nanny Deinze

Nanny Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Deinze

Nanny in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben graag met kinderen bezig, een activiteit doen, wandelen of spelen. Of gewoon oppassen. De verzorging kan ik ook allemaal. Heb er zeker geen schrik voor.
Nanny in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb al meerdere keren gebabysit en doe dit ook graag ik kan ook heel goed overweg met kinderen zowel jong als oud. Een volle pamper En een papje is ook geen probleem. Jouw kind is in goede en veilige handen bij mij.
Nanny in Sint-denijs-westrem (9051) - Amber
Amber
Sint-denijs-westrem
5/5 (1 reviews)
Nanny in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen in ben Daphne en ik ben 19 jaar oud, ik volgde de opleiding verzorging en ik ga graag om met kinderen, doordat ik verzorging gevolgd heb weet ik heel goed hoe je met kindjes om gaat de leeftijd van de kinderen speelt geen rol voor mij
Nanny in Aalter (9880) - Lise
Lise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik ben Lise, 17 jaar oud. Ik heb al 3 jaar ervaring met babysitten, vooral op kinderen vanaf 2 jaar. Ik ben bereid om op speelse en educatieve wijze met uw kinderen om te gaan, en ze in veiligheid te houden. Ik kan thuis ook klusjes verrichten zoals de hond uitlaten, koken, schoonmaken,... Mensen nemen me snel in vertrouwen, en zijn al altijd tevreden geweest. Ik ben tweetalig (Ned + Fr).
Nanny in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Voor vaste oppas heb ik nog geen ervaring maar ik heb wel al kindjes en baby gepast van vrienden en familieleden dus als u het niet erg vind dat ik hiervoor nog geen ervaring heb kan u me altijd sturen
Nanny in Sint-martens-latem (9830) - Mei
Mei
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik doe ook huishulp wanneer ik doe de oppas.. Graag deze job meer info. Ben ik enkel beschikbaar in het weekend ofwel knn werken. In de dag ben ik voltijdse als Gezinszorg helper.
Nanny in Brugge (8000) - Saartje
Saartje
Brugge
Nieuw
Ik ben Saartje, heb reeds jarenlange ervarings als babysit en heb ook mijn studies in de sociale sector vervolmaakt. Ik heb een vervangingscontract als teamleider in de kinderdagverblijven van de KUL achter de rug.
Nanny in Tielt-Winge (3390) - Shana
Shana
Tielt-Winge
Nieuw
Ik heb reeds bij een zestal mensen moeten babysitten waaronder soms in een vast patroon. De kinderen waren tussen de 2 en de 10 jaar. Ik zorgde voor uitdagende spelletjes waarmee ze kun vaardigheden kunnen verruimen. Deze spelletjes leer ik dan ook op school. Ik beschik over een wagen.
Nanny in Sint-denijs-westrem (9051) - Wouter
Wouter
Sint-denijs-westrem
Nieuw
Hallo, ik ben Wouter en ik ben 17 jaar oud. Ik kan heel goed overweg met kinderen en heb dan ook wat ervaring betreft het oppassen bij kinderen. Fietsen tot waar ik gevraagd word is voor mij geen probleem!
Nanny in Gavere (9890) - Elke
Elke
Gavere
Nieuw
Nanny in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag helpen met de oppas van uw kinderen. Ik speel graag met kinderen, leer ze graag nieuwe dingen bij en ik zorg ervoor dat uzelf me 100% kan vertrouwen.
Nanny in Machelen-Zulte (9870) - Melissa
Melissa
Machelen-Zulte
Nieuw
Hallo, ik ben Melissa een jonge verpleegkundige van 24 jaar. Ik heb een hart voor ouderen maar kan me zeer goed amuseren met de zorg voor kleine babytjes! Ik heb een rijbewijs en eigen auto ter beschikking dus verplaatsen is geen enkel probleem. Geef gerust een seintje voor een verdere kennismaken 😌
Nanny in Nevele (9850) - Laura
Laura
Nevele
Nieuw
Hallo, ik ben Laura, 15 jaar . Ik zit in mijn 4de jaar verzorging, ik zie heel veel over baby’s en kinderen. Ik ga ook heel graag om met kinderen! Ik heb ervaring met babysitten. Contacteer mij alvast zodat we elkaar rap kunnen ontmoeten!
Nanny in Nazareth (9810) - Fien
Fien
Nazareth
Nieuw
Ik ga bij ons in de straat al geregeld gaan babysitten en ben leidster geweest in de Ksa bij kindjes van 6 tot 12 jaar. Heb ook een beetje ervaring met baby’s.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Deinze: geëvalueerd met 4.84 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Deinze, nanny gezocht Deinze, nannies Deinze, betrouwbare nanny zoeken Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden