nanny Mechelen

Nanny Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Mechelen

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Nanny in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (88 reviews)
Ervaring is geen probleem. Ik heb zelf 2 kinderen van 5 en 7 jaar. Ik ben graag bezig met de zorg voor kindjes, zowel klein als groot. Ben ook lid als oppas bij de gezinsbond en b-sit.Ik heb voor en na mijn uren tijd over
Nanny in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Tine een 21jarige studente psychologie. Ik heb al redelijk veel ervaring met kinderen, zo heb ik mijn babysitgezinnen in de buurt maar deze beginnen stilletjes aan oud genoeg te worden. Ook heb ik ervaring met baby’s en ouder. Ik hou ervan om met kinderen te spelen en hun te entertainen. Hopelijk tot hoors! Tine
Nanny in Sint-katelijne-waver (2860) - Lisa
Lisa
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa en zou graag in mijn vrije tijd op kinderen willen passen, de leeftijd speelt geen rol. Als ik jullie hiermee kan helpen contacteer me zeker! groetjes Lisa
Nanny in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van spelen, knutselen, helpen met huiswerk,.. met kindjes. Ik heb zelf ook een kleine broer& zus en heb dus ook ervaring met kindjes van baby’s tot lagere schoolkinderen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het babysitten. Moest u opzoek zijn naar een babysit mag u mij altijd een berichtje sturen!
Nanny in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Hey Mama’s / Papa’s Ik ben Mariem afkomstig uit mechelen, ik ben zelf opgegroeid in een grote familie waar ik ook vaak de babysit was. Ik hou van spelen, knutselen,.. met kindjes. Ben je nog opzoek naar een babysitter met een groot hart voor kinderen contacteer mij dan. Groetjes Mariem
Nanny in Hofstade-Zemst (1981) - Els
Els
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Ikzelf ben moeder van tieners en weet hoe snel ze groot worden . Goede raad en tips. Liefdevol opvoeden , balans tussen werk en welverdiende Quality time . Ik wil jullie gezin ondersteuning bieden .
Nanny in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 kinderen van 3 en 5 in Turkije. Ik zou graag tijd doorbrengen met kinderen die hun leeftijdsgenoten zijn totdat ik ze heb. Het zal ook nuttig zijn voor mijn taalontwikkeling.
Nanny in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Babysit reeds vele jaren,ben zelf mama en de oudste van 8. Door stages en werk heel wat ervaring met kinderen van baby tot puber. Ben creatief en geduldig ingesteld en groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
Nanny in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
Nieuw
Ik ben Stacey, 19 jaar oud en wonend in Mechelen. Aangezien ik graag met kinderen omga zou ik het leuk vinden om vaker te babysitten. Ik vind het erg leuk om met kleine kindjes te spelen en ze bezig te houden. Zelf heb ik 1 neefje waar ik regelmatig op moet babysitten en ervaring bij gezinnen thuis. Ik ben stipt, geduldig en zeer vriendelijk. Voor meer info kunt u mij gerust contacteren. Alvast bedankt voor uw interesse.
Nanny in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Ik werk al 6 jaar geregeld als thuisoppas voor zieke kinderen via Kind en Gezin (ChildCare) . Verder volgde ik de opleiding Orthopedagogie waar ik tijdens stages ook met kinderen werkte. Mijn ervaring is met baby's en kinderen van 0 tot 12 jaar. Ophalen op school, koken, gepaste activiteiten voorzien, uitstappen,... Overnachten ook mogelijk!
Nanny in Zemst (1980) - Tine
Tine
Zemst
Nieuw
Ik heb al redelijk wat ervaring als babysitter en een gezin meer is geen probleem. Ik ga graag om met kinderen en verveel me geen seconde hierbij. Ik kan omgaan met elke leeftijd
Nanny in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Ik heet Tim en schrijf me hier in als oppas. Het zal misschien even wennen zijn om een jongeman in deze categorie te zien staan. Maar daar mijn moeder onthaalmoeder is, en ik bijkomend 2 zussen en 2 broers heb zijn kinderen steeds in de buurt geweest. En heb ik al van kleins af vele babysituren achter de rug. Vraag me maar achter meer informatie!
Nanny in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
Nieuw
Ik pas regelmatig op mijn neefjes en nichtjes (3-6 jaar oud). Als student heb ik een zomer lang als vaste oppas op 2 kinderen gelet: 2j en 5j. Kinderen vinden het leuk met me om te gaan, ik probeer altijd creatief te zijn om ze bezig te houden.
Nanny in Sint-katelijne-waver (2860) - Michelle
Michelle
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Beste, Ik hou heel erg van kinderen, daarom studeer ik ook kleuteronderwijs. Voor mijn opleiding kleuteronderwijs heb ik eventjes Lager onderwijs gedaan, dus de kinderen helpen met hun huiswerk is helemaal geen probleem. Ook koken is geen probleem aangezien ik bij mij thuis elke dag kook. Ik heb 6 jaar ervaring met het oppassen van mijn buurjongens, mijn nichtje en kinderen van bevriende koppels.
Nanny in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik babysit nu al 3 jaar bij verschillende gezinnen in mijn buurt. In de vakanties ga ik op kamp met verschillende organisaties die kampen organiseren voor kinderen. De mensen waarbij ik ga zijn meestal heel tevreden omdat ik lief ben met de kindjes, maar ook kordaat wanneer het moet. Laat maar iets weten!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Mechelen: geëvalueerd met 4.52 door 97 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Mechelen, nanny gezocht Mechelen, nannies Mechelen, betrouwbare nanny zoeken Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie nanny Mechelen

Oppas gezocht 4 dagen/week voor 1 maand - Vaste oppas in Mechelen (2800) - Vaste oppas (baby 8mnd) in Mechelen 19-23u (bedtijd= 20u) - Oppas gezocht in Mechelen (2800) voor naschoolse opvang - Vaste oppas in Mechelen (2800)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden