schilder Stabroek

Ontdek talentvolle schilders in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Stabroek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.95/5 (105 reviews)
Dag allemaal ik ben Ronny. Heb veel vrije tijd en help graag mensen die hulp zoeken. Ik doe allerlei schilderwerken zoals deuren, muren en plafonds en andere. Verwijderen van behang en opnieuw behangen van kamers, plaatsen en op kitten van plinten, monteren van schabben en rekken en andere! Al mijn vorige jobs heb Ik steeds netjes afgeleverd !Bekijk mijn evaluaties van tevreden klanten!
Schilder in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Ik heb ervaring in schilderen, ik heb verschillende plaatsen geschilderd, ik ben professioneel, ik doe altijd mijn perfecte werk, ik heb mensen die me kunnen helpen, als je me dat wilt laten weten
Schilder in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
Kapellen
4.95/5 (38 reviews)
Ruime ervaring in schilderwerken binnen en buiten, herstellingswerken, afbraakwerken, vervoer van materialen met mijn lichte vrachtwagen, werken in tuin
Schilder in Kalmthout (2920) - Kris
Kris
Kalmthout
4.91/5 (32 reviews)
Ik onderhoud en verbouw al jaren mijn eigen woonst. Onlangs nog de zolder omgebouwd tot drie kinderkamers. Dus bijvoorbeeld laminaat vloeren leggen, gyproc wanden plaatsen, en uiteraard schilderwerk. :-)
Schilder in Zwijndrecht (2070) - Ronald
Ronald
Zwijndrecht
4.96/5 (25 reviews)
ik heb reeds 37 jaar gewerkt in bijberoep als schilder en behanger , geschoold , tijdelijk mee gestopt en nu zin in enkele kleine werkjes via deze dienst. Wenst u beroep te doen op mijn diensten , plaats dan een aanvraag.
Schilder in Schoten (2900) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (24 reviews)
Ik ben een ervaren schilder voor allerlei schilderwerken. Behangen, plamuren, gyprocs plaatsen vormen geen probleem voor mij.ik beschik over de nodige materialen.
Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.95/5 (22 reviews)
Hallo ik ben Furat ervaren schilder voor all meer dan 12 jaar oog voor de details alles moet mooi nauwkeurig naar de wens afgewerkt. Ik besteed veel aandacht aan alle puntjes van A tot Z. Verder ben een klantvriendelijk resultaat gericht correct.
Schilder in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Mijn beide ouders zijn schilder en hebben dit met de paplepel ingegeven. Het liefste doe ik alles wat buiten te doen is, schuttingen, deuren, ramen, brievenbussen... ik werk netjes en zorg ervoor dat alles afgewerkt is voordat ik naar huis ga.
Schilder in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Beste , Ik schilder echt wel graag. Ik heb al vele appartementen helemaal afgeschilderd en dit allemaal met mooi resultaat. Niets is mij teveel om te schilderen wat er moet gebeuren
Radjishkoemar is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schilder in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.83/5 (18 reviews)
Ik ben een professioneel Schilder met meer dan 20 jaar ervaring, die weet hoe hij uw huis en allerlei soort ondergronden kan beschermen met de beste verflagen op de juiste laagdikte, met garantie door u te bepalen tot zelfs 10 jaar, Ik kan ook behangen, glasweefsel aanbrengen, en muren repareren, alsook stucwerk, allerlei klusjes doen,ik kan zelfs sleutelen aan auto en fiets,ken oplossingen genoeg
Schilder in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Ik heb veel ervaring als schilder, ben een stipt persoon en werk precies en netjes. U mag mij altijd contacteren en mij laten weten wat uw wensen zijn. Schilder nodig in omgeving Antwerpen? Ik ben uw man!
Schilder in Brasschaat (2930) - René
René
Brasschaat
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik heb al heel wat ervaring in schilder en plakwerken. Ik schilder liefst muren, plafonds maar ook ramen en binnendeuren. Hebt u een schilder of plakwerkje, laat het dan maar weten. Grts.René
Schilder in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,En zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.kunt u in mijn profiel alle evaluatie lezen.
Schilder in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
4.86/5 (7 reviews)
Reeds 15 jaar schilder ik meestal kleine ruimtes naar keuze en budget van de klant. Zeer verzorgd en proper werken. Ik heb nog les in de kleurenleer gegeven, dus nood aan advies, dan bekijk ik het graag!
Schilder in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al wat muren geschilderd in men leven, en de positieve commentaar is gebleven. Waar ik goed in ben? Precisie werk en misschien het handigste, ik ben niet zo ne smoser.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Stabroek: geëvalueerd met 4.66 door 447 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Stabroek, plafond schilder Stabroek, prijsofferte schilderen Stabroek, schilderwerken Stabroek, behnangwerken Stabroek prijs schilderwerken Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden