nanny Evergem

Nanny Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Evergem

Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Nanny in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Nanny in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden zijn uiteraard ook geen enkel probleem !
Nanny in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en ik woon in Destelbergen. Ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb nu al even ervaring met babysitten. Ik sta zeker open om een wekelijkse avond op te passen en kan niet wachten om uw kind beter te leren kennen.
Nanny in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Nanny in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Nanny in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik ben Gwendoline, 30 jaar. Ik houd van kinderen en kan er goed voor zorgen. Ik probeer ook om ze zo weinig mogelijk tv te laten kijken of op de tablet. Ik hou van buiten spelen en samen met de kinderen op avontuur te gaan. Laat me maar iets weten, zodat we vlug kunnen kennismaken.
Nanny in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Nanny in Gent (9000) - Chiara
Chiara
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Nanny in Wondelgem (9032) - Lisa
Lisa
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met babysitten. Tijdens mijn studiejaren heb ik vaak gebabysit. Daarbovenop heb ik twee neefjes van 5 en 7 jaar waarop ik wekelijks babysit. Als babysitter help ik mee met hun huiswerk, doe ik (educatieve) spelletjes met hen, lees ik een verhaaltje voor, maak ik eten klaar, leg ik hen in hun bedje, etc. Ik heb ook eigen vervoer dus ik kan me gemakkelijk verplaatsen.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die heel graag bezig is met kinderen en kan hun zowel voeding geven afhalen van school want heb een eigen wagen en doe alles veilig ik kan hun ook helpen met kleine huiswerktaakjes
Nanny in Gent (9000) - Christine
Christine
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben gepensioneerde bediende en heb steeds met zeer veel goesting gewerkt in het basisonderwijs. Anderen typeren mij als geduldig, lief, stipt, correct. Kinderen naar school brengen en afhalen vind ik zeer boeiend, om alles te overzien aan de schoolpoort. Altijd GOED op tijd. Ik wil ze de volle aandacht geven. Groetjes!
Nanny in Gent (9000) - Maria
Maria
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Maria ik ben 18 jaar en ik woon in Gent. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Listminut. ik ben dol op baby's en ik babysit heel graag. ik heb wat ervering hiermee, en als je kinderoppas nodig zou hebben laat dan gerust iets weten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Evergem: geëvalueerd met 4.99 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Evergem, nanny gezocht Evergem, nannies Evergem, betrouwbare nanny zoeken Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden