nanny Sint-truiden

Nanny Sint-truiden: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Sint-truiden

Nanny in Brustem (3800) - Iris
Iris
Brustem
5/5 (2 reviews)
Heb zelf altijd graag kinderen gehad maar kan dit niet door medische redenen. Hou heel veel van kindjes. Ik heb veel vrije momenten in de week dus kan geregeld oppassen. Ben wel afhankelijk van het openbaar vervoer. Hier is ook kortbij een park en speeltuintje om te kunnen gaan ravotten. Uw kapoentje krijgt hier alle liefde en aandacht die ze verdienen
Nanny in Zoutleeuw (3440) - Martine
Martine
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben 54 jaar en hou van kinderen. Moet je in het weekend weg of heb je een vaste avond(en) dan ben ik er om je uit de nood te helpen, zowel bij jou thuis als bij mij. Heb geen opleiding als kinderoppas maar zelf een mama en je kind(eren) zijn bij mij in goede handen. groeten, Martine
Nanny in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds mijn 16de. Heb ervaring met allerlei leeftijden van kindjes van 0 - 15. Ik zie graag kindjes en ben er graag mee beZig. Ik geef na het babysitten ook altijd even mee hoe het is geweest.
Nanny in Kozen (3850) - Ianka
Ianka
Kozen
Nieuw
Ik heb veel ervaring met babysitten, ik heb stages gedaan in kleuterklassen en kindercréche.
Nanny in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Hallo, ik zou graag ook op jullie kindje passen ik wordt binnenkort ook mama, ik heb vaak op mijn nichtjes en neefjes gepast en ik ben 18jaar en ik hou van kindjes
Nanny in Alken (3570) - Lisa
Lisa
Alken
Nieuw
Hallo, ik ben Lisa een 25jarige informatica student uit Hasselt. Ik ben voor de zomer nog op zoek naar een kleine bijverdienste door te babysitten bij een tof gezin. Ik heb jarenlange ervaring met kinderen als animator bij een speelpleinwerking.
Nanny in Sint-truiden (3800) - Annemie
Annemie
Sint-truiden
Nieuw
Beste,ik ben mama van 3zonen(19jaar , 15 jaar en 11jaar) Heb diploma 4de graad mode maken en attest kennismaking onthaalouder.Overdag werk ik al ongeveer 14 jaar als huishoudhulp.ik volg ook nog avondopleiding in kinderopvang. Ik pas met veel liefde graag op u kindjes..mvg Mieke
Nanny in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Ik werk al 4 jaar als babysit en wil dit graag zo vaak mogelijk doen. Ik werk ontzettend graag met kinderen. ik ben ook animator bij sport en spel, tutti frutti en op kampen.
Nanny in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
Ik pas al meer dan 3 jaar op ouder kinderen en ook jongere dus ik kan snel een band met ze vormen en veel leuke activiteiten met ze doen. De kinderen luisteren ook naar mij en respecteren mij.
Nanny in Budingen (3440) - Ine
Ine
Budingen
Nieuw
Ik ben heel graag bezig bij kindjes, hebt zelf een kindje van 3’5 jaar. Ik heb al 6jaar ervaring in het oppassen van kindjes, meestal speel ik dan spelletjes, wandelen,...
Nanny in Brustem (3800) - Sam
Sam
Brustem
Nieuw
I enjoy playing a little one.i enjoy teaching child a good manners and values..its a normal for me because i am a mother also. I enjoy reading books with then and ang play with a educational games...
Nanny in Brustem (3800) - Dorien
Dorien
Brustem
Nieuw
Ik zou het zeker en vast fijn vinden om te helpen met huiswerk, het verzorgen/klaarmaken van de kindjes voor het slapen gaan (verhaaltjes lezen, spelletjes spelen, etc). Ik heb veel ervaring in wetenschap en wiskunde (indien het al oudere kinderen zijn die hulp nodig hebben). Beperktere ervaring met kleine kinderen maar ik ben heel zorgzaam en sta hier zeker voor open.
Nanny in Brustem (3800) - Patricia
Patricia
Brustem
Nieuw
Ik ben zelf een mama van een dochter, ondertussen al 19 jaar. Ik ben goed in de omgang met kinderen en kan het gezin ondersteunen bij het opvoeden van de kinderen. Ik beschik over een rijbewijs B dus ik kan de kinderen van school ophalen of naar de hobby’s brengen voor zover dit mogelijk is naast mijn vaste job.
Nanny in Bommershoven (3840) - Debby
Debby
Bommershoven
Nieuw
Ik heb zelf 3 kids.. 11 jaar, 8 jaar en 6 jaar.. Ik weet hoe moeilijk het is om een goeie betrouwbare oppas te vinden.. Kinderen mogen okk altijd hier opgevangen worden als ze natuurlijk met honden om kunnen. Want we hebben 3 honden en ook een huiselijke honden opvang.
Nanny in Drieslinter (3350) - Lieve
Lieve
Drieslinter
Nieuw
Ik ben volgens mijn kleinkinderen een super oma maar jammer genoeg wonen ze ver van mij. Dus wil ik best een dag per week mijn omaskills inzetten voor andere kinderen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Sint-truiden, nanny gezocht Sint-truiden, nannies Sint-truiden, betrouwbare nanny zoeken Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Sint-truiden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden