nanny Edegem

Nanny Edegem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Edegem

Nanny in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (18 reviews)
Een drukke job? Een dagje weg? Dan kan ik u mijzelf voorstellen als de oppas voor je kind(eren). Ik ben een echte kindervriend. Huiswerk helpen, spelletjes samenspelen en is een keer gek doen, waarom niet. De fantastiewereld uitknutselen op papier. Ik heb mijn eigen vervoer, dus zo is een keertje wegrijden naar een speeltuin/dierentuin, is een must-have. Contacteer me als je me nodig hebt.
Nanny in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Nanny in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Nanny in Berchem (2600) - Leen
Leen
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een super lieve oma van 12 kids , maar na een carriere waar ik fulltime gewerkt heb met daarnaast ook nog een huishouden te beredderen is het nu voor mij een beetje te rustig leventje. Een centje extra is ook altijd welkom. Geef maat een seintje als ik een gezin kan helpen met afhaal school, huiswerk, of oppas kleintjes
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Nanny in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove. Ik ben al 2 jaar lang een vaste babysit bij een gezin met 2 baby's dus ik heb al wat ervaring met kinderen. Ik hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen.
Nanny in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Nanny in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb 1 jaar kinder en ouderenzorg gedaan, met een stage in een kinderdagverblijf voor 5 weken. Ik heb dan ervaring met baby's, peuters en kleuters. Ik ben ook opgegroeid met 6 broers en zussen dus op oudere kinderen oppassen lukt ook wel.
Nanny in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar oud ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als kindjes rond de 10 jaar gebabysit. Zowel overdag als ‘s avonds ben ik beschikbaar.
Nanny in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik babysit regelmatig op kindjes vanaf 4 jaar. Ik kan en wil alles doen.
Nanny in Edegem (2650) - Mikki
Mikki
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben ondertussen 21 jaar en ben beginnen babysitten toen ik 15 was. Ik heb dus al wel enkele jaren ervaring opgedaan. Daarbuiten ben ikzelf graag bezig met kinderen. Ik studeer voor opvoedster/begeleidster dus dit sluit deels ook aan bij mijn studie. Willen de kinderen gaan fietsen, wandelen of in de speeltuin gaan spelen? Geen enkel probleem. In huis een activiteit doen? Ook prima!
Nanny in Edegem (2650) - Sofie
Sofie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Samen kijken we naar wat jijzelf en de kindjes verwachten. Ik ben niet bang om streng te zijn wanneer nodig. Ik kan pampers vervangen, flesje geven, spelen met de kindjes, koken en eten geven, huiswerk (waar mogelijk is helpen) ... Ik heb zelf een wagen en werk van ma-do tot 17u, daarbuiten ben ik flexibel.
Nanny in Wilrijk (2610) - Sara
Sara
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
In aanvulling op mijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten heb ik een goede opleiding en is het mijn passie om kinderen op te voeden en te helpen zich te ontwikkelen ik ben heel enthousiast over hoe belangrijk uw familie een goede opvoeding vindt en ik zou graag een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van uw kinderen.
Nanny in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Vroeger in mijn jeugd veel als oppas gewerkt. Nu woon ik alleen en ben ik vele avonden vrij. Auto ter beschikking.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Edegem: geëvalueerd met 4.71 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Edegem, nanny gezocht Edegem, nannies Edegem, betrouwbare nanny zoeken Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden