nanny Brugge

Nanny Brugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Brugge

Nanny in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.0/5 (2 reviews)
Beste Ik ben Carol 35 jaar wonende in blankenberge. Volg een opleiding als kinderverzorgster. Laatste semester starten. Heb reeds een attest van EHBO. Kinderen hun groei fantasie eerlijkheid creatieviteit us een eer mee te beleven. Samen spelen bakken knutselen vind ik zalig. Baby's verwennen en verzorgen een eer om te mogen doen Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Nanny in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb altijd veel affiniteit gehad met kinderen, zowel jong als oud, ik heb heel veel geduld en kan ze ook goed bezighouden dankzij mijn creatieve opleiding. Ik babysit graag , ik ben 15 jaar huisvrouw geweest en mijn kinderen zijn nu zelf ook babysitters en als ze iets niet weten dan bellen ze mij. Ik spreek ook heel vloeiend frans, laat dan iets weten mocht ik jullie van dienst zijn!
Nanny in Sint-andries (8200) - Jade
Jade Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
ik kom graag op vaste dagen een paar uur met uw kinderen spelen en ravotten. ik kan ze ook helpen met hun huiswerk. ik heb een secundair diploma in de zorg dus heb van alles mee gekregen om de beste zorgen aan uw kind te kunnen geven
Nanny in Sint-kruis (8310) - Rune
Rune
Sint-kruis
Nieuw
Ik heb al veel ervaring want ik moet elke donderdag op 2jongentjes passen van 6 en 8 jaar. Ik moet ze bijvoorbeeld elke avond in bad steken. Ik heb veel geduld en en zie het zitten om u kinderen een fijne avond/middag/ochtend te geven als u niet thuis bent.
Nanny in Sint-kruis (8310) - Kimberley
Kimberley
Sint-kruis
Nieuw
Beste ouder(s), Ik ben Kimberley, 15 jaar (16 jaar in januari) en woon in Sint-kruis Brugge. Ik studeer sociale en Technische wetenschappen omdat ik later graag in het onderwijs zou willen staan.ik ga enorm graag babysitten & heb al heel wat ervaring met verschillende leeftijden. Moest u iemand zoeken zie ik dit zeker en vast zitten op te komen babysitten! Misschien tot binnenkort :)
Nanny in Assebroek (8310) - Jolan
Jolan
Assebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Jolan, een 19 jarige student woonachtig in Assebroek, Brugge. Het studentenleven is niet altijd goedkoop en daarom zou ik wel een bijverdienste kunnen gebruiken. Ik ben een gemotiveerde werker, met een verzorgd voorkomen en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ik ben er dan ook zeker van dat ik u zou kunnen helpen met diverse taken of diensten. Hopelijk tot snel!
Nanny in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Sijsele
Nieuw
Nanny in Sint-kruis (8310) - Vandenbossche
Vandenbossche
Sint-kruis
Nieuw
Hallo, ik organiseer kinderactiviteiten. Specifiek rond 'verhalen'. Ik schrijf zelf verhalen die ik dan met veel enthousiasme aan kinderen breng. Daarnaast babysit ik vaak(al meer dan 15 jaar), ook voor zieke kinderen, dus heb al ruime ervaring.
Nanny in Burst (9420) - Cléo
Cléo
Burst
Nieuw
hallo, ik ben Cléo student geneeskunde. Ik heb een rijbewijs, maar heb niet altijd een auto ter beschikking. Ik babysit al sinds mijn 15 jaar voor kinderen van vrienden en familie. Ik ben al 3 jaar leiding in de Chiro en bij Kazou, ik sta meestal bij de jongere groepen (1ste tot 4de leerjaar). Verder heb ik ervaring met zowel baby's als oudere kinderen.
Nanny in Knokke (8300) - Silke
Silke
Knokke
Nieuw
Ik kan heel goed met kindjes overweg. Ik zou graag zo liefst mogelijk willen starten. Vaste oppas lijkt me wel heel tof omdat ik zo een betere band kan krijgen met de kindjes, ik ben creatief en lief persoon.
Nanny in Assebroek (8310) - Emiel
Emiel
Assebroek
Nieuw
Beste, Ik ben een 25-jarige student verpleegkunde met veel ervaring met babysitten, dit met ervaring in alle leeftijdsgroepen. Kinderen die speciale aandacht vereisen (ASS, ADHD ...) is tevens geen probleem.
Nanny in Sint-andries (8200) - Joyce
Joyce
Sint-andries
Nieuw
Ik ben Joyce een 23 jarige jonge dame die van kinderen houdt. Vaak let ik op de kinderen van mijn zus die nu de leeftijd hebben van 7 en 3 jaar. Niet alleen nu let ik op hen maar toen ze geboren waren was dit ook al.
Nanny in Oostkamp (8020) - Hannelore
Hannelore
Oostkamp
Nieuw
Hallo, Ik ben Hannelore en ben reeds een paar jaar actief bezig als babysit en animator. Hierbij geef ik graag een korte samenvatting: - lesgever windsurfen - (Hoofd-)aniamtor bij speelpleinwerking, Activak en Kazou - EHBO en helper attest - stagedag in een kinderdagverblijf
Nanny in Sint-andries (8200) - Valeska
Valeska
Sint-andries
Nieuw
Hallo, ik ben Valeska, een 21-jarige Venezolaan. Ik ben altijd beschikbaar als je me nodig hebt, je kunt een bericht sturen.. .. .....................
Nanny in Brugge (8000) - Eveline
Eveline
Brugge
Nieuw
Mijn naam is Eveline, 26 jaar, wonend in Brugge en werk bij de pensioendienst. Ik heb mijn diploma Toegepaste Psychologie en mijn attest als kinderbegeleider. Ik heb een hart voor kinderen en heb hiermee al enkele jaren ervaring. Zo ben ik 6 jaar kinderanimator geweest in Speelberge en veel ervaring als babysit aan huis. In de vakanties ben ik sportanimator bij Sportaco bij de kleutertjes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Brugge: geëvalueerd met 4.33 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Brugge, nanny gezocht Brugge, nannies Brugge, betrouwbare nanny zoeken Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Brugge

De laatste aanvragen in de categorie nanny Brugge

Babysit - Vaste babysit - Vaste oppas nodig
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden