nanny Geel

Nanny Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Geel

Nanny in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar en kom uit geel. Ik kan goed met kindjes om, ik ben sociaal, behulpzaam, creatief, lezen voor de kindjes doe ik ook graag
Nanny in Kasterlee (2460) - Selina
Selina
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben Selina en ik ben 18 jaar. Ik ben student kleuteronderwijs en heb al ervaring in het babysitten.
Nanny in Herentals (2200) - Rudi
Rudi
Herentals
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is Rudi en ik heb veel vrije tijd en ga graag met kinderen om. Ik speel graag gezelschapsspelletjes en breng kinderen aan het lachen. ik weet waarop je moet letten om veilig te spelen met kinderen. 3 dagen in de week kan ik me vrijmaken. Geen tijd om de kinderen op school af te halen, dan kan ik dat wel voor u doen
Nanny in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is silke. Ik hou enorm veel van kinderen eender welke leeftijd. Heb al een paar gezinnen gehad waar ik gebabysit heb, dit ging dan ook heel vlot. Mijn jongste leeftijd was 4 maand en het oudste was 8-9 jaar. Mijn laatste gezin bestond uit een drieling van 2,5 jaar en dit was geen enkel probleem bij mij.
Nanny in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Hoi hoi, mijn naam is Michael, ik ben 24 jaar en woon in Geel. Ik werk als orderpicker voor Nike, en ben student handel aan de examencommissie. Ik zou graag een extra spaarcentje hebben en daarom heb ik me ingeschreven bij listminut. Ik ben een manusje van alles, ze zeggen daarom ook vaak dat ik een echte kameleon ben. Zowel kids als uw tuin zijn geen enkel probleem voor me.
Nanny in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik hou van kindjes en wil graag al ervaring op doen als ik zelf later een kind krijg. Ik heb vroeger speelpleinwerking gedaan en vanuit mijn kennis van ergotherapeut heb ik ook wat achtergrond. Ik voel heel snel wat iemand nodig heeft door mijn hoogsensitiviteit. Ik entertain graag kinderen en mensen. Ik heb 1 metekindje. Ik heb een eigen auto. Ik sta open voor overleg in takenpakket.
Nanny in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag met kinderen om, jong of oud. Ik heb een zus van 11 jaar waardoor ik eigenlijk ervaring heb met alle leeftijden. Ook bij kindjes in de buurt ben ik al gaan oppassen.
Nanny in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! Ik vind het absoluut geweldig om met kinderen bezig te zijn. Daarom heb ik ook in de vakantie speelpleinwerking gedaan, toen heb ik tientallen kleuters mogen entertainen. Ik zal er alles aan doen om jouw kleine spruit te laten lachen en een leuke tijd te geven.
Nanny in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Mijn droomjob was altijd om een nanny/vaste oppas te worden. Ik heb deze droom nooit durven laten uitkomen, maar waarom niet eigenlijk. Als jullie mij de kans geven…
Nanny in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Ik ben sociaal aangelegd. Ik ben eveneens geduldig en ook flexibel. Ervaring met babysitten op eigen metekindje. Op zoek naar een vaste bijverdienste.
Nanny in Herentals (2200) - Tamara
Tamara
Herentals
Nieuw
Nanny in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Kris. Ik ben "gediplomeerd" moeder, grootmoeder, tante. Ik ben gepensioneerd. Ik zorg graag voor mensen in het algemeen en voor kinderen in het bijzonder. Contacteer mij als je een kinderoppas nodig hebt.
Nanny in Kasterlee (2460) - Sharon
Sharon
Kasterlee
Nieuw
beste, ik ben sharon 26 jaar en baby's zijn allemaal schatten. ik doe dit graag en met veel plezier. ik heb mijn nichtje nu 10 jaar mee opgevoed samen met mijn zus en ik doe niets liever dan tijd doorbrengen met haar
Nanny in Geel (2440) - Sylvana
Sylvana
Geel
Nieuw
Ik ben sylvana heb erg veel ervaring met kinderen tussen de 0 en 13 jaar heb vele kleine neefjes en nichtjes en ook een jonger zusje van 2 ik ben heel verantwoordelijk en niet vies van een klusje
Nanny in Westerlo (2260) - Britt
Britt
Westerlo
Nieuw
Hoi allemaal ik ben Britt. Ik ben nog student, kan goed met kinderen overweg en sta graag open voor elke uitdaging. Dus zoek je nog iemand om je uit de nood te helpen? Ik wil u graag helpen! Interesse stuur me een berichtje en dan sta ik voor jullie klaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Geel: geëvalueerd met 4.93 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Geel, nanny gezocht Geel, nannies Geel, betrouwbare nanny zoeken Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Geel

De laatste aanvragen in de categorie nanny Geel

Lieve oppas - Vaste naschoolse kinderopvang - Vaste babysitter - Oppas en helpen bij huiswerk - Vaste kinderoppas - Kindjes halen na schooltijd en even op passen - Oppas - Flexibele opvang - Onthaalmoeder/kinderoppas gezocht voor 5 dagen - Kinderopvang - babysitter - babysiter - Vaste oppas - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - Babysit voor dochtertje van 4 maanden - Elke dag een uur oppas heb ik nodig - Oppas voor baby 4 maanden en kind 10 jaar - Inwonende oppas - Vaste opvang gezocht voor 3 jonge kindjes - Leuke, verantwoordelijke oppas gezocht - Baby opass - Oppas met kennis van ASS - Vaste naschoolse opvang - oppas gezocht voor het brengen naar school - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden