nanny Oostende

Nanny Oostende: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Oostende

Nanny in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
Bredene
5/5 (4 reviews)
Ik zorg voor kinderen van alle leeftijd. Ik heb tevens ervaring met het zorgen voor meerdere kinderen. Ik kan er ook zijn voor zieke kindjes of kinderen die speciale zorg nodig hebben. Bovenop de oppas kan ik indien nodig helpen met huiswerk/bijles (heb hier ervaring in), helpen in het huishouden, koken, ... en ik zorg ook voor uw huisdiertje. Vrijblijvend volledig profiel op aanvraag.
Nanny in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Allo ik ben vicky heb ervaring in kinderdorp via school en om een centje bij te verdienen wil ik graag op je kindjes letten ik doe allerlei activiteiten ermee
Nanny in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel wat ervaring als oppas door mijn werk als logopediste en als au pair. Ik werk met kinderen met autisme en/ of ADHD waardoor ik mij vlot kan aanpassen aan de noden van het kind. Verder kan ik ook helpen met huiswerk, spelactiviteiten en nog veel meer. Hopelijk tot snel!
Nanny in Oostende (8400) - Imaani
Imaani
Oostende
Nieuw
hallo ik ben imaani en ben bijna 20 jaar . Ik babysit al van toen ik heel klein was op m’n kleine zus , en ging aan deuren voor me voor te stellen :) ik ben een heel sociaal persoon die super graag kindjes ziet. Ik ben iemand die je zeker kunt vertrouwen ! want ik snap als mama dat dat wat moeilijk is soms voor je kind te laten bij iemand , maar mij zullen ze zeker super graag hebben :)
Nanny in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
15 jaar ervaring met babysitten bij verschillende gezinnen. Zowel ervaring met peuters als jonge kinderen. Door mijn opleiding kan ik eveneens helpen met studie en huiswerk.
Nanny in Oostende (8400) - Axana
Axana
Oostende
Nieuw
Dag allemaal Ik volg verzorging op school Ik werk 3x per week in een kleuterschool Ik ga verder studeren voor kleutern en babyzorg Ik heb veel ervaring met babysitten Ik zou graag voor u kapoente kijken mvg axana
Nanny in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen, mama van een dochtertje. Aangezien ik logopediste ben, heb ik heel wat ervaring met kinderen alsook heb ik nog gewerkt als monitor en als opvoeder in een woonzorgcentrum. Tijdens de vakantie op uw zoon/dochter letten is zeker geen probleem. Andere momenten zijn zeker ook bespreekbaar.
Nanny in Bredene (8450) - Manon
Manon
Bredene
Nieuw
Ik ben gestart met babysitten toen ik 17 jaar was. Sindsdien ben ik bij verschillende gezinnen oppas geweest en ik heb ook 1 vast gezin waar ik nu bijna 4 jaar vaste babysit ben. Tot nu toe was ik babysit voor kinderen/baby's van 0-5 jaar.
Nanny in Oostende (8400) - Lotte
Lotte
Oostende
Nieuw
Hallo, ik ben lotte en ik ben 25 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar mijn laatste jaar als toegepaste gezondheidswetenschapper in Brugge. Ik heb al heel wat ervaring met oppassen en ben 3 jaar leiding geweest bij de scouts. Ik hou ervan om mee te gaan in de kinderen hun fantasie en knutsel en speel zeel graag. Ik ben enthousiast, energie vol, hulpvaardig en hou ervan om in te springen waar ik kan.
Nanny in Oostende (8400) - Emilie
Emilie
Oostende
Nieuw
Ik babysitte op mijn nichtje sinds ze naar het kleuterklasse ging. Ik zette haar af bij haar klas en ik ging dan naar de mijne. Met dat ik naar het middelbaar ben gegaan is dat nog maar af en toe. Ik zie het graag zitten om op u kind te passen.
Nanny in Oostende (8400) - Melina
Melina
Oostende
Nieuw
Mensen die in het weekend een vaste oppas nodig hebben? Ik heb zelf 1 zoonrje onder de 2jaar. April 2020 ik hoop dat ik een kindje vind waar ik men vrije tijd kan aan spenderen.
Nanny in Bredene (8450) - Kelly
Kelly
Bredene
Nieuw
Ik heb een zoontje van bijna 1 jaar ik weet al wat ik moet doen voor oppassen voor kindjes ik heb wel nog geen rijbewijs ik zal goed zorgen voor de kindjes ik werk graag voor kindjes te zorgen
Nanny in Bredene (8450) - Shanna
Shanna
Bredene
Nieuw
Eens als ik bij jullie ben geweest zal u kindje geen andere oppas meer willen bne enthousiaste maak graag plezier leer kindjes graag dingen bij maar kan ook streng zijn als het moet ik doe alles kindjes wassen tot eten geven tot slapen leggen
Nanny in Mannekensvere (8433) - Charlotte
Charlotte
Mannekensvere
Nieuw
Ik zou het heel leuk vinden om vaste oppasser te worden en uw kind(eren) zien evolueren en hen daarbij helpen. Het is volgens mij ook leuker voor hen als het telkens dezelfde persoon is, die ze ondertussen goed kennen.
Nanny in Oostende (8400) - Elena
Elena
Oostende
Nieuw
Ik ben gewoon om een vaste oppas te zijn ik was dat altijd van een kindje ik hoorde zo goed als bij de familie samen deden me leuke dingen zij hadden het graag dat ik kwam ik ben zeer flexibel en zie het zitten om een nieuwe plaat te vinden waar ik kan helpen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Oostende: geëvalueerd met 3.67 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Oostende, nanny gezocht Oostende, nannies Oostende, betrouwbare nanny zoeken Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden