32 jaar. Grts
Nanny in Haaltert (9450) - Freya
Freya
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik heb namelijk toen ik op school nog zat veel vaste oppassen gehad. Ik ben graag bezig met de kindjes en vaak neem ik ook iets leuks mee om te doen tijdens het oppassen
Nanny in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Leuke oppas Diyana (50) zoekt gezin om te babysitten in de buurt van Aalst en Erembodegem,Welle,Denderleeuw! Creatief, betrouwbaar en flexibel. Groetjes
Nanny in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en ben toen ik 16 was gestart met babysitten. Ik heb een diploma kinderverzorgster, heb reeds gewerkt in kinderdagverblijven en scholen. Nu ben ik aan de slag als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Nanny in Denderleeuw (9470) - Goodness
Goodness
Denderleeuw
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Goodness en ik woon in Denderleeuw. Momenteel ben ik nog studente en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Listminut. Ik werk als vrijwilliger bij Speelplein Kirrebisj en babysit heel graag en heb al veel ervaring hiermee; knutselen, verhaaltjes lezen, spelen... Als u een kinderoppas nodig zou hebben, laat dan gerust iets weten!
Nanny in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben lang babysitter geweest bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Ik zou graag deze draad weer oppikken door mij hier bij Listminute aan te melden als oppas. Ik doe dit graag voor kinderen van alle leeftijden en verzin met plezier activiteiten die de kinderen graag doen.
Nanny in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom uit een heel grote familie en ben de oudste van de bende. Ik heb buiten op de familie ook nog op andere plaatste op kinderen gelet. Ik ben een heel zorgzaam persoon, maar sta wel op mijn strepen. Ik ben een echte kindervriend, met kinderen spelen, huiswerk maken of koken is wat ik het liefste doe.
Nanny in Denderleeuw (9470) - Jole
Jole
Denderleeuw
5/5 (1 reviews)
Ik had zelf een vaste oppas maar nu is de mama thuis dus hoef ik niet meer te gaan. Ik vond dat spijtig want ik vind het heel leuk met kindjes om te gaan. Het laat mij soort van even weggaan van de realiteit en laat mij een goeie tijd hebben. Ik geniet er van kindjes te zien lachen, blij te maken.
Nanny in Affligem (1790) - Zahara
Zahara
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een super coole mama van een 3 jarige zoon :) ik ben veel enthousiast over Montessori educatieve spelmethoden met kinderen. Zoek jij een oppas die leuke activiteiten kan doen met jouw kindjes?of uw kind van school ophalen in Essene ? Laten we elkaar leren kennen :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Aalst: geëvalueerd met 4.41 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Aalst, nanny gezocht Aalst, nannies Aalst, betrouwbare nanny zoeken Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden