nanny Gent

Nanny Gent: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Gent

Nanny in Gent (9000) - Justien
Justien
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Nanny in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Nanny in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Nanny in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden zijn uiteraard ook geen enkel probleem !
Nanny in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Nanny in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Nanny in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Nanny in Gent (9000) - Chiara
Chiara
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Nanny in Gent (9000) - Christine
Christine
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben gepensioneerde bediende en heb steeds met zeer veel goesting gewerkt in het basisonderwijs. Anderen typeren mij als geduldig, lief, stipt, correct. Kinderen naar school brengen en afhalen vind ik zeer boeiend, om alles te overzien aan de schoolpoort. Altijd GOED op tijd. Ik wil ze de volle aandacht geven. Groetjes!
Nanny in Gent (9000) - Maria
Maria
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Maria ik ben 18 jaar en ik woon in Gent. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Listminut. ik ben dol op baby's en ik babysit heel graag. ik heb wat ervering hiermee, en als je kinderoppas nodig zou hebben laat dan gerust iets weten.
Nanny in Gent (9000) - Mariama
Mariama
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Mariama. Ik ben 32 jaar en ik woon in Gent. Ik werk voltijds maar kan wel altijd een handje komen helpen. Ik heb zelf een dochter, en ik weet dat hulp altijd welkom is. Laat maar gerust weten als je een oppas nodig hebt. Mvg.
Nanny in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb 2 jaar ervaring als poetshulp en ik heb 2 kindjes dus daar heb ik ook ervaring mee. Mijn motivatie is om mijn leven en andere mensen erop vooruit te helpen. Zo is het dus een win- win situatie.
Nanny in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Heb zelf ook 2 kinderen dus ervaring heb ik zeker en vast mijn kinderen hebben de leeftijf van 17 en 12 jaar.ik zie graag kinderen en verzorg jij kinderen heel graag zoals ik de mijne zou verzorgen
Nanny in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al ruim 7jaar Ik heb gewerkt in een kinderopvang,ik heb mijn ehbo diploma. Ik heb het diploma opvoeder(richting jeugd en gehandicaptenzorg). Heb ervaring met kindjes met een beperking en ook zonder. Dit van 0-12jaar. Ik ga graag naar een speelpleintje met de kids. ik maak graag pannekoeken,popcorn,...samen met de kindjes. Ook andere activiteiten doe ik graag
Nanny in Gent (9000) - Nina
Nina
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sociaal en enthousiast persoon. Ik studeer van thuis uit waardoor ik mijn uren kan aanpassen. Ik hou me graag bezig met kinderen en ik zou het heel leuk vinden om een vaste oppas van je kindjes te zijn. Met baby’s kom ik ook vaak in contact dus daar heb ik veel ervaring mee. Ik voorzie ook een spelletje of een andere leuke activiteit. Met huishoudelijke taken kan ik ook zeker helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Gent: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Gent, nanny gezocht Gent, nannies Gent, betrouwbare nanny zoeken Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Gent

De laatste aanvragen in de categorie nanny Gent

Zoektocht vaste oppas voor dochter - oppas voormiddag - Zorgzame vrolijke oppas - Vaste oppas voor af en toe gezocht - Oppas met rijbewijs B - Nanny / opvang gezocht (8h/week) - Babysitten - Gezocht: babysitter (1 x / week ‘s avonds) - Oppas voor kleine Isadora - Vast babysit vanaf maart 2022 - Oppas / huishoudelijk hulp nodig in centrum van Gent - Babysitten - Babysit - Weekend oppas - Vaste babysitter gezocht in Wondelgem - We zoeken een lieve zachte dame voor ons D. - Ervaren babysit gevraagd voor tweeling (3 maanden) - opvang kinderen en licht huishoudelijk werk - Vaste naschoolse oppas op maandag en donderdag - Naschoolse opvang - Babysitter gezocht voor 3 kindjes (3, 5 en 8 jaar) - Opvang kinderen woensdagnamiddag - ik zoek een vaste oppas - Omdat ik dit heel graag doen. - Babysit - Nanny - Nanny - Naschoolse opvang - Oppas gezocht die meermaals per week kan langskomen in de vakanties en 1 maal per weekend buiten de vakanties - Nanny gezocht - Flexibele tijdelijke oppas gezocht voor 2 maanden - Opvang na school op woensdag + 1 andere dag - Nanny gezocht - Looking for a Dutch or English speaking Nanny for +/- 6months - 1 year (9000 Gent) - Mijn kind is 5 jaar oud - BabySitter - Vaste babysit gezocht voor dochter van 15 maanden - Een vaste oppas nodig - Nanny/babysit gevraagd 2x per week in Gent - kinderoppas nodig - Vaste babysit Waterwijk (Gent) gezocht - naschoolse opvang - Vaste babysit 2 dagen per week - kindervervoer - vaste oppas, 2 jonge kinderen ( 2017 - 2019), 9000 Gent - Nanny gezocht - van 6u30 tot 8u30 en van 17u tot 19-20 u - Wekelijkse oppas gezocht op maandag van 10:00 tot 17:00. - tijdelijke dagopvang voor baby van 3 maanden - Naschoolse opvang - Naschoolse opvang - Ik zoek een babysit voor deze week vrijdag en volgende week vrijdag. Ook in de toekomst zou het leuk zijn een vaste - Regelmatige babysit gevraagd voor een paar uurtjes - babysitter gevraagd - Naschoolse opvang voor 1 kleuter 3,5 jaar - Gent (tussen station en Watersportbaan) - naschoolse opvang Gent-Centrum - Gand centre: je cherche une nounou francophone pour 1j/semaine fix - Dringen babysit nodig - Baby siting thuis - Naschoolse opvang kindjes 4 en 7 - Babysitting/garde enfants - opvang woensdag namiddag - Maandelijkse babysit 3 meisjes 1 - 5 jaar - Hallo ik zoek iemand voor mijn dochter na school uren voor paar uren - babysit zoon bijna 2, love dancing - Oppas voor ons dochter - Vaste oppas in Gent (9000) - Vaste oppas in Gent (9000) - Vaste oppas in Gent (9000) - Vaste oppas in Gent (9000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden