nanny Edegem

Nanny Edegem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Edegem

Nanny in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Een drukke job? Een dagje weg? Dan kan ik u mijzelf voorstellen als de oppas voor je kind(eren). Ik ben een echte kindervriend. Huiswerk helpen, spelletjes samenspelen en is een keer gek doen, waarom niet. De fantastiewereld uitknutselen op papier. Ik heb mijn eigen vervoer, dus zo is een keertje wegrijden naar een speeltuin/dierentuin, is een must-have. Contacteer me als je me nodig hebt.
Laurine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Nanny in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Nanny in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Nanny in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove. Ik ben al 2 jaar lang een vaste babysit bij een gezin met 2 baby's dus ik heb al wat ervaring met kinderen. Ik hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen.
Nanny in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Nanny in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb 1 jaar kinder en ouderenzorg gedaan, met een stage in een kinderdagverblijf voor 5 weken. Ik heb dan ervaring met baby's, peuters en kleuters. Ik ben ook opgegroeid met 6 broers en zussen dus op oudere kinderen oppassen lukt ook wel.
Nanny in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Margot. Ik ben alleenstaande en gepensioneerd. Het sociale 'zorgen voor' is een stukje van mezelf. Ik ben rustig en kan goed luisteren. Ik vind het belangrijk consequent te zijn en zal volgens uw wensen heel goed voor uw kleintje zorgen. De afspraken die er zijn voor uw zoontje/dochtertje zal ik steeds respecteren.
Nanny in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar oud ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als kindjes rond de 10 jaar gebabysit. Zowel overdag als ‘s avonds ben ik beschikbaar.
Nanny in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik babysit regelmatig op kindjes vanaf 4 jaar. Ik kan en wil alles doen.
Nanny in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Vroeger in mijn jeugd veel als oppas gewerkt. Nu woon ik alleen en ben ik vele avonden vrij. Auto ter beschikking.
Nanny in Kontich (2550) - Eline
Eline
Kontich
Nieuw
Ik ben al sinds mijn zestiende babysitter bij de babysitbond. Zelf heb ik twee kleine neefjes waar ik geregeld op pas. Ik ben de jongste van twee kinderen. Ik kan dus goed omgaan met andere kinderen.
Nanny in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Ik pas al 5 jaar op kinderen van de leeftijd tussen 8 en 14 jaar. Dit op vaste basis tijdens de schoolweken om ervoor te zorgen dat het huiswerk gedaan is de kinderen eten krijgen en eventueel op tijd naar bed gaan. Ook tijdens de vakanties is het mogelijk om te blijven slapen en zorgen dat de kinderen activiteiten doen doorheen de dag.
Nanny in Mortsel (2640) - Mieke
Mieke
Mortsel
Nieuw
Ik heet Mieke, 32jaar en mama van 3 prachtige kinderen en wonende te Mortsel. Zelf zijn ze 9j-4j en 4 maanden. Ervaring deed ik op in mijn jeugdjaren als begeleidster van jongerenkampen voor Poverello. Ik barst van de energie en doe graag aan extra opvang. Wanneer het in de omgeving en haalbaar is wil ik ook best uw oogappel naar school/opvang begeleiden op afhalen. Vast of eenmalig, altijd welkom
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Edegem: geëvalueerd met 4.64 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Edegem, nanny gezocht Edegem, nannies Edegem, betrouwbare nanny zoeken Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Edegem

De laatste aanvragen in de categorie nanny Edegem

Opvang tijdens het werk van mijn vrouw - nanny - Babysitter - Naschoolse opvang - Wil graag opassen - Babysit - dinsdag hele dag voor baby (5 maanden) - Lieve oppas gezocht voor naschoolse opvang - Kinderopvang - kinderen naar school brengen - Nanny deeltijds - Naschoolse opvang - Ophalen van school van ons zoontje, hem eten geven en te slapen leggen - na schoolse opvang gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden