nanny Roeselare

Nanny Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Roeselare

Nanny in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Op 'professioneel' vlak heb ik veel ervaring in het begeleiden van kinderen. Kernwoorden: onderwijs - opvoeding - coaching. U mag me gerust contacteren voor verdere informatie hierrond. Ik kijk er naar uit om jullie kind(eren) te leren kennen en samen veel plezier te maken.
Nanny in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben mama van een 9-jarige zoon met autisme. Als ondersteuner werk ik dagelijks met kinderen met emotionele- en gedragsproblemen/autisme/leerproblemen. Ik heb dus uitgebreide ervaring met kleuters en lagere school kinderen met allerlei achtergronden. Ik beschik over een wagen.
Nanny in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Ledegem
Nieuw
ik ben 23 jaar oud en ben zeer graag met kinderen bezig, ik heb een auto dus kan mij zeer gemakkelijk verplaatsen. ik ben bijna elke dag beschikbaar..
Nanny in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Ingelmunster
Nieuw
Hallo! Ik heb een metekindje van 4maanden &die komt wekelijks eens langs &ze blijft vaak slapen! Ik kan ook gewoon eens langskomen om kennis te maken met de kindjes en ik volg de richting stw. Vervoer is geen probleem, mijn mama zou me voeren! Groetjes
Nanny in Moorslede (8890) - Nanami
Nanami
Moorslede
Nieuw
Hallo, ik ben Nanami, 22 jaar en ik hou super veel van kindjes, ikzelf werk in een school voor kindjes met een beperking van 3 tot 12 a 13 jaar dus ik kan heel goed om met verschillende kindjes dat maakt mij een super oppas!
Nanny in Izegem (8870) - Heidi
Heidi
Izegem
Nieuw
Hallo Ik ben Ines, bijna 15 jaar en woon in Izegem. Ik doe graag aan babysitting en zou het heel leuk vinden om dit verder te kunnen doen. Hopelijk contacteert u mij?!
Nanny in Izegem (8870) - Suzy
Suzy
Izegem
Nieuw
hallo , ik ben Suzy ik ben 36 jaar Ik ben beginnen babysitten op mijn buurkindjes als ik ongeveer 16 was ik ben dat ook altijd blijven doen voor hen zelfs toen ze verhuisden ik heb ook al stage's gedaan in Buitenschoolsekinderopvang en was begeleidster bij speelpleinwerking ook heb ik mee geholpen in een creche Ik ben betrouwbaar , altijd optijd , sta open om te leren kortom Ideaal..
Nanny in Izegem (8870) - Nelle
Nelle
Izegem
Nieuw
Hallo ik ben Nelle, ik ben 26 jaar en woon in Izegem. Ik ben opzoek naar een gezin waar ik als vaste of eenmalige oppas kan komen werken. Ik heb al veel ervaring met kindjes door te babysitten op bij family en door voor mijn kleine zus te zorgen.
Nanny in Emelgem (8870) - Emma
Emma
Emelgem
Nieuw
Ik heb al een aantal keer gebabysit op een kindje van 4 jaar. Ik vind het super leuk om te doen en zou het dan ook met veel plezier doen. Ik heb dus al wat ervaring
Nanny in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Roeselare
Nieuw
Op zoek naar een lieve, verantwoordelijke oppas? Misschien kan ik u helpen. Ik ben Michèle, 21 jaar. Ik studeer in de lerarenopleiding LO en BR. Ik heb al verschillende stage ervaringen opgedaan en in de zomer ben ik te vinden op sportkampen als lesgever/animator.
Nanny in Ardooie (8850) - Charlotte
Charlotte
Ardooie
Nieuw
Ik heb als student 5 jaar in een kinderopvang gewerkt met de leeftijd van 0-3 jaar. Daarnaast werk ik nu als ergotherapeut in de kinderopvang. Door lijn opleiding heb ik specialisaties omtrent de ontwikkeling
Nanny in Houthulst (8650) - Fannie
Fannie
Houthulst
Nieuw
Met kinderen bezig zijn doe ik heel graag, je kunt er echt nog speels mee zijn. Kinderen doen mijn hartje smelten als ze nog maar naar mij kijken, maar ik kan ook streng zijn als het moet. Graag speel ik graag met de kindjes op muziek of kunstelen kan ook natuurlijk. Hopelijk tot snel. Fannie
Nanny in Kortemark (8610) - Kelly
Kelly
Kortemark
Nieuw
Ik heb al sinds een 5 jaar tal ervaring met passen op kinderen. Ik ben leidster binnen een jeugdbeweging en ben grote gezinnen gewend. Ik heb ervaring met verschillende leeftijden en kan mijn mannetje staan bij meerdere kindjes.
Nanny in Emelgem (8870) - Tessa
Tessa
Emelgem
Nieuw
Ik ben momenteel 3 jaar moni bij Kazou en ga ook vaak gaan babysitten bij mensen thuis. Ik heb ervaring met alle leeftijden, van pubers tot kleuters en baby's.
Nanny in Emelgem (8870) - Ines
Ines
Emelgem
Nieuw
Ik volg de richting kinderzorg en doe ook stage in een kinderdagverblijf. Met de kindjes spelen vind ik heel leuk en ook de Pampers verversen. Huisdieren zijn geen probleem voor mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Roeselare, nanny gezocht Roeselare, nannies Roeselare, betrouwbare nanny zoeken Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Roeselare

De laatste aanvragen in de categorie nanny Roeselare

Oppas - af en toe - - Vaste oppas in Roeselare (8800) - Vaste Zaterdag om de 14 dagen oppas in Roeselare (8800)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden