herstelling huishoudtoestellen Stabroek

Herstelling huishoudtoestellen in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Stabroek

Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens graag iedereen zo goed mogelijk te helpen. U kan steeds op mijn beschikbaarheid rekenen voor de herstelling van huishoudtoestellen zoals herstelling wasmachine, koelkast reparatie aan huis etc. Ik ben bereikbaar 24/7. Vele apparaturen kunnen (voordelig) hersteld worden.
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.78/5 (18 reviews)
Elektromechanische apparatuur is mijn passie. Ik krijg voldoening uit het probleemoplossend denken bij het repareren van huishoudelektro. Naast een goede theoretische kennis van de elektromechanica (uit mijn studies) beschik ik ook over praktische ervaring. Dit komt doordat ik regelmatig apparatuur repareer, denk maar aan naaimachines, wasmachines, diepvriezers, etc.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Als ik u kan helpen met het repareren van een klein of groot huishoudelijk apparaat doe ik dat met veel plezier! Maken is toch altijd beter dan iets weggooien. Laat met weten wat er mis is en ik probeer u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Lang als hersteller en installateur gewerkt voor Elektro Loeters van alles wat elektro toestellen, vaatwasser, wasmachine, droogkast, oven en kookplaat
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Rudi
Rudi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Eerlijke herstelingen, geen onnodige wisselstukken. Overleg of het nog de moeite is om te herstellen (verhouding kost wisselstuk, ouderdom en staat betreffende toestel). Kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo ik heb reeds ervaring met huishoud elektronica. Probeer voor alles een oplossing te vinden de meeste elektronische apparatuur kunnen gerepareerd worden. Tot snel Mvg
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Yousri
Yousri
Merksem
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als elektricien bij Engie Fabricom en zou ik graag wat bijverdienen. Ik ben telkens beschikbaar in het weekend. Hieronder staan een paar weetjes over mij en mijn specialisaties: *2jaar ervaring als elektricien/meet&regel technieker bij Engie Fabricom *beschikt over eigen voertuig en materiaal *schema's aanpassen, verlichting/stopcontacten plaatsen, storingszoeken,....
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Met mijn opleiding als electrotechnieker heb ik een goede basis electronica geleerd en genoeg gezond verstand meekreeg om de meeste fouten op huishoudmachines op te lossen, tevens mijn ervaring in de industriële vaatwassersector voor een bekend Duits merk steunt mijn kennis
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2030) - Khalid
Khalid
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik herstel elke dag huishoudelijke apparaten op mijn werkplaats, huishoudelijke apparaten van firma zelf, en ook van klanten die naar de firma brengen voor herstelling.speciaal kleine huishoudelijke apparaten van klanten.
Huishoudelektro reparateur in Kalmthout (2920) - Luc
Luc
Kalmthout
Nieuw
Hallo, Ik ben Luc en woon in Kalmthout. Ik sleutel al verschillende jaren aan allerlei fietsen. Dit is echt een passie van mij. Momenteel volg ik ook een opleiding tot fietshersteller om in de nabij toekomst zelfstandig in bij beroep te worden. Ik ben constant op zoek naar alle soorten fietsen om te herstellen/onderhouden. Heb je geen zin om je fiets te herstellen of heb je te weinig kennis breng hem naar mij. Goedkoper en ik doe ervaring op. Een win winsituatie.
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Herstellingen apparatuur aan huis of in eigen atelier.
Huishoudelektro reparateur in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Ik werk als onderhoudstechnieker voor smulders. Dit houdt in dat ik alle machines en apparatuur werkende moet houden. Dus fouten zoeken en oplossen doe ik met plezier. Verder bouw ik als hobby synthesizers van 0. Los met liefde je probleem op.
Huishoudelektro reparateur in Brasschaat (2930) - Jamila
Jamila
Brasschaat
Nieuw
Alle klein elektro kan ik zelf openen en terug aansluiten en ook een wasmachien aanluiten of andere. Lampen vervangen of aansluiten. Televisie aansluiten of resetten en zoveel meer.
Huishoudelektro reparateur in Kalmthout (2920) - Koen
Koen
Kalmthout
Nieuw
uw vaatwasser stuk? het zit soms in een klein dingetje dat weinig geld kost en simpel op te lossen valt daarvoor is het internet vaak een helpende hand
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Dries
Dries
Antwerpen
Nieuw
Reparatie van mixer of geluidsinstallatie. Voor de rest nog zeer weinig ervaring mee maar wel de nodige kennis als student artificiële intelligentie. .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Stabroek: geëvalueerd met 4.91 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Stabroek, klein elektro laten herstellen Stabroek, wasmachine reparatie Stabroek, herstelling huishoudtoestellen Stabroek, herstelling wasmachine Stabroek, koelkast reparatie aan huis Stabroek, technieker wasmachine Stabroek, reparatie elektrische toestellen Stabroek, koelkast herstellen Stabroek, reparatie vaatwasser Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden