nanny Schoten

Nanny Schoten: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Schoten

Nanny in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
5/5 (10 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Nanny in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Nanny in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Nanny in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Nanny in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Nanny in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gevolgd. Verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B
Nanny in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
ik heb ervaring in de zorg, als schoonmaakster, huishoudkunde zoals strijken,wassen, koken. ik heb ervaring ook als babysitter omdat ik zelf 1 zoon heb van 9 maand oud.
Nanny in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Katelijn, mama van 3 kinderen, 10, 15 en 17 jaar. Ik ben bereid om tijdens de zomervakantie uw kindje(s) bij u thuis op te vangen in de avond en nacht.
Nanny in Schoten (2900) - Bjorn
Bjorn
Schoten
Nieuw
Ik ben Bjorn, 19 jaar oud. Ik heb de 1ste en 2de graad ASO secundair onderwijs afgewerkt, momenteel werkzoekend.Ik ben zeer close met mijn nichtje die recent 3 jaar is geworden. Ik heb sinds de geboorte heel veel gebabysit en ben in het algemeen zeer vlot met kinderen. Ik kan de meeste huishoudelijke taken sinds ik voor een zieke moeder heb gezorgd. Ik beschik zelf niet over wagen maar kan vragen voor vervoer en ben sportieve fietser. Regio Antwerpen.
Nanny in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Nanny in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik hou enorm van kinderen en ik kan ze goed aanvoelen. Ik ben iemand die hardwerkend is en correct kan communiceren zowel met de ouders als met het kind
Nanny in Antwerpen (2030) - Tatiana
Tatiana
Antwerpen
Nieuw
Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik ervaring met mijn jongere zus , nichtjes en mijn kleine pleegzus. Ik ben volwassen voor mijn leeftijd betrouwbaar . Ik zoek iemand waarbij ik mij kan komen voorstellen om de mama's uiteraard gerust te stellen . Indien gewenst komt mijn mama mee ;) ik kan met de bus me verplaatsen of met de auto via mijn ouders
Nanny in Deurne (2100) - Jens
Jens
Deurne
Nieuw
Ik heb al sinds mijn 16 jaar een diploma als animator. Ik heb in het totaal al ongeveer 10 weken kamp gegeven in de zomer aan alle leeftijden, inclusief de tieners. Dit zorgt wel voor een soort van ervaring voor de omgang van jeugdwerking.
Nanny in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey, mijn naam is Lore en ik ben 20 jaar. Ik heb net 3 jaar leiding in de chiro achter de rug maar ben moeten stoppen omdat het wat te veel werd met mijn schoolwerk. Uiteraard mis ik het entertainen van die kleine ( maar ook grote) rakkers immens veel! Daarom wil ik me opstellen als babysit. Op deze manier kan ik terug mijn creativiteit ophalen en verschillende spelletjes in elkaar steken!
Nanny in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Dag, mijn naam is Dominique ik ben 24 jaar en babysit regelmatig, voornamelijk omdat ik kinderen graag heb en graag bij ze ben! Graag hoor ik iets van jullie Groetjes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Schoten, nanny gezocht Schoten, nannies Schoten, betrouwbare nanny zoeken Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Schoten

De laatste aanvragen in de categorie nanny Schoten

Peuter naar opvang brengen op woensdag - Vaste oppas gezocht - Na schoolse opvang - Babysitter - Vaste week oppas voor Filippo (2j oud) - Vaste oppas - voorschoolse opvang - Lieve, betrouwbare en toffe oppas gevraagd - Zoontje 3j ophalen van school. - Babysit - zoek vaste opvang Schoten vanaf feb 2020 - Naschoolse en avondopvang voor onze twee kindjes - Accompany child home from DaVinci International school - S'morgens - nanny - opzoek naar opvang voor mijn zoon - nanny en oppas gezocht - hallo ik ben 16 jaar kan ik dat doen - oppas gezocht met auto - Kinder oppas gevraagd - Vaste oppas in Schoten (2900)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden