nanny Leuven

Nanny Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Leuven

Nanny in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen. Dankzij mijn opleiding voor opvoeder heb ik stage kunnen doen in verschillende settings, met alle leeftijden. Ook heb ik stage gedaan in een crèche. Vroeger stond ik altijd monitor op het speelplein. Ik kan helemaal meegaan in hun fantasie.
Nanny in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
I am a mother of a 6-month-old daughter :) I am happy to take care of other children as well. when you want and where you want :) possibility at my home
Nanny in Wilsele (3012) - Marie
Marie
Wilsele
5/5 (1 reviews)
Van 2012 tot 2016 heb ik heel regelmatig de opvang van kinderen verzorgd, zowel bij 3 vaste families(meerdere dagen per week) als de voor- en naschoolse opvang bij Stekelbees. Als lerares denk ik over de nodige vaardigheden te beschikken om deze taak tot een goed eind te brengen. Ik beschik over een wagen.
Nanny in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 9 jaar, eerst via de Gezinsbond en later via apps en bij vrienden, familie en buren. Ik doe dit zeer graag en vaak, zowel op kleine baby'tjes als op grotere kinderen.
Nanny in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb gewerkt bij 3+ jaae kinderen een dat klikte altijd bij de kinderen Kan hun doen lachen zonder dat ik wist hoe 🤣 een Kan mijn verantwoordelijk hijd nemen
Nanny in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
al twee jaar spend ik veel tijd door met kinderen. ik ben ook monitor geweest op het speelplein. Babysitten is voor mij een wekelijkse kost! veel ouders zijn heel tevreden. ik kan ook taxi spelen. een voordeel is dat ik een auto heb dus dit is ook een extra zekerheid voor moest er iets gebeuren. ook hou ik de ouders op de hoogte via sms als ze dit graag willen of zo zekerder zijn. ervaring, energie, en vertrouwen. 3 woorden voor een gouden babysit ! groetjes!!! x
Nanny in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Linden
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Nanny in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Nanny in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Nanny in Kessel lo (3010) - Lien
Lien
Kessel lo
Nieuw
Babysitten is iets dat ik al lang graag doe. Ik heb veel ervaring: ik heb altijd op mijn zussen gepast en heb ook een gezin waar ik al jaren maandelijks op de kinderen pas. Ik vind het leuk om samen gezelschapspelletjes te spelen en kan gerust ook eten klaarmaken. Ik ben bereid te blijven tot in de vroege uurtjes en zorg zelf voor mijn vervoer.
Nanny in Heverlee (3001) - Alexandra
Alexandra
Heverlee
Nieuw
Bent u op zoek naar een babysit voor ‘s avonds of iemand die u kinderen van school kan afhalen? Dan bent u bij mij juist! Ik heb ook een stage van 5 maanden in een basis/kleuterschool in Duisburg gedaan en ik babysit al sinds 5 jaar maar ik zou nog heel graag nog meer ervaring opdoen en een paar centjes bij verdienen.
Nanny in Bierbeek (3360) - Evelien
Evelien
Bierbeek
Nieuw
Hallo, Ik ben Evelien. Ik ben 18 jaar. Ik hou van kinderen. Ik heb al heel wat ervaring met kinderen. Zo ben ik animator op speelpleinen en leidster op de chiro. Ook ga ik op regelmatige basis babysitten.
Nanny in Antwerpen (2000) - Zohra
Zohra
Antwerpen
Nieuw
Hallo , mijn naam is Zohra ben 17 jaar en kom uit Antwerpen (centrum), ik zit in mijn 5de jaar deeltijds onderwijs (werken + leren) kinderverzorging. Ik heb reeds al 2 á3 jaar babysit ervaring maar heb tijd wel al van kleinsaf voor mijn kleinere broertje gezorgd. Indien geïnteresseerd laat gerust een berichtje achter!
Nanny in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Hallo, ik ben Aerin, ik ben 19 jaar oud/jong, en ik zou heel graag bijverdienen als babysitter. Ik heb ervaring op dit vlak, ik heb een cursus kinderzorg gevolgd, en heb al enkele keren gebabysit bij mij in de buurt. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Nanny in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Hallo, mijn naam is Bea, ik studeerde in juli af als kinesitherapeut. Voordat ik aan mijn opleiding begon, deed ik al veel ervaring op in het jeugdwerk: ik behaalde mijn animator- en hoofdanimator attest en ging vele zomers mee als monitor bij Kazou. Daarnaast was ik animator bij Speelplein Overpelt en Bouworde. Verder ben ik zwemtrainster en geef ik zwemles aan kleuters.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Leuven: geëvalueerd met 4.87 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Leuven, nanny gezocht Leuven, nannies Leuven, betrouwbare nanny zoeken Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Leuven

De laatste aanvragen in de categorie nanny Leuven

Vaste oppas - Oppas tijens de week van maandag tot donderdag - naschoolse opvang - Babysit - Kindropas voor elke Dinsdag namiddag - NA SCHOOLSE OPVANG ZOON VAN 3 JAAR - Vaste oppas gezocht - Dagelijks ophalen dochter van kleuterschool - Vaste babysit voor ieder weekend - BABYSITTING - Lieve babysit voor twee lieve meisjes gezocht - Looking for babysitter for my 4 months old - Looking for fulltime babysitters - Babysitter for a 3y old - Vaste of eenmalige babysit - oppas in Leuven, Dinsdag en donderdag, baby van 1 jaar - Voor mijn zoon van 5j en mijn dochter van 4j - nanny - Babysitter for our 20 month old son - Betrouwbare vaste oppas gezocht die kan helpen met huiswerk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden